125

Бай Серафим

преди 2 години

Ще я карат на газ, квас, сельодка и водка. Това им стига, какъв е проблема?

124

Анонимен

преди 2 години

Къв икономоист си ти бе, чист педддерсат си ти !

123

Клин клин избива

преди 2 години

35% от газта в европа е руска. С известно усилиев този процен може да се намали до 10 сочат анализите, но това не може да стане за ден-два, а ще отнеме две години.

122

Анонимен

преди 2 години

Какви анализи, какви черни бъднини чертаят за Русия, хей. Каквато и икономическа криза да се задава за руснаците, те пак ще се справят. Неведоми са пътищата Божии!

121

Анонимен

преди 2 години

Саудитска Арабия и ОАЕ днес са отказали да разговарят с дедо Байдън, защо ли?

120

Икономист

преди 2 години

Европа е богата защото има много виртуални единици а Русия е бедна защото има само природни ресурси, много плодородни площи и огромно количество енергоносители а забравих също така големи залежи от питейна вода, гори и силно развита аквакултури, е няма как да не ги бутнем :)

119

Аве не разбрахте ли

преди 2 години

че докато има двете сили мир няма да има.

118

Пепи

преди 2 години

аз си съм *** ??? Русия снабдява европа с енергия - европа и плаща с някви хартийки . Китай снабдява европа със стока . Европа и плаща с някви хартийки . Еми Китай и Русия като спрат кранчето - какво ще прави Европа.То не може само да консумира. Трябва и в обратна посока да има нещо .

117

Анонимен

преди 2 години

Да не стане само "който копае икономически гроб, сам пада в него"? Защото на там вървят нещата. 2/3 от света гледа какво прави ФАЩ и никак не удобрява...

116

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Светът няма нужда от икономисти,а от труженици...герои на Трудът,които да братствуват и сестринствуват в своят недоимък,докат недоимъкът бъде заменен с богатство,ала без Трудът да бъде премахнат като Икона на Човещината. А, този от снимката ,ми прилича на Асан Абдул Бен Авраам Леа Агар Сара Изаак Моисеев,който със 100 процентова сигурност,уверявам Ви,не е Наш Българо-Руски. Да живее Братската у Сестринска Руска Освободителна Армия! Чест за Нашите Сърби,че са с Русите в битката за Освобождението

115

Анонимен

преди 2 години

Да. това беше и идеята на Бай-дън оня ден, ама действителността е нещо друго! "Страшните" санкции за спиране на вноса в САЩ на руски нефт, реално се отнасят до около 15% от износа на Русия. А другите 85%? Ц, ц..........

114

Анонимен

преди 2 години

Поредната Пародия на икономист,получил своето образование най вероятно в родната Мека на икономиката УНСС!Русия се връщала към ерата на упадък и разпада на СССР,момче младо Русия има ресурси които са конвертируеми навсякъде и най вече в Китай,самите руснаци като нация са закърмени с недоимък и твърда ръка на управление,едно пренасочване към изтока сигурно ще даде някакво финансово отражение при тях но ще се съвземат много бързо виж за Европа нещата стават много страшни и ЕС го грози разпад!

113

Анонимен

преди 2 години

Заради такива като тоя, икономиката ни е срината.

112

Анонимен

преди 2 години

До 121 Те турците с 300 зора изгониха Украйнците от тяхната страна и от плажовете им ти да ги прибира пак, трудна работа.

111

Геншаб

преди 2 години

И не стреляйте по тях! Индия да не е против нас. Заповед

110

Говньо

преди 2 години

Баси експерта.

109

Геншаб

преди 2 години

С антируска пропаганда с цел провокация са пуснати лъжи,че по особенни етноси организирани в групи от България с потъмен цвят могат на воля да изнасят безплатно и без данъци и такси от Украйна всякаква работеща или неработеща техника,която не се движи. Таварищи, пазете танковете,бронираната техника и оръдията и задължително се движете в кръг! Ако свърши горивото да се бута техниката.Заповед!

108

Анонимен

преди 2 години

Не ми се вярва.

107

българина

преди 2 години

а ние като загубихме 30 пр от населението кзащо сме още най бедните не в ЕС, а в Европа, чакам икономически отговор, не политически. Отговорът е същия, защо Русия ще оцелее, а ние не... нека всички помислят къде ще сме ние след 50 г и къде Русия...

106

Анонимен

преди 2 години

Русия е потъващ кораб, с много пробойни. И най-интересното е ,че сами си го пробиха.Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.