36

Анонимен

преди 2 години

Каган Лореал

35

Аааааааа не

преди 2 години

Във туй министерство няма никакъв конфликт !!!!! То Кирчо сам самичък ги назначи и им лична и менче със вода .....да може да им действа кризата и инфлацията ОЗДРАВИТЕЛНО !!!!!!!!

34

Да си спомним

преди 2 години

Драги зрители, спите ли???

33

Лорер

преди 2 години

Ще ви подменим с украинците, лека-полека, не щете да ни работите за жълти стинки, бегате по Запада и никой не ще да пълни еврейската кошница в България със златни яйца, никой не може да утоли нашият ненаситен еврейски глад за пари! Какъв е смисъла на живота за евреина? Трупането на пари! Океана от злато за нас е като океана с вода за рибите и вие сте длъжни да ни го осигурите!

32

Бориславов

преди 2 години

Лорерчо, мисля че до края на годината няма да има и помен от вас във властта. Лично се надявам да влезете в затвора с онзи ококорения (който между другото е доказан крадец на интелектуална собственост). Като гледам растящите цени и неадекватното ви поведение, ще останете най-много до пролетта. Искрено се надявам!

31

Ми......

преди 2 години

И аз да съм министър и със жената да управляваме 10 милиарда евро пари .....кризата ще ми действа много оздравително !!!!! КИРО , във това министерство няма ли конфликт на интереси , и жена му работи при него ???

30

Селянин

преди 2 години

Инфлацията ще се успокои, когато Вас ви нямааа.

29

Долу

преди 2 години

Цукерберг и всички национисти!

28

Мефистофел

преди 2 години

Юда смята лесно, смята бързо, винаги в своя полза и винаги на чужд гръб, но накрая естествено не му излизат сметките, кожата му и за абажур не става.!.

27

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя тип? Откъде се взе? От нищото идва някакъв тип и вече ни управлява парите, дадохме му ключа от апартамента и от сейфа с бижутата!!

26

Глад ГОЛЯМ !

преди 2 години

Тоя не е влизал скоро да си купи нещо от магазина !!!! Пълна простотия !

25

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме подмяната

24

Пеци

преди 2 години

Хевреин, ханадец и финансист на другият бряг - ей тези ни управляват със съветите от хамериканското посолство!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Тези само заблуждават хората с празни обещания.

22

Анонимен

преди 2 години

Много бизнеси ще фалират до края на годината.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя откакто е министърът на иновациите и растежа, няма иновации,а растежа е само на цените на основните стоки

20

ХА ХА ХА

преди 2 години

АБЕ ДРУГАРЮ ЛОРЕР , НА ТЕБ КРИЗАТА И ИНФЛАЦИЯТА МОЖЕ ДА ТИ ДЕЙСТВА ОЗДРАВИТЕЛНО И ЩЕ НАТРУПАШ ОЩЕ ИМОТИ И ПАРИ ???? НО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ДЕЙСТВА ПАГУБНО , ЧЕ ГО УМОРИХТЕ ОТ СТУД И ГЛАД !!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Току що по една телевизия дадоха снимка от мрежите как върви тарифата за евакуация от Украйна: 4 500 евро на човек. Какви хора, дошли като бежанци, храним и гледаме, знае ли правителството? Интересува ли се?

18

Анонимен

преди 2 години

Евреите вече са ви приготвили за заколение. До края на годината, Чичо Джо ще ви пренесе всички в жертва на великия бог Ваал Хамон човекоядеца.

17

КАТАСТРОФА?

преди 2 години

според мен към края на годината с този начин на "управление" може да се стигне до КАТАСТРОФА. Изнася се зърно, слъччоглед и олио, а у нас цените на тези продукти може да избухнат. Климата през Март показва исторически изненади и не се знае каква ще е реколтата. СЪРБИЯ вече наложи забрана за износ на горните храни и суровини, а у нас УДАРНО СЕ ПРАВЯТ ПЕЧАЛБИ ОТ ИЗНОС.