260

Анонимен

преди 2 години

Откакто не се краде пари няма за нищо

259

Анонимен

преди 2 години

Радвам се че балъците излъгани да гласуват за "промяната" ще ядат хурката с цените. Кой каквото си направи никой друг не мой му го напраи.

258

Анонимен

преди 2 години

Оставка на новите празнодумци! Махленски клюкарки като от в-к шок. Никва работа, никакви резултати вече почти година.

257

перко

преди 2 години

Да инфлация има навсякъде, но докато в дугите държави се предприемат мерки ирешения в България ни занимават с "Барселонагейт" и неадекватни и закъсняли мерки, иплодовете от това тепърва ще берем. Всичко тръгна от служебните правителства, а сегашното показва цялата си не компетентност за справяне със ситуацията. Действията им са равносилни като след дъжд качулка !

256

До 275

преди 2 години

Да. Ама Лена владее и...още нещо !

255

анонимен

преди 2 години

Заплатата на началник кабинета на премиера надхвърля с близо 3000 лв. заплатата на президента. Явно е с по-висока длъжност от президента!!!!!!!!

254

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко 273 Абе...вземи се облечи бе, ще изстинеш по тоя потник! Ако нямаш пари за потник ще ти съберем...;-)!

253

Калеко Алеко

преди 2 години

Тук се изредиха всякакви "гърци", "французи" и "германци", да бранят каузата на ***, кирчо и кокорчо за разруха на българската държавност и институциалност, и поставянето им под шапката фелдфебела от "Дондукв 2" и шайката му от червени олигарси и бивши кадри на ДС ... мун.човците ни управляват вече 2-ра година а пълната им несъстоятелност продължава да се оправдава с ГЕРБ, само че при ГЕРБ имахме държава, а сега имаме територия управлявана от червен кремълски губернатор и милиционерите му....

252

Мдааа...

преди 2 години

Интересно животно е човека..?! А на 240-те, заплатките с 14% UP...Ми бравос господа, това е все едно...пред погледа на гладния да хвърлиш кебапчето на минаващо куче!

251

Гроби Таласъмо

преди 2 години

То се видя че други няма да оправят положението в БГ ама да влизат повече мексиканци в БГ

250

Към протестърите

преди 2 години

Не се оправдавайте че цените са такива и в Европа. Защото много неща там са дори по евтини, като храни и лекарства. Да, има и по скъпи стоки и услуги, но там държавата компенсира хората (бедни и средна класа) а не "бизнеса" като в България. Въпросът е че преди година опикахте Орлов мост защото "Повече не се търпи" при Герб. Освен това Бойко малко или много компенсираше недоволните. А сега по добре ли живеете от преди година че си мълчите ? Какво ви помогна вашето божество Кирчо и неговия А отбор

249

Данни!!!!!!

преди 2 години

Ето ви дни за инфлациятаБелгия - 8.5%, , Естония - 11.7%, Холандия - 8%, Литва 12%, Словакия 9%, Испания - 9.5%, Средно за Европа - 7.9%Отворете евростат и ги вижте. Отворете новините на страницата на ЕС и ги вижте. Информирайте се от правилните места. Кризата е навсякъде в момента

248

адвокат Тенев

преди 2 години

Първо цените на селскостопанските продукти са индикатор за състоянието на нашето селскостопанство и второ за недалновидната политика на "нашето правителство"....И кои и защо правят и поддържат инфлацията? Цените и положението в земеделието и селското стопанство са ПОЗОР за аграрна държава каквато ужким е България

247

Анонимен

преди 2 години

Ми кат наванка вий евтино - бягайте навакна!

246

Анонимен

преди 2 години

Цените на Била в Бългаиря, са по-високи за 80% от продуктите, спрям цените на Била в:- Англия, Гермяния, Швеция, Дания, Чехия, Италия, Испания. Може и другаде да са.

245

Анонимен

преди 2 години

До О. Петков - 255 - Пазарът не се "саморегулира", а е регулиран. Продавай краставици, да те видя. Вкарай ми 40 тона тая еедмица и ги продай на половин цена, дето пак ще си на печлаба. Бръкнеш ли в някой джоб, ще ти зсупят ръчичката. Може и буквално. Таке е в България, драги ми колеги!

244

ГЕРБ=ДПС=КРАДЦИ

преди 2 години

а през това време ГЕРБ=ДПС и Бойко потриват доволно ръчички, че по-заблудените българи ще вземат да повярва, че световната инфлация е предизвикана от новото БГ правителство, че току се излъгал да ги върне на власт, за да вземат да поокрадат още малко, че от два месеца не са. Има ли някой още който да гласува за ГЕРБ освен платените цигганета и за ДПС освен турците от Кърджали. Вижте статистиките от предните избори, за да видите кои градове са ги избрали с вота си.

243

Анонимен

преди 2 години

"За десети път обяснявам- влагам в акции," - АМа не ми говори,та бе! Много ме дразните такива! Хубаво, влагал си, ам ане ми се карай. Последният, който ми се кара, един мексиканец го оправи.

242

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията в целия свят е около 7% при нас е 9%. Промяната дойде!

241

Заедно сме силни

преди 2 години

Вижте сега ДПС И ГЕРБ че и Севито пр-ката са напълно наясно че в идните 15 години управляваща сила няма да бъдат. Свърши им краденето. Сега обаче могат да спечелят ползи само ако народът е един срещу друг - и оттам идват платените коментатори пишещи всеки втори коментар по-долу, за да насъскат хората един срещу друг и да не сме обединени. Обединен народ може да изгони крадците както видяхме на последните два тура на изборите че и на президентските избори