56

Анонимен

преди 2 години

Чугунените, червени кратуни още си живеят в средата на 20ти век... Киев никога няма бъде разрушен, защото никой няма да допусне това. Ако имаше такава вероятност Русия можеше да го направи и от нейната територия... Само с дрънкането на оръжия около града ще плашат гаргите и накрая ще побягнат обратно.

55

българин

преди 2 години

За сте вие от сайта.Вместо да успокоявате хората,вие целенасочено създавате страх,напрежение и отчаяние.Войната щяла да бъде продължителна,според вас?Направо за закриване сте.Негодници!На дявола ли служите?Прокуратурата да се самосезира за такива ваши писания,и разследване.Аз ви казвам,че войната много скоро ще приключи,и ще настъпи мир.

54

Анонимен

преди 2 години

Свърши бельото на Виктория Секрет в Русия. Руските като не могат да си го купят, ще захапят мъжете да не воюват. И готово - Русия ще прибере армия си. Чисто и просто, като изкъпят чекист

53

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от смесен район и помня какво сътвориха американците в Б-я и как американскит посланик показа среден пръст на по БНТ , когато изнудиха турскоезичните да бягат от България. В София тогава си беше спокойно. Тогавашната власт щадеше наелението и имаше служби и ресурс да се справи. Който подкрепя диверсиите на САЩ, който е с НАТО, не само е държавен изменник, той ще си носи кръста до девето коляно като убиец на народа си.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95, не си измисляй каскет смачкан! САЩ никога не са "подкокоросвали" българските турци!

51

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска война, но докато не си изчистят нацистите и не се разкрият пъклените планове на американците за унищожаване на славянските народи войната ще продължи. Или те нас или ние тях!

50

Анонимен

преди 2 години

прелюботитно е да се чуят записи на репортери, контактуващи с бежанци от Украйна. Както и за България, така и за полски медии, украинските граждани по инстинкт първо започват да говорят на руски, след това се усещат, че техните могат да ги "захапят" и прехвърлят на украински. Даже полски репортер ги пита на руски, колкото и поляците да се репчат на руснаците. Напрежението което САЩ съдадоха в Украйна, е част от десетилетни усилия. В Б-я също подкокоросваха турците. Сегашното поколение не знае...

49

Анонимен

преди 2 години

5-те дежурни шороша бичат тор като за последно, ситуацията явно е критична

48

Анонимен

преди 2 години

"методично ще избиват руснаците в тил и от град" и един мармот ще завива в станиол... Русия ще изтика нацитата от запад чак до Льов, няма да има тил, и ще срине всичко по периферията - няма да има къде да се крият снайперисти. Ще разположат техните, ще пуснат дроните, и каквото мръдне ще получава я куршум я снаряд. Не им трябва да летят дори, артилерията им може да покрие цял Киев. И за разлика от Киев, имат маршрути за снабдяване.

47

Слава Украини

преди 2 години

Руските фашисти нямат шанс!

46

Анонимен

преди 2 години

Обсада на Киев може да има за 1 седмица максимално. През, това време украинците методично ще избиват руснаците в тил и от града... А Киев не е и никак малък град, че да се обсади напълно.

45

Анонимен

преди 2 години

колкото и да се карате, тук ще продължим да сме най-зле от всички, тва е най тъжното, Русия вече си покрива загубените пазари, а ФАЩ чакат на ИРАН!!! и ВЕНЕЦУЕЛА!!! да спасят положението.

44

Анонимен

преди 2 години

Купувам украиснки номера. Цена по договаряне

43

Алексей Навални

преди 2 години

Изправи се страна агромная, наритай фашизираното джудже!

42

Анонимен

преди 2 години

Защо всички еврошyтки продължават да тръбят, че Русия не може да спечели партизанска война? Някакъв слабоумен план да се убеди Русия, че би трябвало да прави това? На Киев му трябва 2-3 седмици гладна обсада и всичко ще приключи. Когато храната привърши, и нацитата почнат да грабят и трепят останалите, всичко ще се изясни. Жалко, че трябва да се стига чак до там... ама така е то, простотията затрива.

41

до 66

преди 2 години

Еми стой и ти по цял ден на компа....

40

Анонимен

преди 2 години

Ахааа, значи Русия просто утре трябва да излезе с изявление, че е жизненоважно да се диша, и 90% от западното население умира от задушаване, понеже щом Русия го казва, значи е грешно и трябва да се прави точно обратното.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Аз не си позволявам да коментирам нещо което не разбирам." СТРАХ.

38

Анонимен

преди 2 години

запАда се рушеше още през 70-те, до скоро китайците робуваха за да го поддържат, но това време отмина

37

Анонимен

преди 2 години

Преди само предполагах, но вече съм сигурен. Родителите на Путин са брат и сестра, друго обяснение нямам!