511

Анонимен

преди 2 години

ВМА и САЩ започнаха вече смъртоносни тестове с бг войници, патогените пристигат с дипломатически статут

510

Анонимен

преди 2 години

А масона Радев води проекта Триморие на ЦРУ за обграждане на Русия от три страни и бомбите ще летят в България, затова сме окупирани от чужди войски и техника

509

Русия

преди 2 години

Лаборатории на ФАЩ има и ф БГ и Грузия из целия свят. Окраина е вечи 30млн, а бг 5 млн ей за туй са лабораториите.Русия и Китай го потвърдиха ся остава да ги умитът.

508

Анонимен

преди 2 години

Демонократите американски соросиди в момента работят за 3та световна война и взривяване на АЕЦ в Украйна, прехвърляйки го на Русия. А Америка изпрати войниците си там, с препоръката да се простят завинаги със семействата си

507

Анонимен

преди 2 години

Америка, Байдън, Сорос, Гейтс, Шваб и техния Световен икономически форум и др. диктатори и терористи от хазарската мафия целят масово унищожение на човечеството

506

Анонимен

преди 2 години

Тези смъртоносни патогени като антракс, холера, чума и др. щяха да ни ги пуснат(самолети) на 3март в Източна Европа, Украйна и Русия от соросоидната хазарска мафия. Отдавна щяхме всички да сме мъртви, благодарение на демонократична Америка

505

Анонимен

преди 2 години

До London CallingТи не се бъркай, това са нашите братя, а къде беше, когато убиваха населението на Украйна над осем години и се извършваше геноцид над славяните?

504

Патогенът САЩ

преди 2 години

Опасенията на Нуланд, че руските войски могат да използват разработените в тези лаборатории патогени като чума и сибирска язва, показва, че тези био лаборатории нямат нищо общо с лабораториите на БАН. Вече знаете на кого да благодарите за ковида - краварите от САЩ.

503

Вставай Донбасс

преди 2 години

Вставай Донбасс!Вставай мой край родной! Вставай Донбасс!Прогоним хунту вместе Вставай Донбасс!Россия-Мать с тобой! Ты станешь новым Брестом!

502

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Путин и Шойгу ги е хванала американската дизентерия. Американска дизентерия хвана и рублата.

501

Очеизвадно

преди 2 години

До Анонимен Големите моралисти ,демократите, с биолаборатории ? Зтова ли подхвърляха ,че ще има много по опасен и смъртоносен щам ? Значи са ни гласели ,цветя и рози ?

500

Анонимен

преди 2 години

До London Calling Къде бяха българските медии ,да разкажат за убитите бебета в родилен дом в Белград ,за убитите деца в Сърбия ,Ирак ,Либия ,Сомалия ,Йемен ,Сирия ,Донбас ,Луганск , След Колин Пауъл ,такива плитки вопли ,не хващат дикиш .

499

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател Прогресивен сват с гей паради и еднополови бракове ,си е С/о//дом и Г//о/ мор .Извратеняци !

498

Анонимен

преди 2 години

Хора, укро-нацистките зверове извършваха жестоки престъпления срещу цялото население на Украйна и тотален геноцид и фашизъм, не само срещу руснаци, но и срещу всички украинци и всякакви украински граждани, минирали са чак гробищата, за да не могат хората да посетят гробовете на загиналите си близки, просто покъртително! Държат и населението като заложници и жив щит, насилват украинците да воюват срещу братята си славяни, въпреки, че не искат! Нацистите вън, а виновниците на съд за геноцида!

497

Анонимен

преди 2 години

А за какво са тези лаборатории? Защо и в България има такава? Човешкия живот няма цена и тези лаборатории трябва да се премахнат отвсякъде , абсолютно отвсякъде, включително и от България! Така ли трябва да се отнасяме с хората, вместо да творим и създаваме, вместо да реализираме идеи за по-добър и щастлив живот, се създават лаборатории, сеещи смърт? За какво? За какво е нужно всичко това?

496

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

путикКъсий превзе ли Полски Тръмбеж, или ловните дружинки не му позволяват?

495

дааааа

преди 2 години

Нормалните хора вече спят, но армията от кози подскача по клавиатурите.

494

ууу

преди 2 години

Този бронтозавър на снимката ще се пръсне от злоба.

493

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте масирани бомбандировки в Украйна с много цивилни жертви. Оправданието ще бъде, че имало биологично оръжие в Украйна. Така Путин постъпи и в Сирия, където на никой не му пукаше и властта беше с него. Затова убийствата на жени и деца останаха безнаказани. Украйна обаче не е в Африка. ***-лер от Хага те търсят, излез от бункера.

492

Кратко и точно

преди 2 години

Russias warning of Ukraines biological weapons sounds just like SyriaAnalysis: Putin used the same false justification for brutal bombings in Syria, in the glare of western media.