75

До 93

преди 2 години

Прав си + обезценената рубла, 20% ипотечен кредит, безработицата, липсата на капитали и няколко други дреболии.

74

Сармат

преди 2 години

САЩ имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с поражения. Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети, достатъчни са старите Сармат, Булава, Топол.

73

Анонимен

преди 2 години

Спокойно пичве, ще намерим начин да се оправим, все ще ни дойде от некъде некой начин да се опрвим. Или? Бе няма значение, важното е да накажем диктатора Путин. А Путин като си отиде, и ще дойне един як нов Елцин и пак ще си точим евтино газ и нефт от Русия. Или?

72

Анонимен

преди 2 години

Не разбирате ли, че сте във война? Вземете ютиите и махнете тези клоуни и чалгари, и натовски ***.

71

До 89

преди 2 години

Явно ти си бавно развиващ! Кой ти казва да мразиш, каквото и да било? Или си свикнал на заповеди само? Казва се логичното, ако знаеш, че някъде ще е по-добре се местиш там, или ти имаш друга логика?

70

Анонимен

преди 2 години

Който гледа руска телевизия може би знае, че сега всички там се тръшкат и тревожат от къде ще купуват западна техника и айфони и с какво ще ги заменим, защо се оставихме да станем зависими от запада за техника. За тях не стои въпроса как ще оцелеем, какво ще ядем, с какво ще се отопляваме, как ще си плащаме наемите и ипотеките, да не говорим за олиото - такъв проблем пред руснаците не стои. Проблемите са айфона и западната кола.

69

До 89

преди 2 години

Настана време разделно, пич. Диктаторът разчита на това. Заради зависимостите да му оправдаем агрвсията. И спокойно...няма да умреш от глад без нефт и газ. Ще му намерим начин. Да, малко по скъпо ше е, ко от глад няма да умрем.

68

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще се разпадне. Няма друга перспектива. Той е създаден за обединение на реално производство, а се превърна в структури за правене на пари от услуги. Къде са заводите? Защо така няма нито добив на метали, нито производство на чипове, в Германия даже текстл не се произвежда. Няма нищо със затворен цикъл. електроавтомобилите, за които бълнуват се нуждаят от материали, които са на хиляди километри. Е, поне картофи, зеле, гъски и крави имат

67

Възраждане на СССР

преди 2 години

Хайде стига с тази газ и нефт от Русия. А останалите химически елементи?? Май се избягва темата, че Русия доставя половината менделеева таблица на Европа. А дървесината?? Безбрежните полета с дърва в Сибир, ще ги замените с тези от Амазонка?? Ама ЮНЕСКО е много чуствително към изсичането на Амазонка и хич не му дреме за Сибир.

66

Програмист

преди 2 години

Аз съм съгласен да ме сменят с някой ИТ специалист от Украйна, очакват се да дойдат около 10 милона украинци, много от тях са топ ИТ специалисти които да готови да работят за по-малко пари . Ние всички програмисти в ЕС сме готови да понесем тежестите от санкциите за да накажем Путин който пуска бомби над украинските дечица.

65

До 84

преди 2 години

САЩ с години говореха на бабошкера меркелица, че се обвързва прекалено с путин и ставаме зависими от него. Постоянно предупреждаваха. А вие по форумите тогава се възмущавахте, че сащ се месят в работите на европа.

64

Анонимен

преди 2 години

До лятото цените на кюмюра ще се сринат до наѝ-ниските си нива

63

Анонимен

преди 2 години

"а в Русия означава опашки пред хранителните магазини и кафе от леблебия" - Русия разполага с изобилие от храни и енергия. Опашки ще има за луксозни стоки. В ЕС ще гладуват, ще студуват и ще ходят пеша, защото колите ще са толкова скъпи, че само богаташите ще могат да си ги позволят. И няма да имат ресурси и енергия да произвеждат нови стоки, технологиите им няма да им послужат за нищо.

62

До 81

преди 2 години

Ами, хайде де...щом газа и нефта са наай важните неща на света...бегом към русия.Какво чакате? Спасявайте се вие и семействата ви. Там е уникално. Имат газ и нефт. Прекрасни условия за живот. Бърза адаптация...големи шансове за реализация и спокоен живот.Хайдее...тругвате ли?

61

Готови сме

преди 2 години

Брюксел: "Гражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна" заяви Урсула фон дер Лайен.

60

Анонимен

преди 2 години

Рецесия ще има и в Европа, и в Русия. Съществената разлика е, че за Европа означава по-малко произведени Поршета, а в Русия означава опашки пред хранителните магазини и кафе от леблебия

59

Анонимен

преди 2 години

Да бее..ужас, най накрая мечтите на русофилите се сбъдват..Европа се разпада. Хайде рашки...бързо към русия...там е бъдещето...И да не забравите да обмените валутата в рубли...че еврото се срива..в рублата е истината

58

Споко

преди 2 години

Фордан Лайен каза днес, че 2027 г. ЕС става индипендънт от руски енергоносители. Тогава Русия ще фалира, а как ЕС ще стане индепендънт форден Лайнeн не учочни, може би ще се мине на зелен енергия а може и пеша да се ходи и ЕС да се отоплява с дърва. Това ще се уточни по късно, може до 2027 да му дойде не ЕС некоя нова зелена енергия да замени газта и нефта от Русия. Сигурно ще дойде нова енергия до тогава.

57

Анонимен

преди 2 години

Ей, изнасяйте се до къде е време при *** и ни оставете да се разпаднем на спокойствие и да ни превземат американците и и извънземните...спасявайте се вие, нас кучета ни яли..

56

Възраждане на СССР

преди 2 години

След като VW се изтегли от Руския пазар, от консорциума обявиха, че закриват фабрика на Шкода и Сеат, и ще уволнят 2000 работника, за да компенсират загубите от напускането на Руския пазар. За кого всъщност са санкциите?? *** и го обясни на заварчика на Шкода в Чехия.. че губи работата си защото ЕС налага наказания на Руснаците!! И той ще пита ама аз не съм Руснак, защо ме уволнявате след 12 години безупречна работа?