63

Ром"с

преди 2 години

Не ми се вярва Джамбазки да е изперкал толкова много или пък да е голям националист ,че да се лиши от 10000 евро в месец +бонуси всякакви...ама кой го знае...Той е произведен на Балканите,а от тях може свсичко да се очаква-както е казал Чърчъл .

62

HIHU

преди 2 години

Джамби пиратката пак не е виновен. Този колко му е мандата там да се маха че много дразни!!!!!

61

анонимен

преди 2 години

Не съм фен на ВМРО и Джамбазки, но го гледах и видях, че не е нацистки поздрав! На 60г. съм, много филми сме гледали на тази тема и знам какво е нацистки поздрав! Германците скачат при всяко вдигане на ръка, както *** в САЩ се обиждат на обръщението негро!

60

Анонимен

преди 2 години

Чл 286 - набеждаване. От една до шест.Ха сега тези които писаха ,че е пропагандирал нацизма, да докажат твърдението си.Ще плащат, ама мноооого:-)

59

Германец

преди 2 години

Имаше едно друго нацистче от партията на Орбан, дето го хванаха да се спуска с разкървавен анyc по улукa, бягайки от едно гей парти. Всички наци-патриоти ли са латентни геюве или да?

58

xoxo

преди 2 години

защо симпатизантите на патриотите са нискообразовани ***, на които все някой друг им е виновен за мизерния им живот

57

Анонимен

преди 2 години

Може и тежко обезщетение да ти дължат.Който пропагандира фашистка или друга недемократична идеология се осъжда до 2 г май беше.Тоест - обвиниха го в извършване на престъпление. Обвинение което не се потвърди е клевета.В този случай е обаче е набеждаване - необосновано обвинение в извършване на престъпление.Набеждаването е престъпление и също е наказуемо!Ха сега Джамбазки да им заведе дело за набеждаване и да им скъса шушоните!!!Така става то - да обявяваш за фашист всеки който не те кефи!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Тоя направи гейовете на луди ,свърши малко работа за 3...4 г.

55

Анонимен

преди 2 години

Хич не го харесвам ама ако това е нацистки поздрав, то мен трябва да ме арестуват по два пъти на ден. Фашистите викат "Дръжте фашиста". ЕС вече гние и час по скоро трябва да се махаме оттам. Англичаните първи се усетиха, ердоганя също вече не напира, а скоро и Унгария ще си бие камшика. Ние пак хванахме последния вагон на последния влак и пак ще се наиграем. ЕС беше оферта 80те и 90те год. на 20ти век. От 2000та насам е само надолу.

54

Анонимен

преди 2 години

"Джамбазки е един от най-бруталните гейове в историята на България." - Вярно ли? И как ти се отрази срещата с него? Много ли те боля? Сподели!

53

реалист

преди 2 години

Джамби си е фашистче-нацистче. Никога не го е криел!. Но сега се усети, че ще му изстине хубавата евро-заплатка! Ама той вече се нагуши доста от висенето в Европарламента.

52

Алекс

преди 2 години

Поредната калинка.Тази обича да пие.

51

Анонимен

преди 2 години

Къвто и да е този, вдигната та му ръка няма нищо общо с нациския поздрав, само не знам обаче какво бе казала ЕК за нациските мерки които въведе на територията на ЕС или за това се ослушваме и то е напълно демократично!

50

Lina

преди 2 години

И ТАЗИ я гласят за председател на вмро и си задават въпроса - защо гледат парламента отвън, а коце копейкин е вътре? Еднакви са , но тази се излага всеки ден.

49

Анонимен

преди 2 години

Трябва снимката на ченгето от ДС, добило популярност, с "плика, с бонбони" и съветник на президента Пламен Узунов, облечен в нацистка униформа, правейки хитлеристки поздрав, да се покаже на голям екран в Европейския парламент.

48

Анонимен

преди 2 години

Респект!

47

Анонимен

преди 2 години

В същото време, когато обвиняват Джамбазки (когото не харесвам), в залата на ЕП е отнета думата и на латвииска депутатка (татяна жданок), която показва снимка на малко дете загинало в Донбас в следствие на бомбардировка от дрон и се чуват възгласи "Слава Украини", което е лозунг на УПА, организацията сътрудничила с Хитлеристка Германия! Е, къде са фашистите?

46

Анонимен

преди 2 години

58 Евродепутатите, които трябва незабавно, да бъдат отзовани от ЕП, са левият Радан Кънев РБ, поради загуба на легитимност, изпратен там от ГЕРБ,когато бе в коалиция с миниатюрния РБ, а тази коалиция вече не съществува. Другият е криминално проявената руска шпионка Елена Йончева, която е там, подкрепена от БСП, за да избегне съда в България, тъй като има обвинение в пране на пари и злоупотреба с публични средства.

45

без прошка

преди 2 години

Алкохолът не прощава!

44

Зозо

преди 2 години

Евала Джамбаз, удрииии :))))))))))))))))))))))))))