40

Реално

преди 2 години

САЩ са виновни за избиването на хиляди сърби за бомбардировките на Югославия. За трайно замърсяване на сръбска земя със забранени оръжия включващи обеднен уран. В днешни дни деца там се раждат с малформации и недъзи неща за които демократичната западна преса упорито мълчи както и за избиването на руснаци в ДоНбас, изнасилвания, и търговия с органи на убитите бунтовници.

39

Regin

преди 2 години

Краят на русия иде - с или без война

38

Днес

преди 2 години

Е денят на путин. Готвил се е цял живот за тоя ден, но изкристализиралутре е Непредсказуем и изкристализирал

37

A

преди 2 години

Ако Сърбия струпа 200 хил човека на границата ок ли е? Гениални путиновози

36

Димитър

преди 2 години

Срам, че се заема страна и не се изказва обектнивно мнение. Няма държава която да не е правила грешки. Тук говорят, че стрелят по тях но не казват кой е започнал първи. Русия няма интерес да напада и дори е дала на мн СССР държави независимост да избират към кого да бъдат. Ние избрахме да бъдем при богаташите, а не при народи с нашата култура и ценности и приятелство.

35

Анонимен

преди 2 години

Цената на галон бензин в щатите - 5 рубли.

34

Анонимен

преди 2 години

И войната започна

33

до 33

преди 2 години

А САЩ са виновни за стотици хиляди избити в близкия изток. Да не говорим за геноцида над индианците, който е погубил милиони....

32

Анонимен

преди 2 години

Много ми е чудно колко наrъл и дебелоок трябва да си, за да държиш сметка на независима държава къде да си мecтu войската! Я, факюрселф, бе говедари!

31

Анонимен

преди 2 години

Печеливши са тези, които натискат да се започне войната. И това са единствено САЩ. Губещи са ЕС, Украйна и Русия. Това са фактите. Решението за признаване на двете републики е последния възможен ход да се спрат провокациите с мирни средства и това е много добре премислен и умен ход на Путин. Който разбрал-разбрал, който не-ще гризно дървото.

30

Анонимен

преди 2 години

Не е зле да се научите да пиете квас. Е така, за всеки случай.

29

Анонимен

преди 2 години

Путин е виновен, за смърта на 15 хил. убити и още толкова инвалидизирани, (някой са остали без крака, ръце, слепи, обезобразени) мъже и младежи.Хиляди жени и деца са разплакани. Всичко това за кефа на Путин. Защото от 1991г.-2014 год. Украина беше проруска държава и с нищо не показваше враждебни действия с/у Русия.

28

Обективно

преди 2 години

Велик стратег е Путин! И освен това той е прям и откровен. Това не може да се каже за никой от сегашните западни политици освен Виктор Орбан.

27

!!!!

преди 2 години

Разбира се..........печелят западните държави............Англия и САЩ главно, дори една Франция води по-умерена политика!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Първо, Китай печели, защото ще си нападнат Тайван по-спокойно. После печели и Русия, защото се вдига цената на газта. След това печели и оръжейното лоби в САЩ, защото поръчките за оръжия от Европа заваляха.Кой губи - очевидно украинците. Сепаратистите ги изселиха. Източна Европа я чакат нови бежанци.Т.е. печелят всички големи играчи и губят всички малки.

25

Русия

преди 2 години

ФАЩ

24

Анонимен

преди 2 години

Другаре, как е тръгнало може следващата си заплата да я земеш у рубли и да я туриш в yшанката или у валенките.

23

ПорЦелан

преди 2 години

Ако погледнеш справката на OSCE се вижда че повечето (над 80%) снаряди са паднали не в Украйна, а точно в двете републики.

22

Другаре

преди 2 години

Що не викате Хайл Путин бре? Подпалвача на третата световна война? Хайде рубладжии...

21

Куба, Венецуела може

преди 2 години

би, но руска подводница със последно поколение ракети върши подобно разрушение, като от 1 база.