113

Анонимен

преди 2 години

стига сте се възбуждали емоционално , слава богу началото на края на глобализацията е започнало , иначе за какво ни е този свят на мета , биопаспорти и тн , къде ще сте в него

112

FMC

преди 2 години

Абе аланкоолу, тия украинци в убежищата, я кажи що шпрехат на руски? Защо свалените украински пилоти говорят чист руски? Какви глупости пишете последните седмици! Скрийте си в мишите си ддупки, целият свят ще е предоволен след ковид фашизма!

111

Анонимен

преди 2 години

До *** ТРОЛъНека да летят на метлите си: Рогозин обяви, че Роскосмос спира доставките на руски ракетни двигатели за САЩ

110

Анонимен

преди 2 години

Европа не е събудила, а терористичната мрежа от натовски бази се активизира, като единствена надежда да спасят Саш от дълговата бездна

109

Поручик Ржевски

преди 2 години

Да - и аз си мисля, че Путин се е разярил жестоко и дори мощен гей-парад в Берлин не би го трогнал.

108

Анонимен

преди 2 години

Руската мечка излезе от бърлогата и няма да се прибере,докато не прегази цялата неолиберална секта.

107

хх

преди 2 години

Путин е на 70 години вече, дали не е изтрещял как мислите?!

106

Поручик Ржевски

преди 2 години

Я да видим какво може да си купя с едно левче. Баничка 1.60лв , билет за градския 1.60лв.Едно хубаво кафенце в заведение струва 3лв. Литър нафта 3лв.Май най-добре петолевките да ги пускат на рула та да мога да ги ползвам в тоалетната.

105

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Западният свят донякъде си е виновен за случващото се. Нормално е след стискане на ръце всеки да си изпълнява обещанията. Но не така мисли лилипута. Той тълкува честната игра като слабост и използва хулиганския бой без правила. Години наред политици и служители от свободния свят приемаха подкупите на олигарсите и се радваха на креватните услуги на *** разпорет*ини шпионки. И сега всички ще обеднеем, но ще защитим човешките свободи и права.

104

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Напоследък руснаците започнаха да мислят, че САЩ са заменили лилипута с двойник програмиран да разтури Русия. Аз си мисля все пак, че изперка от Ковида и голямо си шубе. В България имаше много хора скочили от прозорците по време на лечение, лека им пръст и Бог да им прости. Ама лилипута си живее дълбоко под земята, под къртиците дори, и си няма прозорци. Затова намери друг начин да се самоубие и да повлече целия свят ако е възможно.

103

От Факултето

преди 2 години

Путин взе Крим без бой. През ВСВ Вермахта е видял голям зор да премине Татарския вал. Лично фон Манщайн е командвал операцията. Това е голям подвиг. Особено за инженерно сапьораките части. Значи германците са били гении, но чисто като борбеност руснакът е по добър. Това за денацификацията е пичкин дим. Игрътъ е друга. Това ше е голяма шахматна партия. И мисля че Путин е гросмайстор.

102

Поручик Ржевски

преди 2 години

Украйна се управлява от комик, който най-великия му номер е как свири на пиано с оная си работа. Демокрация братче. Путин е с висше юридическо и икономическо образование, подполковник. В САЩ Бай Дан пожела успех на всички иранци в борбата срещу Русия и после го изведоха да му дадат лекарствата. А всички министри на отбраната в ЕС си гладят роклите.

101

Каракольо

преди 2 години

Смърт за българските матрьошки русофили. От вънка бай *** от вътре лилипут от тайгата. Ако у нас се стигне до нещо подобно като войната в Украйна ,аз няма да стрелям по руски пияни салдатчета,а по българските еничарски корпуси на Путин. По-кресливи дори и от джен дърите

100

Анонимен

преди 2 години

За това нестава дума за лицемери, а за правда. Ако твоите роднини и ти живеехте под ударите на диктатори.... днес щеше да чуруликаш друга песен. Ама си голям отворко на топло пред Американския компютър с американския Интернет :)) Клоун

99

Анонимен

преди 2 години

Югославия- бесеше и колеше всички държави около себе си . Накрая Европа Неиздържа ... просто и ясно .Ирак нападна Саудитска Арабия, без повод - Сащ защитиха своя съюзник и петролна на света . Либия е би Франция ... пак самозабравен диктатор. На кратко света се отърва от 3ма диктатори самозабравени.

98

Поручик Ржевски

преди 2 години

Атлантиците ги чака много сълзи и сополи в бъдеще, дано се адаптират. Еднополюсния модел на света го закриха миналата седмица. Просто трябва да свикнете и да разберете, че всички империи се управляват по един и същи начин.

97

Анонимен

преди 2 години

Ааа това на диктатора е правосъдие :)) И кой съди ? Украинският народ? Украинският избор ? Баххх го в съдникаа... мен ми мяза на обикновен военен престъпник ... нищо повече

96

Анонимен

преди 2 години

Всички срещу Путин сте лицемери! Всички срещу Путин одобрявате престъпленията на НАТО в Югославия, Ирак, американските намеси в Никарагуа, Афганистан, Виетнам! ЛИЦЕМЕРИ СТЕ!!!!

95

Поручик Ржевски

преди 2 години

Атлантиците смятат, че само НАТО има право дадено от бога на демокрацията да раздава шамари. Всичко останало е агресия.

94

Анонимен

преди 2 години

Още ли има някой който смята че е "болен" и "луд" ?! Така се прави политика , ане със смъкнати г..щи !