188

Ей го виновника

преди 2 години

САЩ сблъскват ЕС и Русия в Украйна заради дълговете сиЩатите преследват единствено собствената си цел за запазването на световната валутна система, базирана на долара, смята д-р по философия Пол Кристи .... .... https://blitz.bg/svyat/sashch-sblskvat-es-i-rusiya-v-ukrayna-zaradi-dlgovete-si_news872451.html

187

анонимен келеш

преди 2 години

Добре,че тук в България вече се отървахме от тези Руски "умиротворители" като влезнахме в НАТО!Браво на Мони Паси!Иначе има една маса родоотстъпници от електората на БСП,Възраждане и Атака които се чувстват повече Руснаци отколкото Българи,но те са незначително малко:)Нямат думата:)

186

ИнХП

преди 2 години

Да се спре интернета на Путин. И тук няма да четем повърнйите путаноидни. Абе що след като ви харесва россия на Путин не идете там? 1000 пъти ви питат нормалните хора това

185

Анонимен

преди 2 години

До колкото си спомням не Кирчо и Кокорчо, а един с повечко лой подаряваше на Путин кученца и му построи пАтока с 3 млрд народни пари.

184

72949

преди 2 години

След изказванията на другарката Путина, че набират сирийци за градска война, от Авганистан пратили писмо до Зеленски. Стягайте се за партизанска война, идваме да ви научим как да трепете руски кратуни и след 5 до 10 год. ще си върнете страната, после ще дадете малко ядрено гориво за лични нужди.

183

Анонимен

преди 2 години

Имате вируси в главата.Никой от Саксонците няма интерес да умирате,а обратно.Те имат нужда вие да живеете максимално дълго.Не Русия ти повиши жизнения стандарт.Напротив Путин и Русия ти спираха развитието с платени от Путин партии и медии в БГ.

182

Анонимен

преди 2 години

Ако се наложи 100% санкции на Путин и неговата Русия и пълна изолация,света ще се освободи от тази война за ден два.А е необходимо и да се разчистват нещата в Донбас,Крим и Донецк и виновните да бъдат наказани също така.Там имаше игра между Путин и хора от Украина.

181

да ви светна

преди 2 години

Ако Русия не победи ни чакат тежки и тъмни времена, защото няма кой да ни защити от нагло саксонците които ще ни избият хуманно с нови и нови вируси! Българино, за нагло саксонците ние сме като украйнците! Враг от който трябва да се отарват. Инквизицията през средновековието ще ни се стори като благотворителна акция спрямо това което предстои да ни се случи!

180

ИнХП

преди 2 години

Путин жив ли е? А шойгу? Предполагам ЛавроФ ще се върне жив от Турция и после,,,,ако путин е умрял лавров ще го замести. Да кажа на путяноидите:пия си хапчетата хахаха

179

Анонимен

преди 2 години

Всяка руска *** може да си се *** и дървен.

178

Русия

преди 2 години

Хахахахаха ду ся Кличкотата с кой са "млатеа" ф Киев и там другити херои??Жалка СМРАД прупаганда турско американска.окропити дадаа калашници на 20х затворника и ся тия мародерстват ф град и цяла осраина.Зелката е ф "бункер" ф Полша.Нека абичнити *** да мрът и да им тръбят чи са изтрепали пол руска армия и вечи са край Москва.

177

Анонимен

преди 2 години

Алооооу, пропагандата! Защо мълчите като пАтки, за био лабораториите, за които САЩ си признаха вече???? Интересно ало Русия не беше влязла в Украйна и не беше изнесла факти за това дали щяха да си признаят, *** мръсни! Ще трябва да обясняват на целия свят !!

176

Анонимен

преди 2 години

Киев е нападнат от Путин от преди 10-13 дни.За какво говорите ?

175

Анонимен

преди 2 години

до 96 часа и що се мотат толкова много, егати неподготвените, да нападат и да приключваме с тая драма, вируса се мота две години, сега нещам да ги чакаме и тях толкова дълго, да я почват, че да сваршва по някакъв начин

174

Анонимен

преди 2 години

До СССР Ти де се си видял Фашист да се пресава това да не ти е помията на РККА Пък и в Украйна фашисти НЯМА....Армията на паулус в Сталинград например .. това което чака бендерлогите

173

ФАКТ

преди 2 години

Светът ще трябва да се научи да съществува без СССР 2.0. Това е. Россиа = Северна Корея. Който си има вземане-даване с Россиа все едно подпомага тероризма.

172

До BREAKING NEWS

преди 2 години

Туй не е бреакинг нюз бе, на всички им е ясно че Китай искат да направят от Русия васална територия и да и изсмучат петрола и природния газ за собствената си икономика - за китайците Русия е един вид бензиностанция с ракети.

171

Анонимен

преди 2 години

До Боби, глупости, разочарованието е изцяло за руската страна под формата на груз200

170

до факта

преди 2 години

Само в петък ли гледаш Останкино.

169

СССР

преди 2 години

До: Интересно, в Киев били фашисти, а в Москва - хуманисти.СССР: сравни действията на русската армия и тези на ЛДНР... Руските колони спират дори на светофари за да пропускат цивилните коли... А всички видяхме какво направи стрела -10 във оболон (в Киев)..Забележи , че в превзетите градове от ЛДНР никой не смее даже да се покаже с украинското знаме защото там не се съобразяват с такива зомбита.. Фашисти не спират пред протести а ги разтрелват!!