220

poskitt

преди 2 години

"Признаването представлява "необичайна и изключителна" заплаха за националната сигурност и външнополитическите интереси на Америка." Ъ?

219

Русия браво!

преди 2 години

В момента западняците с голи дупета тръгнали да бият дуло на танк.Образно казано джендърската политика на западняците е такава.Русия ,Китай ,Индия ,Иран са могъща сила обединена в която САЩ ще си строши главата и те го знаят.Поздравявам братята славяни от републиките че се върнаха при ***..й..ка си Русия.Скоро и Харков и Одеса .Браво .Днеска е чудесен ден за демокрацията .

218

Анонимен

преди 2 години

Сега Америка трябва да започне да бомбардира Украйна, ако мери с един аршин. За Косово и Босна навремето можеше сага за Донецк не може.

217

Анонимен

преди 2 години

Амарика успя да направи още една война. Браво.

216

До 233

преди 2 години

Каква Натура 2000, какви 5 лева? БУРГАС И ВАРНА И СЕЛАТА ОКОЛО ТЯХ СА ПЪЛНИ С РУСКИ СОБСТВЕНИЦИ. И ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ.ДРЕМЕ ИМ НА РУСНАЦИТЕ ЗА НАТУРА 2000! КАМЧИЯ Е ПРОДАДЕНА ЗАЕДНО СЪС ЗЕМЯТА. ФАКТ. Само руски граждани влизат там!!!!

215

Анонимен

преди 2 години

Джо Бидона да иде в ДНР и ЛНР да ги санкционира. Изкуфели американски овчаари.

214

Руската федерация

преди 2 години

Няма преки "задължения" по Минските споразумения. Задълженията основни бяха за киевската хунта и лидерите на Донецк и Луганск

213

Ц

преди 2 години

МИР С ТАНКОВЕ СЕ НАРИЧА ОКУПАЦИЯ.

212

Запозната

преди 2 години

Ньмате си представа колко високо е разпространението на СПИН в Украйна... Ама нали за разлика от ковид не се популяризират данните... То и в България, колкото се отчита за цялата страна, всъщност се открива само при едно скринингово минаване през Столипиново. Покрай ковид всичко друго остана на заден план.

211

Анонимен

преди 2 години

Руските танкове са в Донецк от 2014. Сега е само парада, за да се показва Жужи колко е психясал.

210

Анонимус

преди 2 години

Ха-хааа. тези хамериканци какво искат, да владеят и диктуват целия свят ли ??? Признаването на Донецк и Луганск като самостоятелни автономни републики било заплаха за Америка, за нейната национална сигурност. Това е пълен смях. Този Байдън познава ли картата на света, поне веднъж виждал ли я ??? Хайде стига вече. А те могат да си интегрират свои военни бази в Украйна , както се казва под носа на Русия. По тази тяхната логика това не е ли също заплаха за Русия и нейната национална сигурност ???

209

Обективно

преди 2 години

ДАЛИ НЯКОЙ ДРУГ ОСВЕН РУСИЯ ЩЕ ПРИЗНАЕ ДНР И ЛНР??? УТРЕ - ВАРНЕНСКА НР. ВЕЧЕ Е КУПЕНА ЗЕМЯТА ОКОЛО КАМЧИЯ ОТ РУСКАТА ДЪРЖАВА. НЕЗАБАВНО СМЕНЕТЕ ТОЗИ СТАТУТ. МИСЛЕТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЗА БГ!!

208

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми то война няма, щото никой не смее да излезе срещу Путин.

207

Анонимен

преди 2 години

До 238. Минските споразумения НЕ включват независимост на Донецк и Луганск. Четеш споразумението както Дяволът чете Евангелието. Повод за Агресия Ресия Винаги ще си намери! Позорно е за такава голяма държава да работи чрез методи от 18ти век!

206

Добре де

преди 2 години

Кой казваше,че няма да налага мир с танкове!Те това се казват миротворци !Извод-щом си даваш ядрените оръжия,кой ти е виновен?Гаранции, дрън,дрън!

205

Анонимен

преди 2 години

Путин изобщо не праща руснаци в Донецк и Луганск. Това са най-различни сбиртоци и главорези от Чечня и други републики, за които цивилният живот е приключил отдавна. Наборната военна армия на Русия изобщо не е ходила в Донбас.

204

Анонимен

преди 2 години

Момент, нали Кремъл каза, че изтегля войските? Да не би да излъга? Малко съм объркан, защото пред панелката шкембаците и таксиджиите казаха, че САЩ са лоши и си измислят, че ще има война?!

203

Алекс

преди 2 години

Минските споразумения са подписани през 2015 и до днес Окраината отказва да ги изпълни.

202

Ася

преди 2 години

Путин само за война мисли. Да вземе да помисли за бедните братушките малко.

201

Зозо

преди 2 години

Зозо е много умен, много знае и е дисциплиниран на работното си място:))))))) И работи дистанционно в електронна среда с много цветни светлини:)))))