171

Настроенията са :

преди 2 години

Вставай, страна огромная,Вставай на смертнъiй бойС ф*шистской силой тeмною,С проклятою ордой.-----Пусть ярость благороднаяВскипает, как волна, Идeт война народная,Священная война!-----Как два различнъiх полюса,Во всeм враждебнъi мъi.За свет и мир мъi боремся,Они за царство тьмъi.-----Дадим отпор душителямВсех пламеннъiх идей,Нас*льникам, грабителям,Мучителям людей!

170

Какво следва

преди 2 години

Русия (и го е казвала не веднъж) е против разширяването на НАТО по посока на нейните граници. И още: искат да се спазва принципа на неделимост на сигурността Не може сигурността на една държава да се гради върху несигурността на друга. На срещата с Макрон Путин го попита: Ако Украйна влезе в НАТО и тръгне да отвоюва Крим готови ли са французите да воюват с нас?

169

българин

преди 2 години

Преди малко видях видеоклип със журналисти от радио "Ехото на Москва". И там журналистите бяха шокирани и ужасени от, по техните думи полупринудителната евакуация на жителите на Донецка и Луганска области, с което се създава усещане за апокалиптична картина. И същевременно (журналистите) недоумяват за какво му е на Путин да напада свои съседи, близки по народност до жителите на Русия, православни християни, които не са направили на Русия нищо лошо! Защо иска да ги напада???

168

А Зеленски накъде?

преди 2 години

Показаха Зеленски на Мюнхенската конференция по безопасност. Той се държеше като глезеното дете на Запада: Ние считаме Минските съглашения за мъртво родени, Дайте ни пари без условия Наложете санкции на Русия преди да ни е нападнала, след това ще е късно. С тия бисери се представи пред западните дипломати и журналисти, а те не му възразяваха изобщо. Опорната точка беше: Всичко, което се прави срещу Русия трябва да се одобрява. И от това нищо добро не излезе. Печелят само САЩ.

167

Международно право?

преди 2 години

Решение на конфликта в рамките на международното право бяха Минските споразумения, но Киев седем години отказваше да ги изпълнява. Какво друго решение предлагаше международното право? Никакво. Какво следваше? Гражданска война до безкрайност. Е, Русия намери по-добро решение призна ДНР и ЛНР и сключи с тях договори за взаимна защита. Не им харесва на САЩ и съюзниците им. Но какво друго предлагаха.

166

Анонимен

преди 2 години

Вчера газта на лондонската борса се вдигна с 10%, а днес, само до сега е с ръст 2,8%... Ще видим след една година германците дали няма да пищят.

165

българин

преди 2 години

Съжалявам жителите на Москва, честно казано. Не искам да съм на тяхното място сега! Разбира се, ситуацията е далече от празнична. Да, има такива, заблудени овце които са в екстаз от речта на Путин. Но има и такива, на които косата им настръхва като цитирания горе банкер. Слушал съм прокламацията на Адолф Хитлер от 22-ри юни 1941 година, и трябва да кажа че ако я сравнявам с речта на Путин, то Хитлер е говорил с много по-спокоен тон, за разлика от Путин на който се вижда и блясък в очите!

164

пияница мистик

преди 2 години

Северен поток 2 замина, заминаха им и банките, гладът за и без това мизерния колхозник ще е още по-голям :))) И всичко това, защото джуджето убиец е лакомо за територия. Ами халала да му е, сега ще трябва да храни и всички от Донецк и Луганс, както и да им плаща пенсии, защото им даде съветски паспорти :))) А Зеленски е на далавера. И без това не владееше от доста време тези области. И не знам сега въглищата на кой ще ги продава Пyтитy? Или до Венецуела ще ги кара с танкери или на Китай :)))

163

Малко за политика

преди 2 години

Украйна можеше да задържи Донбас и Луганск ако беше изпълнявала Минските съглашения - специален статут (автономия), изтрегляне на тежките оръжия от т.н. линия на съприкосновение и т.н. Можеше,но не го направи. Искаше военна победа. И затова ги загуби. Седем години гражданска война са твърде много за да могат да се търпят повече дори и от т.н. "демократична общност".

162

до 196

преди 2 години

Със САЩ, без САЩ с Путин, без Путин ти ще си останеш един батално *** бачкатор, който не може нищо и цял живот ще рине дъното. Мерси.

161

Анонимен

преди 2 години

Реакциите са, че Путин скоро ще бъде изметен с брутални протести. Русия ФАЛИРА и се самоуби. В момента не й остава нищо друго, освен война.

160

Пак по опорката?

преди 2 години

До Българоамериканец: Ти от Българин взе да се пишеш на Българоамериканец ли? Или с копи/пейста. Не давий мнения за нещо, за което не ти стига пипето.

159

Възхитен съм

преди 2 години

от задълбочените анализи на аналлизаторите по проблемите на нашето време. Сигурен съм че Путин лично ги чете и колкото повече чете, толкова повече изпада в ужас. Спукана му е работата.

158

Анонимен

преди 2 години

Искам Путин и в България а нахлуе и да видим как Турция ще ни "защити"и НАТО? Да разкара всички кравари от Българска територия .Да даде тласък на СС като изкупува всякаква земеделска продукция и да ни включи към техният съюз БРИКС с най-великите държави Русия,Китай ,Индия, Бразилия и Южна Африка.Нормално ли е 21 век Байдън да контролира ООН, Съвет за сигурност, МОК и Евровизия и да налага на МОК да се забранява на руските спортисти да ги наричат руси и да чуват техният химн? Фашизмът още е тук.

157

И аз съм съгласен

преди 2 години

До Гош: Да вземем Македония, и аз съм съгласен. Но едно е да искаш, друго е да можеш, а е трето и четвърто да го направиш. Мъжки времена.

156

Българоамериканец

преди 2 години

Путин, направи много грешки, които го доведоха до тук.Той много добре знае, че единственият му полезен ход е войната.Война, от която всички се страхуват...Проблемът, е че ще последват ужасни неща не само за сънародниците му, но и це целият разумен свят.Как например би гледал всеки един от нас, когато срещне руснак?Какво да си мислим за градовете ни, в които по документи живеят повече руснаци, от колкото местни?

155

Гош

преди 2 години

По логиката на ***, Украйна я създали болшевиките и дай да си вземем, ми по тая логика македония я създаде Сталин, ми дай да си я вземем и ние....

154

Нищо ново

преди 2 години

До Българин: Нищо такова няма да последва.Русия и САЩ отдавна са се договорили какво ще става с Украйна. САЩ си изнесоха и посолството и инструкторите и само подвикват отстрани "Напред". И глупакътЗеленски очаква че някой ще воюва вместо тях. Няма да се намери такъв.

153

Путкин

преди 2 години

Анализирах докато си клечах в тоалетната как Путин сам такъв си го заби отзад, че чак прокърви! Такива нагли диктатори се самоунищожават! Тоя *** сега даде зелен светофар за доставки на американския и азерския газ и всички банки спират работа с русия и като им наложат икономическа блокада и колхозниците ще станат по зле от туркия. Ерпосран по същия начин се помисли за мноо голям и се издърви на всички и се оака зверски, сега турците немогат да го понасят, по стъпките на ерпосран се засили

152

Анонимен

преди 2 години

Ква Европа? Ай сега да плаща газа по 2000,3000 хилки, щом са много отворени да слушат един болен американски чичо , на който му е отваряна главата.