35

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги ни е освобождавала! И винаги след това сме казвали "жална ни майка"!

34

Щирлиц

преди 2 години

Москва се стреми да си върне територията,наричана Украйна.Цялата.Може това да стане постепенно,може и от раз,топката е в полето на украинския Клоун.

33

Анонимен

преди 2 години

Га си! Пак ли съботници, манифестации, кръжоци! Не може ли поне старите, да ни пратите на вън, по някаква европейска фондация(и гейска да е, не ме интересува), че байгън ми стана от тая благодарност към Русия. Кажувам ви, додея ми!

32

ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ

преди 2 години

РАША ПАК ЩЕ НИ ОСВОБОЖДАВА, ЗА ТРЕТИ ПЪТ, ТОЗИ ПЪТ ОТ ЕС? МАЙ И ТРИТЕ ПЪТИ СМЕ СИ ЖИВЯЛИ ПО ДОБРЕ ПРЕДИ ДА НИ ОСВОБОДИ?

31

Анонимен

преди 2 години

Не му се надайте на Путин много! Без съюзници като Англия и САЩ няма да направи много. А и Германия не воюва с него .... всъщност с кого воюва Путин? Може би с народа в Русия? Помислете!

30

Анонимен

преди 2 години

Путин е с деменция, обслужват го в бункера от три години, тоя от дето подписваше е пластмасова кукла, доста зле облечена между впрочем, истинският Путин е на легло с тежна артеросклероза, нито Украйна знае какво е, ни дай Боже!

29

ЧАПАЕВ

преди 2 години

РАША ЩЕ НИ СВАЛИ СТАНДАРТА ЩЕ НИ ВКАРАТ В ТКЗС-ТА И ЩЕ ВЪРНАТ ЖИТЕЛСТВОТО, КАКТО ПРЕДИ. ПАК ЛИ СТАВАМЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА?

28

Анонимен

преди 2 години

С дърт денегератизма е свършено . Без значение дали е западно ,,демократичен,, или източно . В младите е бъдещето а не в дърт душмани не зачитащи право на живот с важен документ . Ще изтече тяхното гнило герберас депесарско време и тогава ще дойде видов ден . Да видим ние как евро атлантиците са рязали млади животи за да пазят дърт *** не спазващи никакви закони и правила. Свършено е с дебелогъзите на ЕС душманите.

27

Анонимен

преди 2 години

В Украйна е първата руската държава и тя е била руска територия няколко века последно когато СССР побеждава Германия и Полша във ВСВ. Западна Украйна е потурчена от Полша до 1940 г. след Полша и АНглия нападат СССР в 1919 г.

26

До 26

преди 2 години

И ти нищо не можеш да определяш. Ти си никой. Като ти изнасилят ромеите децата и жената, да не забравиш да им благодариш. Като не ти плати шефът заплата, не забравяй да му оближеш хубаво задницата та да си хапнеш сладко и после му благодари. Това се нарича робско мислене, не си виновен, то се предава като ген от родители на деца.

25

Анонимен

преди 2 години

Путин се простреля в крака. След кримската агресия един опозиционер каза: Спечелихме Крим, но загубихме над 40 мил. Украинци завинаги. Сега Путин загуби близо 7 милиарда от населението на Планетата завинаги. Нормалните хора не харесват хулиганско поведение. Харесват качествени коли, битова техника и заплати. Не харесват ракети и бла бла ***!

24

Иво

преди 2 години

Путин мисли трезво. Защитава си границите. Неможе да му разположат натовски бази на вратата на жилището му. Натовската провокация е абсурд

23

Диоген

преди 2 години

КОГАТО КРОИШ ПЛАНОВЕ ЗА ВОЙНА,ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИШ И ЗА ТВОЯ НЕИЗБЕЖЕН НЮРНБЕРГ...

22

Анонимен

преди 2 години

Защото за Вашингтон и Тексас има време

21

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън!Украйна няма да е в НАТО и Путин ясно го заяви в поканата към Запада, за договаряне на безопасността на страната му. Не разбраха само най не умните. 20мин полет на крилата ракета от Украйна до Москва е неприемливо, а да се разчита на НАТО, да не разполага ПРО в новата си членка е..... няма кой да вярва.А Украйна доказа, че не е държава, а подчинена територия за неонациски експеримент на западни политически инженери. Запада ги храни, но изтока ще ги съди за делата им. А има за какво.

20

До 23

преди 2 години

Нищо не може да определя слаба, разкъсана и етнически объркана страна като Украйна. Не е в позиция нито да избира, нито да определя бъдещето си. Определят силните. Малките въъшки ги мотаят големите колонизатори с либераастки приказки и лъжи за сътрудничество! Няма такъв филм! Колонии като Булгаристаня, Украйна винаги са лаашкани и ще бъдат лаашкани от големите. З

19

Бързо,лесно,вкусно

преди 2 години

Най-търсената книга в Русия е "Санкционни готварски рецепти". Хит номер 1 между тях е КАК ДА СИ НАПРАВИМ КОТЛЕТИ ОТ ДЪБОВИ КОРИ.

18

До 11

преди 2 години

Мисля, че това може да го определи само украинският народ. Иначе аз мога да ти определя да не работиш и да нямаш право да разполагаш с нищо, както и да определя жена ти да ме обслужва всеки ден, а ако имаш момченце да определя да му се ампутират крайниците, защото аз така съм решил. Как ти изглежда това? Интересно е, че слабите и комплексирани мъже, винаги подкрепяте насилника, защото цял живот сте насилвани от такива.

17

опа

преди 2 години

До Анонимен : така почна и хитлерчо с анексиране, първо австрия после чехия и така се стигна до война в края на която Русвелт направи най голямата грешка и не пусна аняколко атомни бомби върху руснаците.

16

Анонимен

преди 2 години

Прочетете си стаята отново, защото няма никакъв смисъл. Питайте западните господари за нови наративи.