98

Анонимен

преди 2 години

Щял да спечели?? Има ли психиатри наоколо да го прегледат? Как не разбра досега, че е машата в ръцете на САЩ срещу Русия? И утре САЩ ще го изхвърлят като непотребен ***, след като си свърши предназначението? Угроби народа си.

97

Ха ха ха

преди 2 години

До Анонимен 116 А Вие богатите миете чинии и тоалетни за западняците и като се върнете в България в родината, се държите все едно сте работили като изпълнителни директори.

96

Анонимен

преди 2 години

Ако се скриеш и не се показваш изобщо през следващите години, ще зарадваш цяла Европа или ако се явиш пред съда в Хага! Скрий се!

95

Анонимен

преди 2 години

Ама жена ти оня ден си пиеше капучиното в магазина на Шанел, докато и опаковаха 7те чанти и пускаше снимки на ранени деца. Беше много тъжна. Актьорско семейство

94

Бургазлия

преди 2 години

*** вчера на магистрала Тракия докато се прибирах с децата видяхме 3 коли с украйнски регистрации да спят по пътищата!Как да им помогна като аз самият изнемогвам като ти и подобните ви маймуни се къпете в рушвети за унищожение на собственните си народи/Визирам всички без американските ***,те барем играят само за техният си отбор/!

93

Анонимен

преди 2 години

Путонофилскит бляgове, спрете се малко! Това не е джуджето да се крие в бункер и да седи на края на 10 метрова маса защото то е страх от своите хора.

92

Анонимен

преди 2 години

Голям мъж! Цял свят е с теб! Само бедните български русофилски бачкатори ги интересува повече цената на бензина от свободата. Те и затова са бедни де.

91

Ебтер

преди 2 години

Абе ***, защо не се снимаш с другия артист Кличко, може някой тогава и да ти повярва!? Ама не, Кличко е украински фашист и ако не той, то неговото обкръжение ще ти изтегли един автоматичен Калашников ред като нищо! Точно както ураински фашист с един автоматичен ред уби израелски журналист на границата, бил приличал на чеченец! А от израелското посолство ни вест, ни кост! Значи подържат украинските фашисти заедно със сащ! Същата работа като Хитлер, много хора не знаят че той е австрийски еврей

90

Анонимен

преди 2 години

Опеленце долно, запали цяла Европа. 3000 Евро газ вас ще ви компенсират, а нас? Загива е, но важното е, че сме солидарани. Как ще издържиме българите на тези цени?

89

Анонимен

преди 2 години

Виде се ,че взимаш материал .Така ,че Краков може да го се вижда Киев

88

Коментатор

преди 2 години

Мачкай Гришо!

87

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, как ще върне мечока пак обратно и как ще се случи...Така е, когато те управлява комик. Затова на избори трябва да се внимава как се гласува.

86

Анонимен

преди 2 години

8 години се криеше и не направи нищо за да спаси страната си и не спази минските съглашения. Доведе я до разруха и разсипия.

85

Българка

преди 2 години

Забравих ,не съм русофил, това е моето мнение. МРАЗЯ политиката на САЩ И ЕС

84

кикирики

преди 2 години

А ние искахме да си изберем подобен цирков артист, само че чалгар. Явно Господ все още е българин, та се разминахме с такъв паляч-о.

83

Анонимен

преди 2 години

Зеленски трябва да излезе сред хората ако иска Украйна да победи .Преди няколко дена по една чужда телевизия водещият попита техният кореспондент в Киев дали е виждал президента отговорът беше "не"

82

Анонимен

преди 2 години

Един артист разказа играта на ссср, сега един комик ще я доразкаже на псевдоимперията путинска рф.

81

Българка

преди 2 години

Ти дали се криеш БЪЛГАРИНА Не го интересува,но както растат цените скоро КИРЕТО ще го измете улицата.40 лева дава на украинец, чий пари даваш бе *** КАНАДСКО ? НАШИТЕ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН

80

Анонимен

преди 2 години

Той не се крие, просто е невидим.

79

този

преди 2 години

Този *** ,ако беше почнал да говори с Путин нормално, преди войната, вместо да слуша съветите на САЩ и да провокира постоянно руснаците, щеше да избегне войната.Украинците ще го линчуват