312

до 415

преди 2 години

Да обясним. Кремъл не очакваше САЩ толкова лесно с невидимите си за радарите дронове и безпилотни самолети да разузнае плановете на руския голтак. И затова не нападна. Подви опашката и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Да не забравим перченето на Иран и как със щракване на пръста топ генералът им си замина, прострелян от боен дрон.

311

Анонимен

преди 2 години

Жалко за обикновените хора. Те ще са жертвите на Путин и Байдън, старци затънали в миналото, които още носят Студената война в главите си! Светът би бил по-добро място без тях!

310

Анонимен

преди 2 години

В момента е пред военното цакане с валета на всичко коз! Байдън залага на вербалната диверсия, за да разстрои потайните ( спомнете си Крим и Донбас 2014 г и руснаците без отличителни знаци!) мераци на Путин за повторение на " първото действие" от преди 8 години! И второ- Путин хич не обича да го сочат като криминален, какъвто си е вссъщност още от 90 те като " колектор" в Ленинград/ Петербург...

309

хммм

преди 2 години

Е нали беше първо за 16ти, после 18ти сега стана направо следващите дни. Много ми е антипатичен този дъртак откакто го избраха още. Олицетворява страхотно западното лицемерие пропагандирайки нещо към което сами не се стремят. Да ходи да се люлее на стола вече и да остави политиката на по-младите защото не му отива въобще да се прави на интересен, вмирисан дъртак.

308

Боко

преди 2 години

Най-отвратителната нация. Постоянно убиват хора. А урсула като видя снощи как украинците почнаха с геноцида и се скри. Вече не излиза да говори за съпричастност и демокрация. Ще ги отнесе планетата ама с тях и много невиннк. Жалко

307

до 407

преди 2 години

По-тъжното е, че наистина самите руснаци из големите богати градове ненавиждат тази Кремълска провокаторска политика, а Гай *** стои и й се кланя... Смях в залата...

306

Анонимен

преди 2 години

Шойгу е руски генерал който не е служил в руската армия.

305

Shark

преди 2 години

тоя изкукуригал дядка няма ли да спре с интригите си

304

Анонимен

преди 2 години

Войната е почти сигурна, защото от руските магазини изчезнаха знакови продукти: сол, кибрит и гречка.

303

До Байдън

преди 2 години

Виж какво е тръгнало към памперса ти и го провери дали е стегнат.

302

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че Шойгу е отявлен китайофил и даже искаше специална автономия за Бурятия, съответстваща на тази на Еврейската автономна област.

301

Анонимен

преди 2 години

Логиката е на страната на Байдън, лъжите са руски патент, ето ви и в този сайт стотици доказателства! Путин ще нападне Украйна, иначе защо държи войските си на техните граници, разбира се разчита и на шантаж, изнудване, заплахи, все криминални похвати!

300

Анонимен

преди 2 години

За да бъдат цените на газта по високи трябва да има военни действия в Украйна.Високите цени на Газа устройват Русия но устройват и САЩ.

299

до 404

преди 2 години

Всъщност, в живота си в панел не съм живял. На 34 съм, женен с 2 деца. ИТ специалист със собствена малка компания + външен консултант за 2 компании. Ненавиждам Русия и тяхната политика. По-скоро второто, защото имам много приятели руснаци и там прекарвам по минимум 2 месеца в годината (преди КОВИД кризата). Ама до един моите приятели ненавиждат Путин. Не е зле да попиташ руснаците с кого искат да са- с ЕС или да тънат в кал и мизерия. Заможните ще ти отговорят първото. Водкаджиите- второто.

298

SN DV

преди 2 години

В очакване на руското нападение, цветарските магазини в Украйна са преминали на денонощен режим на работа. Също така има голямо търсене на хляб и сол, но коварният Путин въпреки всичко не иска да се яви на война. Вече няма почти никакви надежди да бъде поканен чрез масови демократични бомбардировки на мирното население, защото то вече е в Русия... На всичкото отгоре предателите от някой европейски държави не искат да прекратят да купуват не-екологичен ,тоталитарен руски газ по 200-300 долара въпреки, че им се предлага изключително чист и демократичен газ по 1000-2000 долара. Но

297

Анонимен

преди 2 години

В навечерието на пускане в експлоатация на Северен поток,кой има полза от война и излишна шумотевица,САЩ,Русия или пропаднала Украйна?

296

Анонимен

преди 2 години

Или Байдън чете мисли, или има агент близо до Путин на най-високо ниво. Едва ли би го осветил така.

295

петата колона

преди 2 години

си запалиха клавиатурите от писане нали за това им плащат.

294

Анонимен

преди 2 години

до 395-ЩОТО ИМА И ТАКИВА КАТО НАС И ХОХЛИТЕ КОИТО НЯМАМЕ И 2ЛВ. ВЪВ ДЖОБА СИ И МУ ВЯРВАТ НА СКЛЕРОТИКА.

293

Анонимен

преди 2 години

391-Ами това което не свършиха ваксините, трябва да довършат оръжията.