98

Мнение

преди 2 години

Журналята и масовата пропаганда вече взеха да стават прекалено смешни както при ковидпропагандата и да отвращават хората и те почват да вярват точно в обратното!Става антиреклама!

97

Руснаците

преди 2 години

станаха за смях в тая безмислена война. Танковете им без гориво, войници им без храна тършуват в магазините... Украйнскте фермери с трактори дърпат танковете обратно към Русия. Пълен цирк и пародия. 320 танка и 1000 БТР-и вече са за скрап след атаки с модерни натовски рпг-та. Поне 40 самолета и безброй камиони изгубиха само за 2 седмици. За какво говорим изобщо??? Страшната руска армия умира от глад понеже логистиката им е от 1960та година.

96

СМЕШНО

преди 2 години

Видях една бременна на носилка в руините на тази болница , но я видях със същите "наранявания" в много други снимки с различно облекло,.....оказа се ....блогърка , артистка като .....зеления театрал ! Как в цяла болница разрушена .....двма ранени ....не е жалко ,...смешно е !

95

Анонимен

преди 2 години

Ядреният реактор са сигурно две колби и няколко епруветки,ама да не ударят тези военни био лаборатории,че тогава ще има кон боб яде ли...

94

CMAPT 3A nyTuH

преди 2 години

Терроросиа трябва да бъде унищожена! БЛОКАДА НА РОСИА ДО ДУПКА! Докато не започнат да ядат урана от ракетите си!

93

Въпрос

преди 2 години

Руснаците как ги изстрелват тия ядрени реактори?

92

Украйня няма място

преди 2 години

Тази ядрена държава с оръжия и лаборатории за масово унищожаване --- как изобщо могат да си помислят и дори да обсъждат да влиза в Европейският съюз? Украйна е заплаха и за Европа и трябва да се благодари на Русия за навременните мерки, които са предприели.

91

Анонимен

преди 2 години

Значи два милиона бягат, а двеста хил се връщат. Даааа, според всички баланса е положителен.

90

Анонимен

преди 2 години

Енерго про потвърди че купува енергия от училището

89

аз

преди 2 години

заглавието е страхотно! Все едно всяко училище в Украйна си има собствен реактор между катерушките.

88

Анонимен

преди 2 години

Вече не е Слава Украйна, а е СЛАВА КОКАИНА.Ама май им доставят некачествен материал на украинците...

87

Украйна много ядрена

преди 2 години

Какво е това чудо ядрени реактори по училища сигурно и по детски градини украинците са наслагали ядрени реактори. Излиза че има смисъл от акцията да се прочисти Украйна от реактори, оръжие и разните лаборатории за биологическо и химическо оръжия. Не им чиста работата на тези Украинци те са заплаха не само за Русия, а и за Европа и Света.

86

Малкия диктатор

преди 2 години

убива жени и деца само и само украинците да се предадат. Няма как да се случи. Един приятел в момента е в източна Украйна. Крият се по мазетата и по цял ден правят коктейли. Ама не Мухито а едни други коктейли по-силни. Руските войничета умират като мухи в танковете. Американските рпг-та не са шега работа... Дано на джуджето диктатор му дойде акъла че иначе майките на изгорелите руски войничета ще го изядат жив.

85

Анонимен

преди 2 години

Аре стига сте съчинява вали лъжи бе! Егати продажните медии за по 30 сребърника. Кифли и кифльоци.

84

Дедо Либен

преди 2 години

Бедна им е фантазията на укрите ако руснаците решат да направят "ОГНЕН ВАЛ" в Киев. От високата температура бетон, тухли, желязо и стъкло се затапят в монолитна маса, която само с микровзривове се разбива за да се товари на камионите и извози. Вижте какво остана от град Алепо в Сирия - НЯМА ГО!

83

rusnak

преди 2 години

Междо другото на кадрите се показва една популярна влогърка, която я има на кадри жертва след няколко бомбандировки! Голяма късметлийка туй моме!!

82

АнонимеН

преди 2 години

МОРДОР, ФАШ , КИТАЙ ИСРАЕЛ И СУДАН НЕ ПРИЗНАВАТ ООН НИТО МЕЖДУНАРОДНИ СЪДИЛИЩА! ЗАЩОТО СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СПРЯМО ЧОВЕЧЕСТВОТО!

81

rusnak

преди 2 години

И защо показвате кадри от родилната болница от която изгониха родилките за да се настанят укрофашистите???

80

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах как се обстрелва у=ще с реактор? С оръдие да го обстрелваш - мога да си го представя, ама с реактор?!

79

Анонимен

преди 2 години

Израел отказа на Зеленски: Съжаляваме, в ремонт сме