102

Анонимен

преди 2 години

Посещавайки Корекомите разбрахме колко назад сме от нормалните държави и колко гнил е рая правешки! Затова колкото по далеч сме от Русия толкова по добре ще бъдем. Русия за съжаление е символ на застоя и действията на Путин го доказаха.

101

Анонимен

преди 2 години

А Бузлуджа що не я махнем? На Старчев като махнаха паметника пред НДК и какво? Не трябва да се руши нищо! Даже мавзолеят беше грешка. Рушим времето и сме жалки. В Рим има монумент от Мусолини и не го пипат. История

100

Анонимен

преди 2 години

ОТ СТАТИЯТА ТОТАЛНО НЕРАЗБРАХ ТРЯБВА ЛИ ИЛИ НЕТРЯБВА ДА СЕ КОНСУЛТИРАМЕ С МОРДОР!....Утре ще попитат Фродо!:)))))))

99

Анонимен

преди 2 години

До97.Ще спрес на бащи си мераците,да не направи още едно uguoтчe,като теб.Като ти хвани зagнuka пайжина,по корем ще лазиш по червеното килимче в Москва.Че и бой може да изядеш,щото си гламав.Я излез и виж цените днес.Запада и САЩ само ни лъжат и ни взимат,нищо не са ни дали,освен илюзии.

98

АнонимеН

преди 2 години

ОТ СТАТИЯТА ТОТАЛНО НЕРАЗБРАХ ТРЯБВА ЛИ ИЛИ НЕТРЯБВА ДА СЕ КОНСУЛТИРАМЕ С МОРДОР!

97

Анонимен

преди 2 години

Впрочем НЯМА договор, който да е с "приоритет пред българското законодателство" освен ако не става дума за договор за членство в организация. Това е ГРУБО вмешателство във вътрешните работи на Република България.

96

Анонимен

преди 2 години

Да сложат до него Двойно по-висок паметник на Артър бомбардировача Харис и храбрите британски летци, бомбили София.

95

Анонимен

преди 2 години

Влюбих се в Америка още когато правешкия шмекер отвори Корекомите!

94

Анонимен

преди 2 години

Що се занимават с глупости тия комплексари! Такива са били времената и това е знак от тогава да помнят всички как е било и то всичко да се помни и да не се повтаря! Защо да се маха, като е история вече! Освен това скулптурите са изключителни и дело на най- големите творци тогава! Комплексарчетата ги е срам, унизени са от делата на дядовците и бабите си! 99% гласуваха за комунизма навремето, а сега наскедниците на Левчевци, Дайновци и Дичевци ще ни се кефят отново и отново!

93

Анонимен

преди 2 години

Какъв Договор за добросъседство? Паметника е на окупаторска армия, това ли разбират българските власти под "добросъседство"? Докога купените от руснаците политици ще вървят срещу интересите на народа си?

92

Анонимен

преди 2 години

Да си го носят обратно в Русия, ние сме с американците!

91

Анонимен

преди 2 години

Че само Русия ли да питаме? Дайте да питаме всички наследници на СССР, защото това е паметник на целия съветски съюз. Да питаме Украйна, Казахстан, Латвия, Литва, Естония, Армения, Грузия и т.н.

90

Анонимен

преди 2 години

Нека направят референдум за премахването на паметрника, а не кресливите продажни грантаджии и васалчета да решават.

89

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да кажа какво да се прави с този паметник,но ако има такъв абсурден договор по-добре е да не се маха.

88

stoedin

преди 2 години

какъв договор за приятелски отношения? та те днес ни обявиха за "вражеска държава"

87

Анонимен

преди 2 години

Ако съм на мястото на Кирчо, не само паметника на окупаторите ще бутна, ами и газа и нефта от Русия ще спра. Даже руска водка няма да намерите в магазините. Вражеска страна сме били, пък ние цветя им полагаме на паметниците.

86

Анонимен

преди 2 години

Не знаех,че все още сме подчинени на Русия .Кой подписва подобни договори.Ние какви паметници имаме Русия?

85

Отмен

преди 2 години

А ти кой си бепомиярпутински? Ще ти дам советь по американски :идина,,й и не се меси в работите и интересите,също и политиката на България! Ние решихме и знаем къде сме,а вие си стойте в Азия и не ни давайте демокрация!

84

Анонимен

преди 2 години

Тази година може да не е,но за в бъдеще западняците ще се редят на опашка да поднасят цветя пред този паметник,че и за билет ще плащат.И знаете ли защо,щото тая армия ще им сбъдне отколешната им мечта да ги освободи от американското робство.Русиа отдавна се оттегли от Европа,даже подари иГДРнаГФР и на укрите им даде територия да си направят държава,но американците се полакумиха и вместо и те да напуснат Европа,тръгнаха на Изток към Русия и подкрепиха неофашистите.Ха сега кажете,че това е фейк

83

наблюдател

преди 2 години

До путинофилец Браво за иронията.Уцелил си десятката.