332

До до Боби, но не от

преди 2 години

А и още нещо. Не, че е важно... но е интересно как се разграничава "доброто" от "злото". Защото и двете понятия са аморфни, но придобиват смисъл и значение само когато в тях се вложи нечия гледна точка. За един едно е "добро", за друг - друго. Но по дефолт, всички са добри. И при всеки конфликт някъде си, на човек му някак си иде отвътре да се запита, откъде толкова смърт и страдание, след като всичкото наоколо е пълно само с "добри" хора?!!

331

АНОНИМЕН

преди 2 години

ПИТАМ ЗАЩО Зеления спира хуманитарните коридори . Ясно ли ви е сега кой избива мирни граждани . Бандеровците искат с това да настройват света срещу Русия .

330

Анонимен

преди 2 години

УРА-А-А,ДНЕС ВИДЯХ ДВА ЗИЛ-а И АВТОБУС ПРЕДВОЖДАНИ ОТ MP(ВОЕННА ПОЛИЦИЯ). СИГУРНО ОТИВАТ В УКРАЙНА,ДА РАЗГРОМЯТ МРЪСНИТЕ ОКУПАТОРИ!!! ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК-ВЕЛИК,ВЕЛИК,ВЕЛИК!!! ПУТИН-ТРЕПЕРИ,ИДВАТ!!!

329

чЕ стит рожден ден!

преди 2 години

Оказа се, че Аз съм милионер във рубли, и всички еееекстри.

328

Последни новини

преди 2 години

НATO подаи на Украйна свръхмодерни оръжия които още не са влезнali напълно в Американската армия .Можете да ги разгледате на следния линк https://rusvesna.su/news/1646640018

327

Анонимен

преди 2 години

ЛОШОТО Е, ЧЕ СМЕ БЛИЗО ДО РУСИЯ И КАТО УДАРЯТ АТОМА АМЕРИКАНЦИТЕ, ЩЕ ПОСТРАДАМЕ.

326

Анонимен

преди 2 години

ПОМНИТЕ ЛИ РУБЛЯЦИТЕ КАК РЕВЯХА ЗА КВО СА НИ САМОЛЕТИ, ЗАЩО НЕ ДАДЕМ ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА, *** ЩО НЕ ГРИПЕН, *** ЩО Ф16 М... СЕГА РЕВАТ ЩО НЯМАМЕ САМОЛЕТИ!! ЯСНО ЛИ ВИ Е СЕГА ЗАЩО СА НИ САМОЛЕТИ?? А ЯСНО ЛИ ВИ Е, ЧЕ ЗАДАЧАТА ИМ БЕШЕ ДА ЗАБАВЯТ ВЪОРЪЖАВАНЕТО НА АВИАЦИЯТА НИ?

325

Пръднал в Пирдопско

преди 2 години

Спрецъ е. Не карайцъ е. Стигате па вия бе! На мене ми викат Гардероба, ся че доем ви държим якетата.

324

Анонимен

преди 2 години

Поредното потвърждение, че САЩ разпалва война в Украйна.

323

Анонимен

преди 2 години

До Ххх Това дали някой е насочл ядрено оръжие към България, не зависи от България.

322

До до Боби, но не от

преди 2 години

И кои точно са тия, дето искат свобода? И каква точно свобода? Така ангро казано някъде си, нещо много локуместо звучи. И без "Свободата Санчо..."

321

Анонимен

преди 2 години

ЧЕ ТО В СТУДЕНАТА ВОЙНА СИ БЕШЕ НОРМАЛНО ЕДИНИЯТ ХЕГЕМОН КАТО ПОЧНЕ ВОЙНА В АФГАНИСТАН, КОРЕЯ, ВИЕТНАМ ИЛИ ДРУГАДЕ, ДРУГИЯТ ДА ПОМАГА, ДЖУДЖО КВО С ЕПРАИ НА УДАРЕН!

320

Ххх

преди 2 години

Я кажете дали ще се кефите ако на границата на България има насочено ядрено оръжие към София??? Аман от некомпетентни изказвания! Руснаците си го казаха - украйна няма да е член на НАТО!!! Прави са пък вие си пишете каквото искате!

319

Анонимен

преди 2 години

САЩ СА ВИНОВНИ, ЗА ТВА ДА НАПАДНЕМ УКРАЙНА ХАХАХАХАА@!

318

Анонимен

преди 2 години

Най лошото е че фашизма в украйна се развива от 30 години шухевич и бандера са национални герои и имат десетки паметници това са фашисти събирали еврей за баби яр и концлагерите на много деца са им промити мозъците борбата ше е трудна без преговори няма да мине сащ и европа трябва да дръпнат юздите на фашистите

317

Анонимен

преди 2 години

някои вярва ли въобще на зеления, какъв интерес има Русия от удар по цивилни та те само им пречат да смажат укрите

316

до Боби

преди 2 години

Мойто момче ти изобщо не си в час. Това не е война между Русия и Украйна. Това не е война за 2 пик.ливи територии с размера на област Пловдив.Това е война между Русия и САЩ , между доброто и злото.Между тези които искат да имат господство и тези които искат да имат свобода !!! Трябва да четеш между редовете !!!Украйна е просто марионетката на САЩ !

315

Анонимен

преди 2 години

Все по яко мирише на ядрена война.

314

Анонимен

преди 2 години

ВОВА Е РИБАР. ХВЪРЛИЛ Е НА ТЕЖКО, ЗА ЕДРА РИБА! УКРАЙНА, ПОЛША, ГЕРМАНИЯ, ЗА НЕЩО ТАКОВА. НИЕ СМЕ ЦАЦА, ЗА НАС НЯМА ДА СЕ ХАБИ. МИТРОФАНОВА НИ Е ДОСТАТЪЧНА, ДА НИ ГОНИ СЪС СЪРКМЕТО.

313

Анонимен

преди 2 години

Редакцията, преди такива умопомрачителни заглавия е най добре да напишете "Гардиан:", че хукнахме към скривалищата предварително.