82

Анонимен

преди 2 години

Сороснята е в брутален нокаут.Мачкай,Вова.Днес в Донбас,а утре и у нас.

81

оле

преди 2 години

щом е "за родину" руския народ е свикнал на страдания - не са като нас гевезета

80

Майдан

преди 2 години

Единственият печеливш е организаторът на този процес - САЩ, а началото беше дадено с операция "Майдан", извършена от американското разузнаване

79

Анонимен

преди 2 години

Директора на нАто е есесовец от Норвегия и ето кой пчели от скъпия петрол. Русия губи защото не може да продава заради санции а и губи войници .

78

? до 82

преди 2 години

До Анонимен който написа "В момента Путин..." - Ще се изненадаш за Путин - правил е всички тези гадни неща и пръдължава да ги прави. Но ти няма как да го знаеш, втренчен само в екрана на путинската телевизия и без да си прочел нито една документална книга напр.

77

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДоста правилно. Тук пишат доста прости необразовани неразбиращи невежи неграмотни и СЛАБО ЕВОЛЮИРАЛИ ДУХОВНО души! Които не разбират от политика и дипломация.Този диктатор Путин и тези мамицата им Китайци които ще подкрепят Русия. Ще платите за 3 тата световна война която започнахте и избивате невинни хора и деца. БОГ Е ЛЮБОВ! ГОСПОД Е ОСТАВИЛ ХОРАТА ДАЛ ИМ Е СВОБОДА ДА ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ НО! НО! ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ КАРМАТА КОЯТО СЪЗДАВАТ ЩЕ ПЛАТЯТ. СПРЕТЕ ВОЙНАТА !

76

безпартиен

преди 2 години

военна сила е русия - те няма да допуснат НАТО да си плетат кошницата в нашия район

75

Целта

преди 2 години

До нонимен Ами 20 000 бандеровци бягат в Западна Украйна. Утре ще са още толкова. Това е целта на Путин - да ги нъпъди в родните им крайща в Западна Украйна, та нормалните украинци да си поемат въздух.

74

Анонимен

преди 2 години

Колкото и русофилите да ругаят Запада,техните правителства се грижат за своите граждани.Какво прави Путин .Войните ли ще направят Русия икономически могъща държава,където живее богато и щастливо общество.Страдание и мъка очаква руския народ.

73

РУСИЯ УБИВА СЛАВЯНИ.

преди 2 години

ВЧЕРА.. ДНЕС.. И ВДРУГИДЕН.......... РОДЕНИ И ЖИВЕЕЩИ ДА КРАДАТ, ОТРАВЯТ, УБИВАТ........ ВСИЧКИ.. ТАМ НЯМА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ-ВСИЧКИ СА УБИЙЦИ... .

72

Анонимен

преди 2 години

Китай победи сащ. Факт.

71

КОЙ ЩЕ ПОСТРАДА

преди 2 години

"Русия е постигнала вътрешно покриване на своите потребности и не зависи от доставките на хранителни продукти и суровини. Направили са преструктуриране на селското стопанство. Има и огромен валутен резерв, който обаче бързо ще бъде изчерпан при военни действия."Т.Е. РУСИЯ ИМА ХРАНА И ПАРИ. И Е ЕНЕРГИЙНО НЕЗАВИСИМА. С КИТАЙ ИМАТ ОБЩА ГРАНИЦА И ПЕРФЕКТНА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ТЪРГОВИЯ. ТА КОЙ КАЗАХТЕ, ЧЕ ЩЯЛ ИКОНОМИЧЕСКИ ДА ПОСТРАДА? СЕТИХ - БЪЛГАРИЯ НАПРИМЕР (СКЪПА ЕНЕРГИЯ, ТУРИЗЪМ, ИНФЛАЦИЯ...)

70

Анонимен

преди 2 години

Поредният умно-красив за днес

69

Анонимен

преди 2 години

Украйна е поставила ограничения за напускащите на запад жители. Очаква се пълно блокиране на границата за мъже в мобилизационна възраст.

68

до76

преди 2 години

Китай са с изключително застаряващо население и ги чака огромна криза след десетина години. За това и махнаха ограничението за по 1 дете, ама младите и образовани китайци не щат да раждат, а да правят пари.

67

до 74

преди 2 години

Прав си. Бензиноколонката не е като да е фалирала до сега хахахахаха Злобното Джyдже ще разпадне СССР преди да го е възродил ахахахах

66

Наско

преди 2 години

До ади (65)Няма как да си върнеш нещо, което никога не е било твое.

65

Анонимен

преди 2 години

63 - Русия няма да фалира, спокойно. Търсенето на газ на изток нараства, и дали ще продават на ЕС или не е просто бизнес. Но предвид, че доставя над 40% от горивата на ЕС и арабите казаха - нямя да дигаме добива, по вероятно е ти да ходиш пеша съвсем скоро или даваш на 5лв/литър. Оттам смятам можеш да си представиш какво значи това за България?

64

ПроСоТо

преди 2 години

иначе,за разведряване на обстановката:..-Водещото маце май следи некои коментари,вкл. и тези тук, и си е взело поука да НЕ СЕ "усмихва"....Извън тая особеност /на "усмивката" /,си е доста,доста симпатична...Напинят мъ нечестиви мисли като я мерна..

63

Чоко

преди 2 години

Това е нов заговор срещу човечеството. След като Корона вируса взе, че започна да изчезва взеха, че спретнаха война. Сега ще има още по-тежки ограничения върху хората с извинение войната. Нищо добро не ни очаква.