42

ОСТАВКА

преди 2 години

Ан Джи ти си тотален позор за Европа!

41

Анонимен

преди 2 години

Пр..о...сстак.За пореден път България бе представена в блестяща свеълина.

40

Анонимен

преди 2 години

56, дано си прав, защото новината ме вбеси.

39

Анонимен

преди 2 години

Браво. Европа е нацистка, хората помнят величието от преди войната, вкл. на България, не е трябвало да го демострира така, щото разлая евроджиндърите в европарламента, малко по завоалирано, примерно като Хитлер със свита ръка а не изпъната трябва да се прави.

38

Анонимен

преди 2 години

А стиге сте извъртали нещата. Поздравил ги е по този начин за да им покаже, че са фашисти заради решенията и начина по който ги взимат.

37

българин

преди 2 години

Показаха си истинския образ неонацистите. Но какво се учудваме? Нацисти са всичките рояци от наричащи себе си "националистически" партии! Включително нацисти са и от пидaлckaтa унгарска партия ФИДЕС, членовете на която станаха световно известни с гей купоните които организират помежду си!

36

Анонимен

преди 2 години

другия път да вдига и двете ръце тая мецола е пример на шуробаджанащината в ес мъжа и финландски депутат в ес , а тя от малта в ес , боже като нашето недоразумение мария габриел дето сега е член на ек възход с дигнати крака

35

Анонимен

преди 2 години

Абе в случая блиц са по коректни- има и снимка.Според нея всеки който е казвал хей,здрасти, гласувал на общо събрание, пътувал на автостоп или давал знак на такси и т.н е използвал нацистки поздрав.И колкото архивни кадри с нацисти съм гледал, никой не поздравява докато другата ръка му закопчава сакото.Гейл нюз ,май....Впрочем сега той може да ги гони за клевета

34

да

преди 2 години

Само две неща са безкрайни, вселената и човешката глупост. За човешката глупост е сигурно ,за вселената не е. Атаката на *** винаги е изненадваща. Пред глупостта и боговете са безсилни.

33

Анонимен

преди 2 години

Зиг Хайл!

32

шмatka

преди 2 години

то какво да чакаш от тоя ***! То и в Брюксела са най-големите ни п,рости,ал,чни и бе,,здарни м,,!

31

Анонимен

преди 2 години

Абе Джамбазки, да ти е хрумвало че макетата само това чакат, че пак да ни скочат? Тоя на коя страна е? Че дава доводи в полза на макетата, а не на българите. Срам и позор за цялото ВМРО.

30

Анонимен

преди 2 години

Изгонете го това *** долно !!!Няма такъв ***

29

Анонимен

преди 2 години

Браво! И аз се гордея на смелостта му!

28

1984

преди 2 години

До Анонимен Най-големите макаци, които сме пратили в ЕП са НЕ българите Милиончева и Сергейчо. Не само са вредни за България, те са вредни за човечествоно като разпространители на джендъро-либералния терор и работят за унищожение на нормалните човешки ценности като дом, семейство, детство, народност...морал и човечност.

27

Анонимен

преди 2 години

42, не са били под наша юрисдикция. Не сме имали лостове с които да ги спасим. Макар, че бг църквата им е издавала пасавани в които е пишело, че са християни и така е спасявала хора от тия региони. Но държавата не е можела да направи нищо. А и хората там не са били като българите тук. Тук са се надигнали и са ги защитили, там са си мълчали. Дълга е за говорене. Иска ми се да бяхме спасили и тях, но не можем да върнем времето. Но пък можем да не го повтаряме, нали?

26

Въпрос

преди 2 години

Гордеете ли се? С целият си акъл сте изпратили хора без един ден реален трудов стаж, на заплати 15 к да ви излагат с хитлеристки жестове пред цяла Европа. После се сърдим на макетата?

25

Анте

преди 2 години

Либерал- и черния расизъм настанил се в Европа и Америка. Поздрава на национал-социалистите е заклеймен, но на комунистите-терористи/вдигнат юмрук/ не е. Защо, след като комунистите, начело със Сталин, са избили с милиони повече: от глад, на фронта, като подозрителни, обратни, евреи ...без да броим умрели в трудовите лагери, които не се различават много от немските концлагери. Но, въпреки това не е редно в ЕП да се ползват такива поздрави...

24

Анонимен

преди 2 години

Маймунджалъци. Лошото е, че сега ние сме африканците, дето са пратили макака в ЕС!

23

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

Абе могат да се правят всякакви нацистки действия, да се отнема свободата на хората, да ги изнудваш и изнасилваш да се подлагат на медицински експерименти, полицията да ги бие и да ги облива с ледена вода и сълзотворен газ ако протестират, ама само недейте моля ви да правите нацистки поздрави, това е много лошо и обидно. Само нацистките практики са нормални и приемливи.