60

haha

преди 2 години

Пациентите на психиатрията пак се развихриха... Путин им бил виновен че били ''откачалки". Налазиха стенвестника Днес, и така до 10 сутринта.

59

Анонимен

преди 2 години

87 най-накрая има някой който вижда реалността. Точно така е. Но също така, Путин юридически не е нарушил нищо, т.к. първо призна двете републики, а след това точно както правят американците, прати военна помощ. Този подход се прилага от десетилетия в арабския свят от миротворците на НАТО, а сега изведнъж не било миротворство, било агресия. И въпросът е, означава ли че и преди е било агресия? Защото ако преди е било миротворство, значи и сега е такова!

58

преди 2 години

Последни нивини: "Пекин премахва ограниченията за внос на руска пшеница. Докато Западът решава все повече санкции срещу Русия, Китай премахва ограниченията за внос на пшеница от Русия. Както обявиха от митническата администрация в Пекин, в бъдеще трябва да се разреши внос на пшеница от цяла Русия в Китай. Според държавния вестник "Глобал таймс" съобщението е направено в деня на руската военна операция в Украйна, но няма връзка."

57

Анонимен

преди 2 години

Къде е Виктория Нюланд да раздава бисквитки и чайче на укрофашистите ?

56

Анонимен

преди 2 години

Нема страшно, ще се топлим и ще ползваме уран от Германия. Ще строим вятърни мелници и всичко ще е тип топ. Кво се косите. С колело до Пловдив не е далече, таман екологично, че и здравословно. Пък и още имаме каруци и коне, не може от години да ги разкарат от центъра на София, таман сега ще станат модерни. Пък и търговия с Русия нямаме, нито консерви вече произвеждаме, нито дрехи, нищо. Сега си ги внасяме. Така че нема да се плашите.

55

Анонимен

преди 2 години

Да се спукаш от смях. Браво! Нолям виц. Не си насилвай единствения останал неврон с подобни тъпизми. Англия, Германия и даже Холандия. Това , мойто дите, са само туристически атракции. Нека посмеят да " предприемат решителни действия" и ще им замръзне усилената лицемерна физиономия.Англичанитее разбира се са *** до край и ще мътят водата, но няма да имат безразсъдството да атакуват щото насреща не е Аржентина от 80те. Ще се разхвърчат преди да успеят да замиришат.

54

Мда

преди 2 години

Даа, това твърдение на американците относно Путин и неговата роля в политиката го слушам още от времето на Обама. Обама го няма и ако некой си го спомни за нещо то е единствено заради цвета на кожата му. Колкото до Байден надали него некой ще си го спомни за каквото и да било, освен че се опитваше да се пребие по стълбичката на самолета ... А Путин ще остане в историята на Русия като човека довел страната си до икономически подем и спасил сънародниците си от либерстията.

53

svetlina

преди 2 години

Американофил и западнофил отдавна е синоним на безродник. Някой яко забогатяха след 1989година , но стотици българи живеят на ръба на оцеляването само слепци не го виждат това и ръкопляскат на реформите и ЕС.

52

Истукан

преди 2 години

Това не са санкции за Путин, а помощи.

51

СВОЙ

преди 2 години

Марионетното правителство на Украйна е виновно за ситуацията.Не изпълнява Минските споразумения,продължава да бомбандира Луганс и Донецк.Ако Русия не беше влезла сега на територията,щеше да се наложи,когато Киевската армия щеше да беде по въоръжена и обучена.А,ако Украйна станеше член на НАТО,както искат САЩ,то тогава и войната щеше да е с по-големи размери,даже възможно и ядрена.Така,че колкото и ужасна да е войната,в случая говори,да отрежем гънгренясъл пръст,за да не се налага ,да *** крака

50

svetlina

преди 2 години

Байдън, ако иска Путин да сравни Украйна със земята нека продължава със санкциите в същия дух.

49

Никой

преди 2 години

...не е тръгнал да плаши Русия! Само тя да не тръгне да се прави на плашилото нас света!

48

Българин

преди 2 години

НАТО е единственият гарант ,че руски танкове няма да се разхождат по българските улици! Нека не забравяме, как Путин на фона на турското знаме в Анкара , се "загрижи" за българския суверенитет! "Русофил" отдавна е синоним на безродник!

47

Анонимен

преди 2 години

До 54....тази глупост на американският си айфон ли я написа?

46

Анонимен

преди 2 години

Може е две спре ,за еврогвйовете за месец и санкциите отпадат )

45

До 75

преди 2 години

Има референдум казва се избори на тях се гласува и се избират политици, които определят политиката на странать

44

До 66

преди 2 години

В България не е имало референдуми за членството в ЕС и НАТО! Вкараха ни там насила. Никой не е питал народа дали иска. И от както сме в тези съюзи само губим. Превърнаха ни в бананова република без собствена политика, без икономика. Ограбват ни постоянно. От както сме в тези съюзи България е намаляла с 2 милиона души. Унищожават ни! А когато бяхме с Русия бяхме икономическа и военна сила с 9 милиона население! Започнахме да произвеждахме собствени компютри през 1980г. А сега как е?

43

До Трола

преди 2 години

99% от българите не са виждали жив американец в България,така че руските мародери из форума да спрат да словоблудстват с някаква си американска "окупация"!

42

анонимен

преди 2 години

С голям кеф сега ще гледам как Руснаците ще ги изхвърлят от всички спортни състезания.Ще могат да си организират евентуално нещо само със Северна Корея,Китай,Куба,Венецуела,Сирия и Судан.То на Пипи ясно,че няма да му пука за спорта,защото е кух комунист:)

41

Анонимен

преди 2 години

Един руски виц: Решил Путин да обяви война на САЩ, Англия, Германия, Холандия....и разглежда планове. При него идва Шойгу и го моли: Моля, те не нападай Англия там е дъщерята. После Лавров идва и казва: Моля не нападай Германия там е племенника, след него трети го моли: Не нападай САЩ там е внука...Така се изреждат всички приближени на Путин. Накрая той пита: Добре, а къде да нападна? Един от приближените му казва: Май в Украйна никой няма деца и внуци.. И, Путин нападнал Украйна. Срам, срам!!!