63

Анонимен

преди 2 години

На тия дето искат от 30 септември по възможност мога само да ви кажа, че ч аветата ви за друго освен берачи на ягоди няма да стават!

62

Денков бъди разумен

преди 2 години

Тоя министър на МОН, ще събере много Хейт ако го направи.Децата посещават школи и да взимат уроци дори и през ваканцията. По ранното започване ще обърка целия социален живот на родителите, както и на целия туристически бранш. Интересно, как ще се отрази евентуална промяна на началото и края на туристическия сезон.

61

Minuva42

преди 2 години

В "периода" 5-7 Септември се празнува Съединението на България. Или на някой са му наредили да задуши този празник?

60

Мразя Англо-саксите

преди 2 години

Направо на 20-ти август да започват. Така е в цивилизования англо-сакски свят. Нали бай еврогеейци искате да сте!

59

Анонимен

преди 2 години

Тези иноватори збравиха: 1.Учебната година прилошите комунисти започваше привидно на 15-ти септември, защото до края на септември децата ходеха на бригади и прибираха селскостопанска продукция. ЗАЩОТО ДО ТОГАВА Е МНОГО ТОПЛО!!! 2.Хотелиерите по морето ще ви изядат джигерите, че им намалявате сезона с 10 дни, защото сега родителите ходеха на море до 15-ти септември, заради децата си.

58

Али

преди 2 години

Прав си - дацата без ваканция, учителите да ги гледат през цялата година. Що са Ви деца тогава?

57

Анонимен

преди 2 години

Изключително безплодни идеи. Безполезни. Ненужни. Непоискани.

56

Чурката!

преди 2 години

Горкото българско образование... Все е в някаква реформа... И колкото е по-висока титлата на реформаторите толкова по-големи са ланата, които забъркват...

55

Доста зле, като идея

преди 2 години

Министъра се е фокусирал в грешната посока. Продължителността на учебната година е най-малкият проблем. Проблема е в качеството на образованието. Необходимо е повишаване на квалификацията на учителите, както и промяна на учебното съдържание.

54

Анонимен

преди 2 години

Ами ... не е добра идея.

53

баба Ленче

преди 2 години

Моите деца изкласиха. Да му мислят младите умни красиви...

52

Чоко

преди 2 години

До Лоша идея на МОННапълно съм съгласен. Последните дни на август и началото на септември са най-добрите дни за семейна ваканция. Цените падат а времето е хубаво. Не пипайте ваканцията на децата, гадове.

51

Ми добре

преди 2 години

От Брюксел нали казаха първи септември? Или беше от Москва?

50

Ivo

преди 2 години

съд за този национален предател

49

Българин

преди 2 години

На смо таните български родители ще им е най-добре децата им изобщо да не ходят,че да не се стресират.. пък после да ходят за ягоди щото за друго няма да стават хахах

48

Лоша идея на МОН

преди 2 години

6-ти септември е национален празник, хората го използват масово за почивка в комбинация с един два дни отпуск. Училището най рано трябва да започва от 12.09. когато се пада понеделник.

47

Анонимен

преди 2 години

Този министър е много вреден за образованието! Обърка какво ли не, а безспорно приоритет за него е унищожаването на всичко национално значимо и , естествено, тестването и ваксинирането. Оставка!

46

Исторически парк

преди 2 години

В цял свят почват на 1ви, само тука на 15ти.. и после се чудят що 48% от учениците са функционално неграмотни..

45

Анонимен

преди 2 години

Родителите предпочитат децата им да друсат по кварталните градинки, вместо да ходят на училище! Пр ости родители - неграмотни деца - слаба държава!

44

Хъм

преди 2 години

Така ще съкратят 2-те най-готини седмици от лятната ваканция, когато всичките деца в квартала са се прибрали кой от почивка, кой от баба си, а още училището не е започнало.