276

Анонимен

преди 2 години

Жириновски жив ли е?

275

Анонимен

преди 2 години

Русия имаше шанс да бъде нормална държава, но сега джуджето ги върна 50 години назад и вече прилича на Северна Корея. Цензура, пропаганда, ограничаване на права и промиване на мозъци. Това е Русия в момента. Честито на всички *** и путинолюбци.

274

Анонимен

преди 2 години

Ние не сме американци които можеш да облъчваш с някакви трогателни сцени. Все още можем да мислим, а и не сме толкова ваксинирани с Пфайзера на САЩ. Ковида някакси се скри изведнъж.

273

ББ

преди 2 години

До Анонименпутин се застреля...въпрос на време е...у "дома"не изстрелваш ракети срещу жилищни! у "дома" не те посрещат с ***!разбираема е пропагандата ви...обаче откъм аргументи...само с вменени няма начин...хората гледат войната с очите си...путин убива украйнски мирни граждани...жени и деца...руши не военна инфраструктора...хората не са слепи...русия никога няма да спечели или пороби Народа на Украйна,никога няма да ви простят...кое не разбирате,руснаците вършат грях в Украйна!и света спи

272

Анонимен

преди 2 години

289 Бай иванТо и червения бутон не им е много за плашене, още преди да им мине мисълта да то натиснат, американците ще са ги превърнали в пепел.

271

Анонимен

преди 2 години

Много сте смешни,само че искам да ви кажа,че реалната война Русия вече я е СПЕЧЕЛИЛА.ВСУ са тотално обезглавени.Путин не бърза,и си има причини за това.Това вече не е война,а антитерористична операция.И ВСУ постепенно осъзнават,че мястото им е до братята руснаци.Вече укр.армия обстрелва нацистките подразделения.И то доста успешно.А Путин,за къде да бърза?Та руснаците са си у дома си.Освобождават територии,демилитаризират и денацифицират.Той ще постигне това,което иска.И САЩ и НАТО го знаят.

270

Измамиха ни

преди 2 години

Или изкъгаха ни. Това можем да го пишем под почти всяка статия на този сайт.

269

Анонимен

преди 2 години

Рупките защо съобщават за загуби от рода на 400-500 войници, като цифрата е много по-голяма? Поне 6000 имат загинали и около 13000 ранени.

268

Някой си

преди 2 години

Аз лично гледах поне 2 видеа, със заловени украински войници който казват, че са били измамени.Как може, човек да си направи извод за войната, когато виждаме само едната гледна точка?

267

Анонимен

преди 2 години

"Излъгаха ни" важи също така и за замерялите оняден Киро със снежни топки. Ама още не са го разбрали. И те незнаят какво ги чака, ако недай си боже руснака се обърне към нас, ама гракат 'ела вълчо изяш ме'. Може да се надяваме единствено руската мечка да е доста пършива докато стигне до нас. И затова може да помогнат единствено толкова руганите в момента украинци.

266

Брат Вурст

преди 2 години

Защо не дават по телевизията професор Витанов, да изчисли колко ще са жертвите от войната. Какво стана с тоз чиляк?

265

До 265

преди 2 години

Действително. Прави изключително впечатление остарялата раздрънкана руска бойна техника,която се разваля на всяка крачка. Така е било и през ВСВ. Дрисливите катюши нямало да доведат великата армия до никъде. Победата е дело на съюзниците. Руснаците дали много жертви- половината разстреляни от НКВД-истите с будьонвките(братоубийците).

264

Анонимен

преди 2 години

Руските *** за пореден път се доказаха, че не стават. Малкото джудже е много нервно, че инвазията му не се получи по план. Да не говорим и за нивото на подготовка и невежеството на децата, които хвърля на фронта в Украйна без гориво, храна и, вода, лъжейки ги, че отиват на учение за 2-3 дни. Военната им техника изобщо не се е развила технологично, и е на нивото, на което беше по времето на СССР-а. Обичам да гледам видеа, как им гърмят танковете с NLAW-a :)

263

Бай иван

преди 2 години

Някой много яко е излъгал Путин че ще превземе Украйна за 3 дни. Имиджа който гради на великата руска армия в продължение на 20 години го срина за 1 седмица.След тази война никой няма да взима на сериозно руската армия и ще им остане единият червен бутон за плашене.

262

Анонимен

преди 2 години

До АК-47В смисъл?

261

Анонимен

преди 2 години

Истината лъсна. Путин е злодей,измамник и пълен некадърник

260

Анонимен

преди 2 години

Българина не е запоадняка и няма да се върже на тези глупости. С ваксините видяхме как се справи.

259

АК-47

преди 2 години

Такова оливане скоро не е имало. А спрете се малко! Знам, че ще ме изтриете, ама тези измишльотини край нямат.

258

Брад Пит

преди 2 години

Вчера гледах видео 3ма "пленени руски войници" четат от листи какво да кажат. Зеленчука, как може да се излагаш с такъв некад*ърен актьорски състав? Ае по сериозно.

257

Анонимен

преди 2 години

Тоа Текст от сайта на Дойпе Веле ли е краден пак , щото всеки ден се краде