58

Анонимен

преди 2 години

България не трябва да се меси!Ти си един от тези,които разсипаха страната ни.

57

Анонимен

преди 2 години

Този вярва, че Крим не е руски.

56

Анонимен

преди 2 години

Ваньо, брат от кога разбираш от външна политика? От икономика те видяхме, разказа играта на народа. Колко трябва да си нагъл, та пак да се явяваш?

55

Ром"с

преди 2 години

Този оправи България икономически ,сега и на международната арена същото ли иска да направи с България!?Какви синове ражда майка България,кой от кой по-ерабап..Солмон Паси,Роско Плевнелиев,Ваньо Костов...все ерабап петли..къде си тръгнал Ваньо ,къде искаш да поведеш България...в пропастта ли !?

54

Лаборанта

преди 2 години

Той е. Кажи им Иване! Те ще те разберат!

53

4234

преди 2 години

Тоя добре се беше покрил и с какви очи се показва, като съсипа държавата, от тях всичко тръгна надолу с приватизацията на българските предприятия и съсипването на икономиката. Продадоха ни на САЩ. *** С какви очи се показваш бе ***! Да върнеш всичко на държавата! Всичките заводи дето затри! Цялото производство което имаше!

52

...

преди 2 години

Путин може да нападне,може и да не нападне-зависи от менталното му здраве(което е притеснително),а Костов е виновен,че не направи лустрацията...

51

Мавъра

преди 2 години

Костов разпарчетоса България. Прокопиев и Бобокови са негови творения. След костовата преваризация България тъне в разруха.

50

СТАР ЧОВЕК

преди 2 години

Загубите за Русящ ще са сериозни.Не се отнася само за пари и пазари.Путин ще загуби и намалелите подръжници,*** и симпатизанти.Европа вече е напът да стане енергиино независима-достатъчно е една година.Моля кажете на Путин , че прегрътката с Китай е силнао ТОКСИЧНА.

49

п.п.

преди 2 години

това отдавна го знам без да ми го казваш - открихте топлата вода...братушките знаят че не е виновен народа за нато, а нашите безмозъчни управници ни го натресаха....защо няма референдум за нато?

48

до пита се

преди 2 години

Не се пита, когато става дума за съседни държави, които са в Европа и няма никаква логика едната да нападне другата?

47

платена реклама

преди 2 години

стига *** бе, никой не те знае , че и мнение по световни проблеми дава хехе

46

Анонимен

преди 2 години

Прав е Костов, че няма да има война. То е абсурдно в 21 век да се трепят хиляди хора заради болни амбиции на държавници.

45

Анонимен

преди 2 години

Ами, че той даже намерение няма, господин Костов.

44

Това откъде изпълзя?

преди 2 години

До Ам-Гъл ли сигнахте бе ей!

43

пита се

преди 2 години

Значи ако Путин нахлуе в Украйна ще стане агресор и за търпеливите либерасти. Пита се, след като САЩ са нахлули в толкова страни като Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Югославия и т.н. САЩ агресор ли са?

42

Мераците

преди 2 години

На т.нар. "запад" за кръвопролитна, брато-убийствена война няма да се осъществяват. Украинци и руснаци са един народ. Освен това са съседи и това положение обективно няма как да бъде променено. Времената ще се променят и отношенията между двете славянски държави пак ще бъдат близки. Това е неминуемо. Но полуграмотните кратуни от НАТО няма как да проумеят тази проста истина защото за тях всичко е пари, корупция и доминация.

41

Анонимен

преди 2 години

Разбира се,че Путин няма да нахлуе в Украйна.Но иначе ги прави на луди тия,дето дрънкат оръжие близо до неговите граници.

40

До номер 40

преди 2 години

С НАТО сте в гроба. Без СССР сега щяхте да сте рови на Хитлер, нещастници!

39

r3v0lv3r

преди 2 години

Русия няма официално да нахлуе в Украйна, но руски войници и най-доброто руско оръжие ще се използва от уж армиите на ЛДР и ДНР, като руската авиация активно ще пречи. Така, че битка ще има, но едва ли официален конфликт.