753

БГ Гражданин

преди 2 години

Не разбирам една огромна държава по територия, с безброй ресурси и с безкрайно бедно население. Ако руснаците бяха доволни от държавата си никаква Украйна не би им се противопоставила. Земята е малка, каква сигурност им трябва?Сигурноста е в главите им и в огромната алчност на тяхното правителство.

752

До Анонимен

преди 2 години

Наивнико, СССР и сателитите му в Европа винаги са били до НАТО, граница до граница. Войната няма нищо общо с НАТО. Не иска губернията Украйна да се изплъзне. Това е проблемът.

751

Анонимен

преди 2 години

Не го харесвам,но няма друг изход.Заобиколен е от натовски,демек американски бази ,които с едно натискане на копчето,могат да ликвидират Москва.Трябва малко отдалеченост на базите,за да могат да се защитят при излитане на ракети всякакве.Няколко минути за защита не са достатъчни.Там е заровено кучето,а не,че един народ мрази друг.Разкарайте базите и светът ще миряса.Ню йорк е бая далече за нападане...

750

Анонимен

преди 2 години

ха ха ха путин тръгнал да спасява украинците... от живота, а американците играят същия сценарий като в ирак и либия тва ще е деменцията байдън забравил е, че вече са го правили. забележете как и двете страни демонизират врага... всичко е заради страха тука вече мишоците се запасяват с гориво, стратегията работи:)))

749

с.т.

преди 2 години

Сега путин ли е на снимката, или някой от неговите двойници? Понеже всеки ден чета новините и гледам снимките му, забелязвам, че на всяка една изглежда различно. сега за приказките му - нещо не е в час. "Нашите войници се сражават за Русия в Украйна" - цитат. "Твоите " войници, путин, ще се сражават за Русия в Русия. Остави Украйна и света на мира и вземи редовно да си пиеш хапчетата, че вече си непоносим за всички.

748

Истината

преди 2 години

До този умен човек който пише глупости. Наблюдавай внимателно края на конфликта и като запада каже че Русия е ликвидирала брутално всички пряко виновни за Неонацизма, тогава си спомни какво съм писал!!! Бил съм пряко в такива събития, за това знам как действат тайните служби. А ти най вероятно дори и истински пистолет не си държал в твоя жалък живот. Само джойстик НАЛИ !!!

747

Лусионич

преди 2 години

До Истината Щом бота не дава, нека е релтуП огледално.

746

Лъжата

преди 2 години

До ИстинатаНяма какво да споменаваме Хитлер, имаме си ***.

745

Мен

преди 2 години

Поне печатайте рублата на по-мека хартия, че да може да я използваме по предназначение. Лятото може ако си още жив да обясниш на рашъните къде да ходят на море :)

744

стойчо

преди 2 години

сметнах, по сегашните цени на газта в русия влизат 13млрд долара на месец само от европа.

743

Чудно

преди 2 години

ми е, как така 44 млн украйна не можа да събере 100 хил. армия, та плачат за наемници!като прибавим и нашите продажници - 5 броя стават голяма армия! Български медии, млъкнете, че се излагате вече! Вчера един индийски генерал попита снн и ввс - ако аз вляза в исламабад, кой е победител, аз или пакистан. Каза им да не се излагат!

742

Хас ан

преди 2 години

Случайно ли е питам,че вече втора седмица от посолството на русия питат по телефона руснаците живеещи в България: При евентуална война на коя страна ще се бият?

741

Истината

преди 2 години

Русия иска да хване истинските виновници за ситуацията за да си кажат всичко. Простите неонацисти не осъзнават че в техните редици има агенти на които задачата им е това да не се случи! Същото важи и за зеленски!!! Спомнете си Хитлер.

740

Анонимен

преди 2 години

От където мине руския ботуш все разруха оставя, включително бг, а и все още има силно влияние тук, затова не се чудете, че не живеете като европейци, а със стандарта на ушанките

739

ki

преди 2 години

Браво На Путин

738

Lina

преди 2 години

Руската ботокс бабушка задълбава все повече

737

Милка

преди 2 години

До СократБългария произвежда три пъти повече зърно отколкото се нуждае. След ембаргото на Русия, българското зърно ще се изнася на двойна цена.А Русия остава без пари дори за семена.

736

Milka

преди 2 години

До ИстинатаАман от Путински лъжливи ***! Идете си в Сибир или Северна Корея си стойте там, нещастници!Целия свят е срещу вас, и комунистически Китай включително.Ще си изгниете на бунището на историята.

735

Сократ

преди 2 години

До ИстуканТях не ги мисли. Замисли се с нас какво ще стане. Очаквайте тази година и глад, че зърното и то от "бензиностанцията" се внася.

734

utkin

преди 2 години

да унищожавате можете,знаем много добре, но да създавате не ви се отдаваС русия е свършено, гоподството тоя лилипут е към края си