257

Анонимен

преди 2 години

До Варненец "Не Путин, а Западът е Хитлер." Думите не променят реалността. Путин беше осъден и на общото събрание на ООН със смазващо мнозинство от 141 на 4 гласа, а го чака и военен трибунал (заедно с останалите военопрестъпници Лавров, Захариева, Конашенков, Песков и т.н.).

256

Анонимен

преди 2 години

САЩ И БРЮКСЕЛ СИ ИГРАЯТ С ОГЪНЯ. ИМАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. РУМЪНИЯ,ПОЛША,МОЛДОВА,БЪЛГАРИЯ И ПРИБАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ СМЕ НАЙ-БЛИЗКО ДО ОГЪНЯ. СЛЕД УКРАЙНА РУСИЯ ЩЕ УДАРИ НАЙ-СЛАБАТА ОТ НАС. САЩ СИ ПРОДАВАТ УРЪЖИЯТА И ИМАТ ИНТЕРЕС ОТ ВОЙНА. ТАКА ВОЮВАХА В СИРИЯ, ИРАК,ЕГИПЕТ. А, НИЕ? КАКЪВ Е НАШИЯТ ИНТЕРЕС? С ЕС, НО НЕ ПРОТИВ РУСИЯ? КАК ДА СТАНЕ? ЦАР БОРИС БЕШЕ С ХИТЛЕР, НО ПОСЛЕ И С РУСИЯ И ДО ДНЕС СЪРБАМЕ ПОПАРАТА. РУСИЯ ИСКА ДА СМАЖЕ НЕ УКРАЙНА, А ЕС. ЩЕ УСПЕЕ ЛИ?

255

Варненец

преди 2 години

Не Путин, а Западът е Хитлер. В Русия не преследват евреи и ***, партията на управлението не е работническа /а такава е на Хитлер/, а дясноконсервативна. На Запад вече официално има фашистки репресии над руси и белоруси, отнема се тяхно имущество незаконно, а и се забраняват руски и белоруски медии. А Украйна и Полша вече официално избиват без съд и присъда руси, белоруси и "предатели" - последния случай на преговарящ с руската делегация. Жалко за УЖцивилизована Европа.

254

Анонимен

преди 2 години

F 16 България ще види през крив макарон и тогава, когато прелитат в небето.

253

Анонимен

преди 2 години

Явно искат да продължат войната,казват,че ше разпалят огъня,ако почне да загасва

252

Путин капут

преди 2 години

Краят на руската авиация в Украйна е близък. 70 руски самолета оборудвани по натовски стандарти и с натовски ракети отиват другата седмица в Украйна. Вместо тях Полша, Словакия и България получават Ф16 от САЩ.

251

Анонимен

преди 2 години

Ако някога сме имали шанс да живеем добре, беше до сега!

250

Чичо

преди 2 години

Няма да повярвате, но имат и план Сhttps://youtu.be/SFLw8aH-M2w

249

Точен

преди 2 години

Даже Путин твърде дълго търпя гадостите на Запада и убийствата на руски дечица от укрофашистите. ФАЩ да се молят на мястото на Путин да не седне някой по-"нетърпелив".

248

ха-ха-ха

преди 2 години

Байдън намери гениално решение на проблема със самолетите които НАТО ще даде на Украйна. Даваш руски курник на Украйна и срещу него получаваш Ф16 от САЩ. Вече има заявки за бартер на 70 мига и сушки с Америка. България също е изявила желание за подмяната на всички руски курници.

247

Анонимен

преди 2 години

Какво стана със санкциите? Русия фалира ли?

246

Анонимен

преди 2 години

план Б е да се изтеглят от европа.

245

Нормално

преди 2 години

След като Путин им разби на пух и прах план А, сега минават на план Б - поражение.

244

Анонимен

преди 2 години

Само този план да не включва стрелби от наша територия,защото ще ни занулят завинаги.

243

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да превземе Путин, руснаците бягат и от това което са превзели. Николаев е зачистен от руски солдати до крак. В направление Харков opките на Путин са изтласкани до руската граница. Надвисва тотален провал на Русия в Украйна. За никаква победа на Русия повече не може да се говори. Путин трябва да търси начин да си спасява жалката кожичка.

242

П.К.

преди 2 години

Това "ако" е съвсем излишно, предвид настоящета ситуация. По-добре е да настане МИРЪТ, АКО западняците си поставят за цел ДА РАЗБЕРАТ ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА. Мисля, че ще им бъде много трудно, почти невъзможно да излезат от настоящето състояние.

241

SS

преди 2 години

То ест ЕС и САЩ ни казват ,че ще има партизанска война след като Украйна бъде превзета ! Ще ви кажа още от сега ,че тя ще се изро-ди рано или късно в сляп терор ! Като специалист по антипартизанска (ирегулярна) война ответните действия които ще бъдат предприети не са за писане .А за човешки права изобщо не говорим !

240

Анонимен

преди 2 години

Байдън беше този който не се уплаши и нарече Путин убиец, и се оказа прав. Освен това Путин е лъжец и жесток човек, направо брутален. Има ли някой да не го е разбрал вече. Русия не е Путин, осъзнайте се.

239

Големия памперс

преди 2 години

Какъв, да унищожат света?

238

време разделно по ру

преди 2 години

Скоро руския башибозук ще изкара дръвника на всеки украински площад и ще пита всеки . Признавате ли Путин за Бог ?...."Кажете ЕДИН Е "Путларах акбар " и Шойгу Е НЕГОВИЯ ПРОРОК И ЩЕ ЖИВЕЕТЕ !!!"който каже " Слава на Украйна"- на дръвника