59

Анонимен

преди 2 години

Третата световна война вече започна. Путин няма да де спре само в Украйна. А уж, трябваше да защити само Донбас. Вчера руската посланничка Митрофанова уж, се била извините за обидите към България но не пропусна да подчертае, че балтийските страни, са били част от руската държава, т.е. за тях се било отнасяло: "евроатлантически ***". Все едно, за Русия, България не е евроатлантическа страна. Някой трябва да припомни на Митрофанова, че Русия вече не е империя.

58

Тук

преди 2 години

някакви пак се пенявят! Един единствен свален руски самолет и няма да има има разминаване. Започва термоядрена война...И то за какво? Клоунът се е взел на сериозно!

57

Анонимен

преди 2 години

За какво тогава храните войска, щом ви е страх да я използвате?

56

Анонимен

преди 2 години

Време е нашмърканият клоун да дойде на себе си,Украйна и нейното марионетното правителство бяха използвани за пушечно месо и като предтекст да бъдат наложени допълнителни санкции на Русия,когато ножът опре до кокала както е сега,никой няма да си мръдне пръста да спасява шутът и марионетките около него!

55

Анонимен

преди 2 години

Няма да започне никаква сеетовна война, дори да почнат да му свалят самолетите.

54

До 58

преди 2 години

Айде бе, слабата мечка , дето яде бой от Украйна няма да смее да мръдна извън пределите й! Най-много на Молдова да се репчат

53

Анонимен

преди 2 години

Ми той и Мъск вчера каза, че няма да спре излъчването на сигнала от руски медии, за да има свобода на словото, ама то сигурно е щото може бърже-бърже да му изпопадат сателитчетата..

52

Sako

преди 2 години

Европа трябва да се събуди.меките китки трябва да бъдат отстранени от власт.7-8 държави трябва да имат ядрено оръжие и *** да му мислят.

51

МНОГО СТРАННО

преди 2 години

Ако санкциите проработят и Русия почне да колабира и Путин съзре опасност за режима си пак започва трета св.война !Следователно вие знаете че санкциите не са опасни ,щом на всяка цена се пазите от 3-,та световна лесно ще бъдете и шантажирани ! Той винаги ще ни заплашва със война и ние ще отстъпваме значи Путин ще си върне старият соц лагер а вие ще си изтеглите и ракетите от Европа за да няма война ! Ако мислите да му угаждате не сте никакво НАТО, а богаташи мъчещи се да отърват кожата !

50

Анонимен

преди 2 години

софия била цел :))) от искъро по-глибоко нема :)). половината държави члени на нато даже не могат да намерят къде е софия на картата. що за примитивен начин да се избиват комплекси и да се чувствате значими? каква заплаха представляваме ние за когото и да е военно?

49

Сандо

преди 2 години

Е аре ся, над Сирия и Ирак наложиха такава зона ама за Украйна не могат. Ама не бяхте ли му обещали нз Зелнски че ще помагате, кво само говорите. Аааа, сигурно ги е страх от Русия, ама нали им се смеят с ква техника и организация са в Украйна, кво толкова страшно има ...

48

Анонимен

преди 2 години

Вие сенатори и републиканци и демократи много сте го ухажва ли този с токчетата и сте го гледали като бебенце и сега иска и плаче пред майка си ама тя не му обръща внемание.

47

Анонимен

преди 2 години

Я! Един сенатор с всичкия си.

46

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде доста интересно ако стане световна ядрена война . София е цел

45

Анонимен

преди 2 години

Когато имаш работа с луд не го бий директно. Остави го гладен

44

Анонимен

преди 2 години

Тия почнаха да дават назад,ама иначе бяха много ербап в началото...

43

fact

преди 2 години

До Анонименти си лаик!Никой, ама никой не прави ядрена атака с ета ракета при налични 3-5 хиряди.ако се реши - изстрелват се сичките наведнъж по табелязаните цели и край.

42

Анонимен

преди 2 години

альо друсаната лепиларка прубирай се в психиатрията щот свърши уйкенда. п. с. и никви центове и лепило тоз месец, че си прекалил.

41

555

преди 2 години

Точно! Ами вземете го укротете господин актьора, че много си е повярвал нещо....Не разбира, че не можеш да се изправиш срещу Русия и да няма тежки последици.

40

Анонимен

преди 2 години

Не, затварянето на небето над Украйна, а американската неистова омраза и злост към Русия, която вече гнои и кърви, ще доведе до 3-та световна. Вие предизвикахте тази война. Какво се преструвате на невинни овчици? Ако не бяхте спретнали напълно ненужен майдан, нямаше да имаме ефекта на доминото.