108

Анонимен

преди 2 години

Живеем страхотно - на сухо, топло, имаме образование, здравеопазване, домове, все някакава кола, децата ни растат в мир, ходим на почивки, радваме се на зелената ни природа,синьото ни небе и прекрасното море. Имаме приятели и мечти. и най-бедните от нас... А толкова лесно падаме в капана на алчните политиции. За амбициите на наядените политици на САЩ, Русия , Китай или ЕС да се избиваме един друг е ужасно тъжно.... Не на войната!

107

Анонимен

преди 2 години

След като Путин нае чеченски главорези да колят братята християни, защо други християни, професионални войници от Европа не се включат в помощ на украинските християни?

106

Анонимен

преди 2 години

Хора играещи на водео игри и много силни от гейм столчето се изявяват тук. Само, че до радиатора на 24 градуса е лесно да гърмиш. ...Идея си нямаме какво е война. Мислете малко преди да се силите. Дядо ми, Бог да го прости, доброволец в двете фази на втората световна, като го питаше някой за медалите му, казваше милият " По-добре през ден да ядеш, ама война да няма".

105

Желяско

преди 2 години

Аз пък искам да се сражавам срещу украинците и британците!

104

Анонимен

преди 2 години

Техните дядовци са се били против нацистите. Внуците са на обратно ще подкрепят неонацистите. Нови времена, какво да правиш.

103

Анонимен

преди 2 години

Нормален мислещ човек , кой ще отиде вярвайки на ББС? Ужас. Киевските власти взеха за заложници собственото си население да пазят бандеровските фашисти. Срамота. Пък украинците ми направи впечатление, последните години имам контакт с тях, са по принцип като "ромите" - с крясъци надвикват, не можеш спокойно да разговаряш с тях...

102

за ПЕТ

преди 2 години

Бялото петно ще е много голямо и ще стигне до Сибир....все от изгорени руски мераци.ПОНИМАЙШ ЛИ МЕ...ХА,ХА,ХААААА.....УМНИКО??!

101

Навъдиха се ...

преди 2 години

от луди по луди кокошки, изявявайки се като Тачър! Ама не им се отдава и за това истерията ескалира.

100

Анонимен

преди 2 години

Колко му е, като изгледат някой фалшификат на ВВС, пийнат в някой бар, стигат до британските футболните неволи заради руските спонсори ... И ето така - Путин е виновен. Да се бием с руснаците, да спасим футбола.

99

пет

преди 2 години

До ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО Украйна като държава я няма в ООН !!!! украйна за 10 минути става бяло петно на картата заедно с башибозука

98

do Анал Лизатор

преди 2 години

Има филм, но не е директно за Троцкий, а за Фрида Кало. Хубав филм.

97

Анонимен

преди 2 години

" Британското правителство е критикувано, че не е облекчило визовите изисквания за украинските бежанци, бягащи от конфликта, както направиха други страни ... " хахаха ... сега ясно ли ви е, какво е реалното отношение на "богоизбраните" към всички пикатентропи от изтока, хъм ??В разбиранията им за света, био-материала на изток е или евтина работна ръка, която се експлоатира или пушечно месо за игрите им (и престъплениятаа!) в 4те края на света ... и така ще бъде во веки веков!

96

Анонимен

преди 2 години

Само цветнокожите англичани имат останал някакъв тестостерон, да се бият, при това на ps4 най-добре им се отдава да пуцат виртуалния враг. Ако тръгват за украйна, добре в да си приготвят памперсите за възрастни.

95

Това са провокатори.

преди 2 години

Всеки , който апелира да се води пряка война на НАТО с Русия --- Е ПРОВОКАТОР , ЗА ДА ИМА ПУТИН МОТИВ ЗА ПРЕД НАРОДА СИ ДА НАПАДНЕ ЕС И САЩ!--НЕ НАМ...НЕ НАМ....

94

Анонимен

преди 2 години

За посещението си в Русия, тая ко-за беше казала, че целта му била да накара руския народ да не подкрепя правителството си. Сега поощрява англичаните да се включват във война с Русия. После разправят, че Русия била агресивна.

93

ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО

преди 2 години

УКРАИНСКИЯТ КОНФЛИКТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И ЩЕ СЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗИРА, ЗАЩОТО МИГРАНТИТЕ СА ОТЧАЯНИ СПЕЦИАЛИСТИ В МНОГО ОБЛАСТИ НА ВОЙНАТА И ТОВА Е БИЗНЕС-ШАНС ЗА ТЯХ ЗА ДА СТАНАТ ГРАЖДАНИ НА ЕС!---ЗЕЛЕНСКИ ВЕЧЕ Е ГОТОВ ДА ПРИЕМЕ ДОБРОВОЛЦИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ....А , ТОВА ЩЕ Е КРАХ ЗА РУСКАТА ВОЕННА МАШИНА И НИКАКВИ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ , НЯМА ДА Я СПАСЯТ....НИКОЙ ДО ДНЕС---НЕ Е МОГЪЛ ДА ИЗБЯГА ОТ ГНЕВА НА НАРОДА СИ....!

92

Анонимен

преди 2 години

Странна ми е тази война. Агресорът пази по всякакъв начин цивилното население на нападнатата страна. А защитниците това изглежда не е приоритет. Премиерът на нападнатата страна пък е готов да пожертва всички и всичко, за да остане на власт.

91

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Драги хора, ако желаете България да стани супер мега държава, тогава ме издигнете да бъда владетел на България!Съгласни ли сте?

90

ГАДОРЯН

преди 2 години

Путин и военното ръководство чудесно е наясно с долуизложения факт че европейсците са вече кастрирани и нямат никаква закалка в ръкопашен бой. Могат само да пуцат от дронове и самолети. Да ама само с това не се постига победа. Трябва си и кашишки ботуш. Както и да е. Той затова и предприе тази офанзива въпреки всичкия риск който се поема с това.

89

ГАДОРЯН

преди 2 години

И децата знаят че европейците вече не могат да воюват. Отвикнаха просто ама бай Иван не е . Даже е станал по добър май. В общи линии край с розовото бъдеще на оядената, алчна и видиотена Европа и САЩ. Всичко беше ток и жица обаче идва един симпатяга който няма желание да чака в някой слънчев ден да му нападнат държавата и да я разпарчетосат