57

Анонимен

преди 2 години

Еко Ковидизъм

56

Поп Грую

преди 2 години

Сегашната ситуация с цените на тока и другите енергоносители е в резултат от наложените от ес изисквания за либерализация на пазара. Под "либерализация" да се разбира СПЕКУЛА.

55

Анонимен

преди 2 години

Как сте? Има ли още конспирация,а? И фамилните къщи ще плащат. Имате имот и искат да ви го вземат. Скоро и данък издишване ще има.

54

морски

преди 2 години

До Vs Не защитавам еврейските комисари от Брюксел. Но държавата е бедна, защото е жестоко ограбвана десетилетия. Прибави първенството ни по корупция и нещата стават веднага ясни. Британците избягаха правилно от ЕС !!

53

11

преди 2 години

Аве тия еврогeйcки крeтeни що не одат да глобяват вулканите, да им ***?

52

убийствено права

преди 2 години

"Не искайте много. Не можете да му платите цената."- баба Ванга. За скачащите за богат живот се отнася.

51

Vs

преди 2 години

Аз нямам нищо против. Понеже ние нямаме пари, да отпуснат едни 100 милиарда, да ни купят по една електрическа кола, да ми плащат 2/3 от сметката за газ и аз няма да мърся въздуха. ЕС са една банда нещастници, взимащи по 10к в евро, нехаещи за това какво се случва в бедните държави!

50

проблема е, че

преди 2 години

До Nimand: На много хора този живот се превръща в чисто живуркане които няма никакъв смисъл. Тогава цената на човешкия живот започва да клони към нула и тогава става страшно за робовладелците. Така започват всички народоосвободителни войни в изторията на човечеството!!!

49

Селяндур с джип

преди 2 години

Кой по дяволите е овластил тия еко-талибани, че да ни вгорчават живота с всеки месец?

48

Nimand

преди 2 години

А КОЙ КАЗА ЧЕ РОБСТВОТО Е МИНАЛО И НЕ СЪЩЕСТВУВА ??? РОБЪТ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА КУП ДАНЪЦИ И ДА МУ ОСТАВАТ ТОЛКОВА КОЛКОТО ДА ОЦЕЛЕЕ ДЕМЕК - ЗА КОРИЦА ХЛЯБ ! МАЙ ДНЕСКА Е ТОЧНО ТАКА !!!

47

според мен

преди 2 години

Ако сега горим сметки, тогава ще горим зелени терористи!!!

46

Сметкаджия

преди 2 години

За всеки произведен Лев държавата ти взима 53 стотинки в момента. С новите политики, ще стане 67-70 (най-пасимистично погледнато). Ха да ни е честито. Имало е и турско робство, само че там за всеки произведен "лев" са ти взимали около 32 стотинки грубо днешни пари. Не ми се иска да го кажа, но излиза че при ДЕМОКРАЦИЯ, може да се наложат много повече данъци отколкото при Султана. Немислимо от наша гледна точка, докато не го сметнеш!

45

Анонимен

преди 2 години

Ще ни обложът как няма вижте какви таратайки се движат по пътищата не всяка втора всяка една пуши като комин щото им махат катализаторите, а държавата се прави, че не вижда и не чува за това ще плащаме огромни глоби.

44

само питам

преди 2 години

А мога ли да си платя данъка с олово?

43

СМЪРТ

преди 2 години

на зелените терористи!!!

42

Някой

преди 2 години

Стига сте мислили само за пари! Не искате ли да живеете в една по-чиста държава, в която децата ви няма да се задушават и ринат в ***. Съществуването ни става все по-безсмислено с такова мислене. Всеки мисли само как да му е по-евтино. Никакво чувство за общност. Затова и ще си загинем в тинята.

41

Анонимен

преди 2 години

С какво, че ни обложат и с кво, че се съгласим? Ама нещо Путин не се съгласява.

40

До ЕС НИ ОГРАБВА!

преди 2 години

Преди около 10г горивата в Турция бяха около 4-4,5 лв. По същото време тук бяха около 2,5 лв/л. Не си спомням тогава да рева че в Турция са 2 пъти по скъпи...За Русия е ясно що са евтини, те и у Венецуела са почти без пари, но останалото дали?

39

ами да облагат

преди 2 години

В сряда няма да ги има вече?!

38

пореднатаджендърщина

преди 2 години

И после защо подкрепяме Путин!!!!