40

Variola

преди 2 години

Войната миналата събота можеше да свърши, просто Зелевски се повярва, че като ВСУ уби няколко изтеглящи се руски войника и че те са се уплашили и край няма атаки, чеченците от Росгвардия ще излекуват всички украински армейци и управници. Жалко за укрите и държавата, сами се завъртяха в калта, късно е вече оттук нататък краят ще е трагичен за тях !!!

39

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГрешна ти е информацията. Няколко стотин хиляди вече избягаха в Русия. И да се напъваш няма как да убедиш хората в нещо друго. Българите са русофили. Поне 80 процента обичат или поне симпатизират на Русия.

38

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Байрактарите много ги трепят

37

Смърт за окупаторите

преди 2 години

Както Путин плаши със атом така и украинците трябваше да минират където имат АЕЦ--ове и да им кажат и ние умираме и вие ние няма какво повече да губим и сега не е късно забъркаха ги във война колко му е и те да изнудват всички наред.За тях не е въпрос за живот, а на смърт ! Ние ще пиеме йод и ще псуваме и това е ! Първия път даже не ни казаха па и на манифестации бяхме така че няма проблем ще издържим .

36

Анонимен

преди 2 години

Разхождат се некви въоръжени по центъра и непрекъснато плямпат по телефоните. Гледам ги на онлайн камерите. Така както се мотаят едва ли очакват мощни обстрели и бомбени атаки както ни втълпяват свободните и независими.

35

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Умрелите русски войници станали над 10 000, унищожената руска техника над 1000

34

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия е унищожила лагера на терористичния неонацистки батальон "Азов" в Мариупол с тактическа ракета "Точка-У" и са избили поне 20 от тях заради това че отказват да се бият координирано с ВСУ. Вчера показаха кадри от мястото. Има само един огромен кратер и нищо живо

33

ИСТИНАТА

преди 2 години

Путин разгромява хазарския хаганат. Ето това става. Хазарите са изкуствени евреи приели религията преди време. Аспарух 701-ва загива в битка с тях. Хазарите са отговорни за доста извращения в човешката история. Аз съм бачкал с украинци и повече не искам. Украинец шеф пък е най-големия кошмар.

32

до 25

преди 2 години

Наистина сте смешни. Ами че в България вече 3-4 дни има бежанци украинци от които получаваме по-достоверна информация. Съобразявайте се малко, като пишете глупости:)))

31

От народа

преди 2 години

Лъжци и смотняци

30

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да обяви капитулация и всичко си идва на мястото.Всичко друго е глупост и безпричинна смърт.Да побърза,докато е още жив.Няма нужда от още братоубийства заради чужди интереси.Запада до последно ще ги лъже за да извлече максимум печалба.Мигрантите,украйнци,ги настаняват в Полша в хангари и конюшни.Явно не мислят,че те ще останат за по дълго време там.А на самата граница са във времени палатки.Защо е всичко това?

29

Асан

преди 2 години

А украинската армия бий ли са :)))

28

Анонимен

преди 2 години

знаете ли на какво казват украинците razputitza ? период на проливни дъждове в началото на февруари когато твърдата почва се превръща в непроходимо блато.няма да е лошо да почетете история защото и танковете на хитлер са се сблъскали с този проблем.

27

COVID

преди 2 години

докато не се унищожат американските лаборатории за вируса войната няма да свърши

26

Анонимен

преди 2 години

Руснаците бавно впрягат но бързо карат. Бисмарк. И стига сме наричали тази смешка пълномащабна война. Наистина си е военна операция, понеже агресорът пази цивилните повече от собствените им защитници.

25

До 13

преди 2 години

Киев не е напълно обкръжен има доставки и на хора и на оръжия същото е и със границата на Украйна .Къде мислиш че отива желаещите да се сражават за Украйна 16 000 доброволци всички са за Киев там ще е битката и във Одеса .

24

Анонимен

преди 2 години

От Украйна явно достоверна информация, която не е пропагандна война не може да дойде. Цялата информация в Бг, която се публикува идва от там и си противоречи непрекъснато. Веднъж врагът търпи огромни щети и имало обрат във войната. Друг път врагът обкръжил градове, превзел обекти и продължавал към Киев. Хем имало хиляди руски жертви, хем пък руснаците превъзхождали и напредвали.

23

Украйна

преди 2 години

или поне това което остане от нея, няма да има повече излаз на море

22

Анонимен

преди 2 години

В Херсон полжението е трагично. Рашистите вече навсякъде са сложили свастиката Z, не пускат хората да пазаруват, стоят гладни и жадни. Има 5 регистрирани изнасилвания от руски войници.Така ли освобождава Русия? Геноцидът започна!

21

Да напомним

преди 2 години

Какво става със нацистите от батальона Азов в Мариупол ? Нещо не ви изнася да информирате за тях. Киборгите както те се наричат са попаднали в котел. Съдбата им ще бъде като на 6 та армия при Сталинград. Като избиваха цивилни граждани защото говорили на руски беше добре. Нали ?