53

Анонимен

преди 2 години

Защо го наричат украински конфликт! Украйна не е анексирала чужда територия.

52

Анонимен

преди 2 години

При конфликт, икономическата ситуация в Русия ще се изравни на ниво бедност-късен СССР , и там вече гражданска гвардия , кадировци и омон не могат спасят бащицата!

51

ъъъ

преди 2 години

"Европейска война" - и кои срещу кои в Европа ще воюват, според тях? Всички са в НАТО и/или ЕС. Единствено ушанките крякат по границата и се чудят каква простотия да направят, като разглезено дете в детската, на което са му отказали да му дадат да се тъпче с шоколад.

50

Ще им се на пияните

преди 2 години

русняци цяла Европа да се самоизбие и да тече реки от кръв заради поредната руско-украинска про-стотия

49

Анонимен

преди 2 години

Е сега било поредната Руска провокация,конфликт, на Кримнаш що не казахте- оставете на мира хората

48

Анонимен

преди 2 години

Какво сте се нахвърлили като хищници върху Украйна всичките? Просто оставете украинци и руснаци да си живеят нормално! Спрете този конфликт!

47

Анонимен

преди 2 години

Е кой напада горката Русия сега, ...Украйна, Полша, Прибалтийските....Бившите им колонии ли? Все едно Мали да нападне Франция!

46

Анонимен

преди 2 години

Този конфликт трябва да спре, трябва, всеки да си отива в къщата откъдето е, а украинците ги оставете сами да си оправят държавата, без НАТО да се намесва там! И тяхната не е лесна, набутаха украинците да им купуват оръжията на англичани,натовци и други, а украинците ходят полугладни , живеят в страх и украинци и руснаци! Спрете този конфликт, не е нужен никому!

45

Дора

преди 2 години

Гледайте в You Tube "Россия 24. Последние новости России и мира", ситуацията ври и кипи.

44

За домашно

преди 2 години

Първи На луната са нацистите, виж свастиката с кръста бял фон прчупен кръст - луната брат, дори първия клип е на хитлер, а евреите са изстрелвани към луната от ония две писти по 10 км които са, на снимки от LRO nasa(nazi ,камбаната е lunar module) ако се вгледаш се различават ракети и трупове

43

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Собствениците на руските ресурси са милиардери, живеещи в ЕС със семействата си, харчейки милиони за лукс, добро жилище, образование, медицина, сигурност и т.н. А истинския собственик на руските ресурси- руския народ е докаран от тези милиардери до немотия. тези милиардери са изникнали благодарение на властта, която от 22 години е в ръцете на Путин. Русия има крайна нужда от промяна на икономиката си. трява да се развият милион малки предприятия, да се появи конкуренция и едва тогава ще има напр

42

До набодените

преди 2 години

От това Което чета от 46 излиза че Русия са най-богата държава във света. Ясно е. Но да ми каже някой защо през цялата пандемия не излезе ОФИЦИАЛНО ЕДИН ДА СЕ ЗАСТЪПЪПИ ЗА АНТИВАКСЪРИТЕ И ДА СЕ АРГУМЕНТИРА по нова бтв сиенен алджазира парадокс ли е или нещо друго, където са милиардите

41

До 46

преди 2 години

Също и от Манщайн и Ервин Ромел, последния предимно в Северна .Африка! Борба за нефт, а и ако в Русия е имало пътища Вермахта на третия месец е щял да бъде зад Урал, ама там не е Франция!

40

Анонимен

преди 2 години

Ако НАТО обяви война на Русия, до война няма да се стигне, защото Путин ще бъде свален от своите си хора. Никой не иска да си бомбардира близките и имотите, разпръснати из Европа и САЩ. Русия блъфира и опитва да мине метър. Ако успее, Китай ще нахлуе в Тайван. НАТО е длъжно да се противопостави.

39

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До кико Кико, пише се ''блицкриг'' - blitzkrieg - светкавична война. В основата са ''танковите клинове'' разработени от ген. Хайнц Гудериан - ''Scheller Heinz'' (бърия Хайнц). За 60 дни Вермахта навлиза на 700 клм. в СССР и пленява 4млн. съветски войници. Войната е за руските ресурси. Всичко това е минало, днес Русия с удоволствие предоставя всичките си ресурси на Германия срещу евра печатани във Франкурт на Майн. Собствениците на тези ресурси са милиардери, които живеят в ЕС със семействат

38

Ха-ха

преди 2 години

Алооу, "Боеций", зад теб е Русия защото си си отдал трътката под наем! Ако не се беше навел ,нямаше да има врагове...нито НАТО , нито който и да е ! Изгладени примитивни мозъци!

37

Анонимен

преди 2 години

Русия има много врагове! Това са държавите, в които хората живеят по-добре от руснаците! И всяка година стават все повече! / Руски клип в Тик Ток/.

36

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми той не само Сталин е бил убит, Рузвелт също е бил убит, изобщо много хора са били избити в края на самата война и след нея, изобщо ВСВ е една много странна война.

35

Не ползвам

преди 2 години

Фб , не гледам новини, защото са основни източници на фейк нюз и антихуманна пропаганда. Дори вече мисля да не коментирам, защото крещи че всичко е платено. А истинските събития от които се надираш в гащите ги няма ха-ха-ха

34

Анонимен

преди 2 години

Спокойно спя Плефню с голи ръце ке ги удуши