67

ужас

преди 2 години

Странно!Европа не иска война ,а Урсула съобщи ,че ще доставят на Украйна оръжия за 500 милиона.За война пари има!Демагогия!ДА СЕ бият до последно-славяни срещу славяни.

66

гост

преди 2 години

В знак на солидарност с Украйна правителството на Кирето Киртака да си подаде оставката и да се пръждосват по Канади и Сие . А ние тука весело и бодро към нови предсрочни избори за политици мислещи с главите си за нацията пред лакейството към ЕС и НАТО .

65

Анонимен

преди 2 години

Вече се очертава все по ясно провала на руската агресия в Украйна.И сляп да си се вижда че нещо плановете на Путин не се получават.

64

Анонимен

преди 2 години

vseki mig ot jivota e vajen i cenen. na vseko jivo sastestvo. mig po mig, minuti, chasove, sedmici, meseci, godini, vekove...rusia ot 1945 go 1990 godina e rabotila i na berlinskata porta za vseki vajen miren mig ot jivota na vseki europeec, za da jivee i kupuva bez strah v delikatesnia magazin, che niakoi ste mu otkradne portfeila i ste ubie basta mu, maika mu, decata mu, ste razbie doma mu. trudov miren staj za sigurnost, razvitie i blagopoluchie na migovete jivot na evropa.

63

хааахахахахахаха

преди 2 години

За 5 дни великата руска армия успя да превземе призрачния град Припят! Слава на героите!

62

Питин хапва ли?

преди 2 години

Не е важно по колко пъти на ден хапва Путин! Важно е, че украиците ще разберат къде @кaт гладните. На Уро Сола и Бай Дън дали им пука за обикновените хора?

61

Ще

преди 2 години

Ако Русия поръча ваксини Пфайзер ще се освободят всички системи за плащане.

60

До 86

преди 2 години

А Путин по колко пъти на ден хапва?

59

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът светът да помогне на Русия Ако руснаците сега въстанат могат най-накрая да съборят Путин и да дойде демокрацията и при тях

58

Анонимен

преди 2 години

Този хапва по 3 пъти на ден, а обикновените украинци се радват ако успет да си купят хляб. Объркан свят.

57

Истината

преди 2 години

Украинците избивали руснаци... Чшш, алоуу, а кой окупира Крим и плащаше на наемници-терористи да отцепят Донецк и Луганск??? Кой свали пътническия самолет??? Значи руснаците ще ги стрелят, а украинците ще ги галят с перце ли?

56

Анонимен

преди 2 години

Няма да се плашиш украински! ЕС ще спрат банковата система на Русия и няма да има как да си плащат газта и петрола, след което Русия ще се наложи да спре газта и петрола за ЕС. Просто руснаците оставиха Урсолите да се самоубие. Сега вече имат основателна причина да спрат газчицата...

55

българин

преди 2 години

Мили братя руснаци и украинци,моля ви в името на децата ни,спрете тази братоубийствена война!Спрете смърта,спрете нещастието!

54

База

преди 2 години

Този се е приготвил за войната като си е заредил бункера. Що не е купил оръжие?

53

До 77

преди 2 години

Абсолютно подкрепям!

52

Анонимен

преди 2 години

Споку бораите ще полудеят днес и утре. Брент +5.6%, пшеница +5.%, злато +1.8%, газ ХХ %.

51

До SS

преди 2 години

Нашият народ е толкова лабилен и лесен за манипулиране, че не се учудвам защо толкова бяха се изплашили от грипчето19. Каква изненада обаче очаква п*ростия български народ идея си нямат хаха

50

Анонимен

преди 2 години

Народното събрание веднага трябва да вземе решение и да отмени 3 март като Национален празник Дата дата бе наложена от БКП-БСП по нареждане на Русия

49

Анонимен

преди 2 години

Украйна просто печели време.Започват доставките на оръжие от Европа.Времето работи за Украйна не за Русия.В Киев в опълчението се записват даже и жени.Войната се превръща в отечествена.Нещата не отиват на добре за Русия.Санкции и целият свят настроиха срещу тях за 5 дена.

48

Анонимен

преди 2 години

До 67 ами да, много ясно! Смятай, че открито не се притесняват да демонстрират ислямофобия, обаче Запада е ок с това. Това какво ти говори ?