35

SS

преди 2 години

Хайде сега криво да стоим ,право да си говорим ! Тия 200 000 хил. ще подбият сериозно цената на труда в Бг ! Работодателите ( и аз в това число) търсят евтина работна ръка . Мислете му вие дето чакате заплати в края на месеца !

34

Бухтьо

преди 2 години

Събудете ме като се появи икономика в БГ. Защото за момента има едни онанисти които се надлъгват и на това му викат "бизнес". Аз не мога да работя при положение че няма икономика.

33

Анонимен

преди 2 години

Тези веднага да им дадат работа, защото парите които се отпускат от ЕС за бежанците трябва някой да ги открадне.

32

Авонимен

преди 2 години

Това ми напомня едно време, когато Бареков щеше да разкрива 1000000 работни места. И къде ще работят? На полето, да плевят трева. И заплащане от 600 лева. Аман вече от простотии.

31

Натовеца

преди 2 години

Само млади украинки между 18-30 пускайте никакви украинци да си стоят там и да умрат за Украину :)

30

Анонимен

преди 2 години

Ще си мечтаете за пияните ***, като ви налазят укрите. Нагли като англетата и противни като рашъните. А за мераклиите - пускат срещу кинти бро.

29

Кмета

преди 2 години

Идете да бачкате за Домусчиев - ще бъркате с лопата вредни химикали за 300 лева на месец. Домусчиев се чуди защо няма желаещи, такава щедра и охолна заплата... барем един украинец или руснак да се излъже? Или някой от Бурунди или Бангладеш... Никой не иска! По дяволите!

28

Анонимен

преди 2 години

А пенсиите кой ще им плаща? Кой ще ги лекува? Събираме капачки, алооо! Капачки събираме за куриози.

27

Марин

преди 2 години

В неделя гледах за един дядо който е почти сляп. Ограбен и бит от мъж и жена ***, които му взели пенсията. Живее в порутена къща с дупка в покрива. Няма да продължавам повече, вие си правете изводите.

26

Киров

преди 2 години

Продължават подмяната и имитацията на реформи. Но сега има надежда че ще се освободим от черната сянка на Москва. Украинците ще избягат в Европа и руснаците също. Половината българи вече избягаха защото работните места в България са пълен ужас.

25

Анонимен

преди 2 години

Давайте, давайте. И по един апартамент на Свети Влас или Банско им подарете, да си го ползват за вила под наем, като си заминат в Украйна. Украинците сега са златната кокошка на Европа.

24

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

То за Българите няма работа, Те ще дадат работа на Украинците на 400 лева заплата , Търсят работници за Без пари - робби

23

Пешо

преди 2 години

За българите нямат работа, но за украинците ще намерят? Кого лъжат? Пенсионната система ще рухне защото всичко е гипс. Пенсиите станаха по-високи от заплатите. Всички читави ще избягат.

22

А

преди 2 години

Абе, слабоумници. Нали наемаха украинци/ки за жълти стотинки в туризма Ся се точат да си избият загубите от очертаващо се жалкия летен сезон, на гърба на бежанците.Страшни б*луци, ей.

21

Анонимен

преди 2 години

Фирма набира директори за в строителството.

20

Анонимен

преди 2 години

Хората търсят само временно убежище в България докато трае войната, а не да ви работят за 450 лв. Не съм чул досега в други държави освен в България да предлагат работа на украйнските бежанци.

19

Въпрос

преди 2 години

Значи за българите няма работа, а за чужденците веднага се намира и то 200 000 работни места!!!

18

Мда

преди 2 години

Те няма да стоят изобщо тук даже сирииците избягаха

17

Чалгарин дудаев

преди 2 години

ИНДУСТРИАЛЦИТЕ НА БГ ИСКАТ ТАЗИ ВОЙНА ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ВЬЗПОЛЗВАТ ОТ ТРАГЕДИЯТА НА УКРАИНЦИТЕ.ИЗМИСЛЕНИТЕ БИЗНИСМЕНИ ЩЕ ПРОКУДЯТ БЬЛГАРИТЕ НА ЗАПАД .САМО ЛИНЧ.

16

Роки

преди 2 години

Украинците са едни от най-неблагодарните същества. Директно ги подминавам, защото са с големи претенции, а за нищо не стават.