73

Анонимен

преди 2 години

103 България се управлява от комунисти, путинисти от БСП/ДС, от марионетки на чуждо посолство.

72

Анонимен

преди 2 години

По това, че парламентът не излезе с обща позиция по кризата Русия-Украйна, съдим, кой управлява България.

71

защо

преди 2 години

"В малките населени места, в селските кръчми - сред народните политолози и мъдреци - основно се споделя гледната точка ..." Е г-н Харлан, няма как всички да сме родени в София, да сме деца на два пъти министър при Лукавов и специализирали на запад и в Москва.

70

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Володя Путин и екипът му,заедно с великолепната политика на Китай в последните тридесет години направиха възможно днес да сме оптимисти,че престъпната фашистка глобализация ще бъде спряна,а нейните режисьори ,сценаристи и актьори наказани с небивал съд. Съединените Американски Щати и Англия,но и Германия и Арабоеврейският свят са длъжни да платят екстремални сурово за покушението над нашите Държави и Народи. Аз съм оптимист! Настоявам Руско-Китайската Армия да ни "окупира".

69

Анонимен

преди 2 години

ДА разбираме ли че Харалампи е взел едни пари да плюе Путин и Радев а за последния по всичко и във всички класации 12 години назадък от Банкя няма проблем . По тиквено време България намаля с над един милион човека а още два милиона бяха прогонени. Ама явно съдбата ни като народ не е важна когато ти плащат от Банкя ;)

68

Хараламе,

преди 2 години

Ти какво си учил,бе човече!! Май много си бягал от часовете,или си преписвал,....или с връзки си завършил ,ако имаш докимент,

67

Fena

преди 2 години

Харесващите Путин.... Пуснете един референдум да видите колко подкрепят НАТО! Пък тези "антрополози"..... Спокойно могат да им казват мъжки "пpocтитутkи"! За пари ще направят всичко.

66

Популизъм, кръчми,

преди 2 години

Популизъм, кръчми, ерозия...НЕ харесващите Путин силно харесват "полово гъвкавите" западни 'съветници' !

65

Даа!

преди 2 години

До 11... Абе тук не важат договори , важи : Устрайва ме , не ме устройва !

64

Анонимен

преди 2 години

Харалане,Харалане,както и да го въртиш човекът(Борисов)от когото припечелваше повече власт няма да види,съответно и ти няма да видиш парички от него!

63

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука за Украйна, не ми пука за Русия. Това, което ме притеснява е, че след като америланците спасиха Ирак, Афганистан и Сирия от лошите, сега са тръгнали да спасяват Украйна. И все повече се насочват към балканите. А всички знаем какво е тяхното спасение - пълно разрушение.

62

11

преди 2 години

До Стига бе, ---- Кои територии е анексирал? Крим беше автономна република, а Донецк и Луганск се отцепват сами, резултат от влиянието на краварите в Украйна. Няма ги в територията на Русия. Така че, що са прайш на "***"? И кой договор е нарушил, като им признава независимостта?

61

От кръчматЪ

преди 2 години

Защо Премиера ни и Асен В. , не отидат на стаж за поне един месец при Орбан , който се намира в Унгария , или правилото е както беше в казармата : ЗАЩО ДА Е ПО-ПРОСТО , КАТО МОЖЕ ДА Е ПО-СЛОЖНО ?

60

Анонимен

преди 2 години

Някои путипитеци харесват Борисов, някои Радев. Общото е че про стотията върви с про стотия. Това е.

59

Анонимен

преди 2 години

Путин свърши своята работа в Русия . Отдавна трябваше да се смени властта за да се прокарат реформи. Русия почна да става като България и да увеличава заплатите на чиновниците . Сега са времена в които трябва да се намаляват обществените разходи . Има и много други реформи .Все пак Русия трябва да се подготви да вземе голяма част от източна Европа когато ЕС ту я унищожи като например България. На всички е ясно че до 40 години ще изчезнем като народ и кво ще стане със земята ?Или Русия или Турция

58

коко

преди 2 години

а никои не пише или не му дават да напише какво направи Америка за нас мога да ви пиша и давам примери как грабиха фабриките и ги продаваха за желязо чрез поставени микере..та а какви помощи ни караха с корабите които ги горихме защото са *** а нас ни заплашваха ако разкажем за тях ееее това са гробари за нацията ни

57

Shark

преди 2 години

Харалане, плащат ли ти добре? Заслужава ли си дупедавството?

56

Някой

преди 2 години

Един от интелигентните коментатори ,които слушам с удоволствие! Ами напълно е прав, че дори и такива доказани ментета като Кирчо и Кокорчо не са толкова опасни, колкото изгладените първосигнални русо*филистични мозъци да докопат властта! Най-вероятно има предвид набиращият се Костя Копейкин! Няма по-продажни тва'ри от тъй наречените "русофили"!

55

Василев

преди 2 години

Путин е слаб лидер, той изпусна Украйна от руска орбита!Той не може да бъде за пример!!!!Агент Ксара Миранджа!ЦРУ!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Този говори толкова абсурди, колкото абсурден е видът и името му.