383

Анонимен

преди 2 години

Не....може ли...а трябва да бъде..... цел номер едно....

382

Анонимен

преди 2 години

Не знам някой американец или руснак да е осъден ,както се казва те са под защита на държавата , тези правила важат за малките държави като България.Не само в българския съд важи човек на кой си.

381

Анонимен

преди 2 години

Той си е осъден.

380

ПроСоТо

преди 2 години

До До 471 а ти като 24/7 се взираш в това,което "става около теб" какво,ПОВЛИЯ ЛИ МУ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ?..Спря войната?..Наказа виновните за нея ?..-НЕ!!!!!...Оставаш си една НУЛА,макар и "информирана" нула.

379

Анонимен

преди 2 години

Целият свят вижда какво е бандитизъм.

378

До 471

преди 2 години

Казваш...щом не се интересуваш какво става около трб..значи, всичко е наред? Браво.

377

Анонимен

преди 2 години

Не,не може защото беше принуден да защити Русия от биолабораториите на сащ,от бандеровските нацисти,които ревяха на запада за оръжие,което използваха да убиват руснаци, стигнаха до там,че да искат ядрено оръжие серщу Русия. Да не говорим за зверствата,които бандервските банди се извършвали срещу руснаците в Донбас и Луганск. Бандеровци,и всички от запада,които ги подкрепиха трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството.

376

ПроСоТо

преди 2 години

Та:..-СТИГА с тая война!!!!!..-Едно-две кратки съобщения за деня са предостатъчни!..Колкото за обща информация...Не усещате ли в какво ни набутват ?

375

Анонимен

преди 2 години

Престъпленията срещу Украйна и украинския народ са очевАдни. Какво има да се разследва. Това е умишлен геноцид.

374

Анонимен

преди 2 години

От 100г насам...никой в кремъл не го интересува как живее обикновенния руснак.Ако на някой не му харесва и се възпротиви...се обявява за американски агент и се прсща в сибир.Това е русия родни путтиноффилски предатели.Хайде...като толкова ви харесва, тръгвайте натам.

373

ПроСоТо

преди 2 години

Обаче да ви кажа:..-Направо ми ДОДЕЯ !!!!...До преди две седмици тук,а и по "смрадовете" ни натрисаха САМО "КОКОВИДА"...Сега па-САМО "войната в Украйна"...Ние какво?.-"Фронтова държава" ли сме ?..Айде стига!.."БАКТЪМ" !...Наплашихте до смърт хората..Оня ден разбрах че един познат съвсем сериозно обмислял да прати жена си и децата си някъде по островите..От какъв зор?..-Ами от ВНУШАВАНИЯ СТРАХ от въпросните медии...Та както казах:-"БАКТЪМ" !

372

Анонимен

преди 2 години

Русофилите ни призовават да гледаме себе си..а не русия. Ами има война на 200км от нас. Задава се световна рецесия и криза...е как бе руспфилчета да гледаме само себе си?Да подкрепим официално путин, за да може да не ни поскъпне бензина? Че да ходите в загниващия запад и гърция на море. И да се хвалите на село че сте били в нео парамос, с останалите ссеелляци?Ами ако гледаме себе си...аз пък да кажа, подкрепяйки путин, целия свят ще ни обърне гръб. Фалирваме за 2 дни. Хайде, кое е по добре?

371

Анонимен

преди 2 години

Прехвалената им армия 16 дни се мъчи с украинците. По всички правила на военната наука войната трябваше да приключи основно за 48 часа. Такива са съотношението на техниките и изхарчените пари за обучение на персонала. Явно - техниката се смята, а хората КУЦАТ. Сега и всички налични резерви да хвърли - вече не тежи. Колкото и да се пъне и хвърля прах в очите след шест месеца резервите трупани от 2014 година ще привършат. Русия е чака аборигенско бъдеще на фона на цивилизования свят

370

съдията

преди 2 години

пише се, смешника.

369

Съдията Дред

преди 2 години

Някой да си спомня за двете семейства сътрудници на американците получили разрешение и чакащи да бъдат отведени в САЩ брутално разстреляни на летището в Кабул от американски военни само защото паникьосаните американчета ги помислили за талибани... ЧЕТЕРИ ДЕЦА БЯХА БРУТАЛНО ЗАСТРЕЛЯНИ.... Байдън се извини и...... със сигурност вече дори не си спомня за случая. А вие спомняте ли си ? ... Или господаря ви не позволява .... Щом не е намесен Путин , по-удобно е за се забрави.

368

Анонимен

преди 2 години

Е, щом се задава въпрос... дали може, ..или не може. .. След като от Южна Америка до Япония всичко мълчи. Ами ръкопляскайте , тогава, че това кълбо може да гледа как се затрива един народ.

367

Анонимен

преди 2 години

Да си гледаме нашата държавичка. Дали ще фалира Русия това е грижа на руските власти.Стига сте злорадствали. 5 лв нямате да си кьпите бензин.

366

Анонимен

преди 2 години

Буш, Обама, Бьйдън кога ще ги съдите?Авганистян беше окупиран 20 г от американците.Либия и Ирак бяха разрушени от американците? Кога бивше президенти на Америка ще бъдат изпачравени на съд?

365

Съдията Дред

преди 2 години

Може ли ? Може... ама надали. Като си свърши работата в Украйна Путин само ще се извини ... и готово. По примера на Тони Блеър който заедно с дружката си Буш избиха хиляди невинни в Либия в опитите си да унищожат Кадафи. Тактично се премълча колко деца са загинали, но не са малко. Някой осъден за военни престъпления? А някаква реакция на ООН след сенатския доклад за дейноста на САЩ в Афганистан и особено на факта че за 20г. американската армия е избила повече цивилни отколкото талибани ? А?

364

До 460

преди 2 години

Русофилче, прочети първо какво е фашизъм и тогава го използвай в гглл..упавите си комвнтари.