57

А Х

преди 2 години

С удоволствие очаквам хипофизното джудже да нападне и нас.Не знам за армията,но в България има 200000 ловджии.С партизански похвати ще се събере доста Груз 200,така както събираха из Добруджа.С тях ще му изпратим и русофилите,че да си ги положи в обща братска могила.

56

Ааас

преди 2 години

Няма кво да плюете. И Русия и САЩ са агресори. Само с тва се занимават. Да поробват народите.

55

Светнат

преди 2 години

До Анонимен 73 .... Само да ти коригирам грешката, която не само ти правиш.Цената на газта е за 1000 (ХИЛЯДА) куб.м.

54

хахаха

преди 2 години

Братя украинци посрещнете руските войски с финландски бани модел 1941 година и върнете всички войници обратно в ширака страна маая раднаа в цинкова опаковка. бнето сантиметър украинска емя на човекоядците от Кремъл.

53

отдавна е ясно

преди 2 години

САЩ ще воюва с Русия до последния жив украинец.

52

Анонимен

преди 2 години

2022 година... тея хора наред ли са да правят война ?! Аборигени. Набожните руснаци... Великия народ с ногата душа... нищо и половина са. Излагат се

51

резултат

преди 2 години

Резултатът от подлото нападение на Русия, е смърт, осакатявания, глад и мизерия за всички хора по света. Това ли е целта на Путин? Тъжното е, когато комплексите и параноята на един човек водят до смърт на хиляди.....За мен лично-няма разлика между Хитлер и Путин. И двата идват на власт с избори и подобряват първоначално икономическото положение на народа си. После идва параноята, непогрешимостта , войната, смъртта и омразата на целия свят. И никой не забравя после помагачите му.....

50

селянин

преди 2 години

да ви е честита ............. новата трета световна война ура другари хи хи хи

49

Анонимен

преди 2 години

байдън беше прав че путин е у-ц

48

Анонимен

преди 2 години

До 71 АнонименКо ! Я пак , че несхванах нещо ! Нааканите бандеровци щели да подедат ! Та само около 7 хиляди чеченски бойци ще ги ликвидират за норматив в цяла украйна бе

47

Анонимен

преди 2 години

Най новата новина . От 1 март руснаците спират газа за страните подкрепящи фашистка украйна. Сега цената може би още днес ще скочи на 2000 долара за кубически метър

46

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Еее, руската работа бетер турска работа.!.

45

Анонимен

преди 2 години

путин-хитлер искат блицкриг, ако военните действия продължат до май украинците ще победят

44

Ама

преди 2 години

До Благомир Иванов Доуточнявай се. Русия ли подкрепяш, или диктатора Путин?

43

киниц

преди 2 години

До циникнашите деца нямат работа в усръйна.Като клаха руснаците,траяхте,сега,когато главорезите ядат хурката ,ревете.В смесените етницески райони в България,българи почти не останаха и са подложени на тормоз,що не ревете за тях?Па дреме ми за бандеровците!

42

Светнат

преди 2 години

Това е доста абсурдна ситуация.Русия покрива 42% от западноевропейските нужди от природен газ??!!Голяма част от него се транзитира през Украйна.Самата Украйна внася 75% от необходимия ток от Русия ??!!Нали се сещате какво би станало спрат доставките на ток и газ?

41

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПутин бил предупредил да не се разширява НАТО? Но, Украйна е суверенна държава, и Русия е сключила договори с Украйна!!! С какво право путин определя съдбата в друга държава, и нахлува в защита на руснаци избрали да живеят в Украйна? Все едно путин да нападне България в защита на руснаците с имоти в България??? Ами, ако Турция реши същото? Договорите трябва да се спазват, само агресорите и лудите диктатори, като путин нарушават договорите и нахлуват в суверенни държави.

40

Абе

преди 2 години

До Руски стандарт радват се, радват се, ама утре ако обявят всеобща мобилизация, ще реват!

39

циник

преди 2 години

Не забравяйте, когато вашите деца почнат да пристигат в ламаринени гробове да продължите да викате :Хайл Путин!

38

Петров

преди 2 години

Монката Паси да си тъси униформа и пушка а Ленчето Поптодорова да се готви да изнас политпросветни сказки пред натовските вийници.