46

Ххх

преди 2 години

Харков е на границата на Русия, руснаците няма да го взривят! Видяхме как обстрелваха аец запорожец със сигнални ракети! Аман да изкарвате само русия виновна, що не напишете нещо негативно и за сащ - страната на мечтите??

45

Сандо

преди 2 години

ако гръмне атомен реактор НАТО може и да се намеси ... ако им стиска разбира се

44

Анонимен

преди 2 години

Откакто България е в НАТО,война не е имало.Откакто дойде 1989, Великата Освободителка Русия предизвика няколко.И никого не освободи.

43

Нищо чудно

преди 2 години

Няма да е първият случай в който се провокира причина за обявявябе на война. Да си спомним че САЩ обяви война на Германия през 1915 като потопи лайнера Лузитания, уби 2000 души и обвини Германия.И така превърна население което иска неутралитет в такова искащо отмъщение и война.Човешките животи нямат особено значение за ръководителите на света.

42

Анонимен

преди 2 години

Тя Русия твърдеше, че няма да напада Украйна....

41

Анонимен

преди 2 години

Интересно как ще дойдат чужди журналисти,ако това с атомния реактор е истина.Трябва да са с руски акъл..

40

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на руснаците, зеленски е по луд и от путин. Заради отказа на нато да затвори въздушното пространство е готов на всичко

39

Анонимен

преди 2 години

Путинските пропагандисти прекаляват с дрогата. Съвсем си няпудриха носовете с аржентинско брашно и са н непрекъснат делириум от грандиозната загуба в Украйна.

38

А бе

преди 2 години

Кратки всекидневни вицове :РУСИЯ ТВЪРДИ...

37

Анонимен

преди 2 години

Русия твърди всякакви безумия и иддиотщини, колко му е да твърди че лошия Азов който ги пропиля на бойното поле взривява АЕЦ и се храни само с печени руски бебета. Дори преди 50 години твърдеше че ще построи най-висшето човешко общество комунизма до 1980 година.

36

Анонимен

преди 2 години

Много заблудени натовци тука хаха. Нато е мир и любов. Само, че истината я няма. Жалко за жертвите от всички войни. Америка е дъното и винаги е била там.

35

Нормален

преди 2 години

Вижте какви коментари се пишат между нас!?Изпълнени с омраза и злоба един към друг...,а уж сме един народ.Какво очаквате тогава от два враждуващи такива?

34

Ko

преди 2 години

Смеете де...смешно ли ви е ? Догодина всички коли ще са на трупчета, а вкъши ще зъзнем.

33

Анонимен

преди 2 години

Тези изявления все по-плитки стават. Да не ги подготвя някоя чистачка в Кремъл??

32

Безумия на Путин

преди 2 години

Защо им е на украинците да взривяват АЕЦ когато те печелят войната? Руския плъх е притиснат в ъгъла и губи войната и от безизходица като нищо Русия ще взриви не една ами няколко АЕЦ.

31

ха-ха-ха

преди 2 години

Дори и Иван Костов изказа мнение че руснаците окупират украинските АЕЦ за да предизвикат енергийна криза, а то било с цел архи провокация. Никой в света не вярва на руската пропаганда за лошите бандеровци, неонацисти и наркомани, явно Путин с пилешкия си мозък е решил да докаже на света че украинците са такива каквито той ги описва от бункера си в Русия.

30

Анонимен

преди 2 години

Как ли ще се отрази радиацията на сиропираните? Експериментът не е приключил. Няма значение кого ще обвинят.

29

Анонимен

преди 2 години

аа ха ха ха ! СороскитеТролове пишат и си отговарят сами ! то постоянното дрогиране си казва думата

28

АнонимеН

преди 2 години

АКО УКРАЙНА БЕШЕ ИЗГУБИЛА ПОНЕ НЯКОЛКО ГОЛЕМИ ГРАДА И ТО ДО ГРАНИЦАТА СИ СЪС СССР2, МОЖЕШЕ ДА СЕ СМЯТА, ЧЕ ТЯ БИ СИ ВЗРИВИЛА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА!!! ТОЗИ КОЙТО ГУБИ В МОМЕНТА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ТОВА ВСИЧКИ ГО ВИЖДАТ!!! НОВИ САНКЦИИ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ТО НЕЗАБАВНО!!! И ПОВЕЧЕ БАЗУКИ ДА СЕ ДАДАТ НА УКРАЙНА И КОМПЛЕКСИ ЗА СВАЛЯНЕ НА САМОЛЕТИ И ДРУГИ ЛЕТАТЕЛНИ СРЕДСТВА !!!

27

антиПендал

преди 2 години

До 31 АнонименТвоят сто процента ще се разпръсне след като та срещнаПендалтакъв