76

Анонимен

преди 2 години

Комунистически Китай не обича Америка, но обича бизнеса и парите й. А на Русия обича териториите. От нея няма нито кой знае какъв бизнес, нито кой знае какви пари да изкара.

75

Само да ти кажа

преди 2 години

През 1938-39 и през 1914-15 - решиха да очистят погрешните австроунгарци, трети път ще очистят правилния!

74

Анонимен

преди 2 години

Подкрепя ги със сигурност щото те ще са целта

73

Мао Дун

преди 2 години

Китай ли ами навсякъде се води КНР т.е. Китайска Народна Република или както го наричат навсякъде КОМУНИСТИЧЕСКИ Китай е по нататък какво още ,че много обичат Америка и нейните производни! Направо си умират за тях! Вече се пише ,че имат най големия флот в света , луната също не е непозната за тях ,а стигнаха и до Марс и всичко вече е китайско от северния до южния полюс. А само като си помислиш, че до преди известно време хладилника се считаше за лукс в едно семейство.

72

Анонимен

преди 2 години

Преди години един китайски държавник, на среща с руски студенти, беше казал следното: "Сибир е чудесен, но там трябва да въведем ред". Ако някой руснак си мисли, че Китай ей-така ще им налива пари и ще ги дундурка, жестоко се лъже. Та те още не са забравили как царистка Русия им е заграбвала територии.

71

Демокрация, бате

преди 2 години

ЕС наврежда с тази глупава едностранна злостна пропаганда. През време на соца не е имало такова заглушаване и спиране на западноевропейски или американски радиостанции.

70

Анонимен

преди 2 години

Приятелството между Русия и Китай, ще свърши там, където започва китайският интерес- руските обширни земи и китайските банки на запад. Китай отдавна гледа към Сибир, някои китайски банки се съобразиха със санкциите срещу Русия.

69

Анонимен

преди 2 години

Китай има многомилиарден пазар в САЩ и многомилиарден пазар в ЕС. Да жертва тези пазари заради малкият си пазар в Русия - надали. По-скоро ще точи руски суровини, с което ще държи Русия в пълно подчинение.

68

ХА ХА ХА

преди 2 години

АБЕ ТОВА ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ МНОГО ВЗЕ ДА ПРЕДСКАЗВА , ГАДАЕ , КОМЕНТИРА .....ФАЩАГИТЕ ДА НЕ СА НАЗНАЧИЛИ ТАМ ЕКСТРАСЕНСИ , ВЕЩИЦИ , МАГЬОСНИЦИ ....???? А ДА КАЖАТ БАЙДЪН ЗАЩО БЪРКА УКРАЙНА СЪС ИРАН ????

67

други Предположения?

преди 2 години

Зелески май ще го самоубият западните "приятели" - твърде ценен свидетел за плановете на запада по отваряне на тая русофобия!

66

Анонимен

преди 2 години

73, дорогой, не се мъчи с тоя гугъл транслейт

65

Анонимен

преди 2 години

В статията вярно е отбелязано за стратегическото партньорство между Русия и Китай.Това изключва тактически игри на фона на операцията в Украйна.И всякъкви филми за завладяване на Сибир, са дъвка за неумна публика.Китай самостоятелно противостоеше на САЩ, държейки огромно количество американски дълг, за защита на Юана.Русия последните години се освободи от дългови книжа, усещайки накъде отиват нещата. Русия има опит във взаимоотношения с Азиати още от царско време.Няма да изкочи от там изненада

64

Поп Грую

преди 2 години

Стигнах до "пише "Дойче Веле". По-надолу не е хигиенично да се чете.

63

Тотален Фашизъм

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от Фашистки милиции близки до Борисов и Гешев!

62

Анонимен

преди 2 години

Китай иска да спечели от войната. Купува петрол на 92 долара от Русия щото знае че цената ще се вдигне над 120 долара. Освен това Китай знае че Украйна попадне ли в ръцете на евроатлантиците няма да може да инвестира там . Те знаят че в ЕС няма свободен пазар и непрекосновеност на собствеността .

61

Анонимен

преди 2 години

Китай ще подкрепя Русия. Много даже. Докато си вземе цял Сибир.

60

Анонимен

преди 2 години

От Китай получихме короновирус, от Русия война!

59

РР

преди 2 години

Китай си има собствени планове. Интересите й са в икономиката, а не военни. Няма да рискува действията на Русия да й навредят. Тя произвежда,а запада купува. Всичко е пари, а 70г. кремълски ботуксен бас-тун едва ли й влизат в плановете за бъдещето.

58

Мими921

преди 2 години

Долу НАТО и ЕС !!!!

57

Анонимен

преди 2 години

До eraТия пазари с какво ще плащат? С камилски ***? Малко акъл е нужен все-пак. Само с путлерофашизъм - е Хитлер до къде го докара.