15

Анонимен

преди 2 години

всички живеещи в САЩ знаят за кой работи Уолстриит Джърнъл, Гьобелс щеше да се гордее с нивото на западна пропаганда.

14

Чичо

преди 2 години

След като дядо байдън и проамериканските западни политици въоръжиха украйна с модерни оръжия, следват бойни действия с така наречените сепаратисти с цел да предизвикат русия да се намеси. И ето ти война в европа.

13

Анонимен

преди 2 години

Мен лично ме интересува Китайския печат. Западния е ясен. Особено като се има предвид какво редакцията разбира под "западен" - BBC, DW, WD и прочее рупори на байгъновата правда.

12

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Путин може да е всякакъв, но не е *** колкото и да лаят и да им се иска война на краварите. дори вирусът, който пуснаха не успя да омаломощи противника така, че не виждам краварите на какво се надяват

11

Случаен минувач

преди 2 години

Странно е, когато от "архива" на БГНЕС излиза компютърна графика. Какво "архивират" тези медии? Защо го "архивират"? Много свободно време имат техните ИТ специалисти щом в "архива" пазят скриншотове от игрите си.

10

Анонимен

преди 2 години

DO 1 и кой ти каза, че са избити от украинските войници?

9

Анонимен

преди 2 години

Когато на петата колона на Русия й беше подадвно от Москва,че ще има война,тук и навсякъде те пишеха как Украйна ще бъде размазана за часове.Днес,когато блъфа на Путин не мина пред мощта на НАТО ,колоната започна да възхвалява мира и как запада си измислил всичко.А кой писа ултиматуми, кой заплашваше с военни решения ако Нато не се изтегли на позиции преди 1997?Америка или Русия си ги правеше тия неща!

8

АНОНИМЕН

преди 2 години

Чудят се каква глупос да измислят.

7

мдааа

преди 2 години

По-скоро нагнетяване на напрежението с фалшиви новини от американското разузнаване, раздухвани съзнателно от западни медии повишава изгледите за война.

6

Анонимен

преди 2 години

Необичайно резките изявления на Байдън - eми нема как да не са резки, то вече до гуша му дойде да чака войната, а оня дребен нехранимайко се е запекал и неще и неще да напада, рейтинга ни продължава да пада, икономиката не върви, имаме и оръжие за продажба, аааааааа не може така! кат за последно сме подготвили едно химическо нападение, че поне с това повече опит имаме!!!

5

Нищо ново

преди 2 години

"Уолстрийт джърнъл"? САЩ си искат войната, иначе печалбите на Уолстрийт могат да пострадат.

4

Из МъдростНаНародите

преди 2 години

Човек и добре да живее, може да попадне на кравар!

3

Анонимен

преди 2 години

Западен печат = хартия за нужника на село.

2

Анонимен

преди 2 години

След близо три месеца краварска пропаганда и подгряване на масите,време е за провокации,тия са толкова прозрачни че чак дрънкат!

1

Петров

преди 2 години

Още през октомври миналата година след поражението и бягството на непобедимата иначе украинска армия при село Первомайское беше открит масов гроб с 80 тела на мирни жители, избити от украинските войници. Западния печат нещо не пише ли а това?