230

КуКлус

преди 2 години

САЩ спукаха Украйна от психо-атаки :) Ала Мутафчийски - българския народ :) Всеки ден им натякват че Русия ще ги нападне , ще ги превземе , ще ги избие , ще ги затрие :)

229

Защо?

преди 2 години

Едно нещо не разбирам. Русия с право се притеснява, че Украйна може да влезе в НАТО. От друга страна Украйна има право на избор. Не ми е ясно обаче защо трябва да има два лагера. Защо Русия да не се присъедини също към алианса, който е отбранителен и да спре надпреварата, и обедняването. Та нали Русия не е вече комунистическия ССР. Бога ми не го разбирам, или това не е в интерес на оръжейните бизнеси? За какво ни е тогава ООН? Докога ще се делим?

228

Гари Линекер

преди 2 години

Международната геоплитика е проста игра.Всички заплашват,санкционират,блъфират и накрая винаги печели...Владимир Путин.

227

до 269

преди 2 години

Вие наистина сте пълни де.би.ли :) направо ме радвате :)))

226

<><>

преди 2 години

Сега е момента САЩ да свалят пак някой пътнически самолет и да обвинят Русия .....инак война май няма да има и краварите какво ще правят незнам !

225

мощен наг*зин

преди 2 години

Че Вовата си играе с живота на много хора - така е, но и западните медии се нас....ха да повтарят до откат как "всеки момент" ще има нападение. Докато европейските лидери опитваха да деескалират ситуацията и с разговори, и с посещения, то американските медии и политици нонстоп врякаха как ето, след 5 минути и руснаците нападат... Русия и САЩ (а и Китай) - две (три) от най-противните в политическо отношение държави...

224

Анонимен

преди 2 години

Кажи му русофил и не го обиждай повече то си знае що за бoклy.к е.

223

българин

преди 2 години

Държавната дума, долната камара на руския парламент, одобри днес изпращането до президента Владимир Путин на резолюция за признаване на двете самопровъзгласилисе сепаратистки републики в Източна Украйна, предаде ТАСС. В подкрепа на решението гласуваха 351 депутати при 16 "против" и един "въздържал се"." Това на практика слага край на мира с Украйна и дава повод за започване на война! Ето ви плановете на Путин за война, неверници русофили! Сега само един подпис на диктатора решава всичко!

222

До Нейгър от нато

преди 2 години

А ти от кога не си си пил лекарствата?

221

Анонимен

преди 2 години

Колкото и безпомощно да се опитвате да го изкарате като руска победа просто няма такава опция :))))

220

ХХХ

преди 2 години

Къде си мислят че отиват тия руснаци ? САЩ казаха че утре (16-ти) Русия ще нападне Украйна ! Аааааааа така не бива ....уж ще нападате пък сега се връщате ! САЩ ще ви направят нови санкций ако не испълните желанието им за война в Украйна !

219

Анонимен

преди 2 години

Хахаха...Голем смех.Говеждите навлеци и бандеровците няколко месеца "прогнозираха" точните дати за руска "агресия",която така или иначе не се състоя и сега се чудят какво да обясняват по тая тема.Сега пък и миротворци ще се изкарат.А Путин им предаде поредният безплатен урок.Мачът в Украйна приключи без пушка ***.В следващите няколко месеца нещата ще придобият завършен вид,а смешникът Зеленски ще се чуди къде да се дене.

218

до 257

преди 2 години

Да де ама в момента всички има сателити над Европа и могат да видят за какво става дума :)

217

До Потресен ПОТРЕС

преди 2 години

То и руски войници нямаше в Крим според Путин :) ква излезе тя? :)

216

Анонимен

преди 2 години

помните ли Натов-ското разузнаване как обясни за Ирак че имало оръжия.... и създадоха изкувственна война само да убият 600 000 невинни иракчани ..и нищо не намериха

215

Анонимен

преди 2 години

Русофилите изобщо не ме притеснявате. Видяхме ви колко струвате на последните няколко избори. Малинов цяла партия ви направи ходи се снима с Путин, ордерни му даваха какво ли не голям ПР беше и накрая не можа да събере 1% :) остава ви само да се слюнчите безпомощно по коментарите :)

214

ха-ха-ха

преди 2 години

Путин стиска, стиска, стиска и накрая напълни гащите.

213

българин

преди 2 години

До: номер 228 Смешно ли ти се вижда? На мен не. Да, наистина, в кой век живеем? Путин живее в началото на 20-ти век. Очевидно! Как си обясняваш тогава окупирането на чужди територии с военна сила? Коя държава освен Русия е нападнала и превзела територия като Крим? Коя друга държава иска да признае Донецк и Луганск за независими, въпреки че са част от Украйна? Така ли правят в 21-ви век политиците?!!!А за Наполеон не съм казвал нищо. Няма за какво.

212

Анонимен

преди 2 години

Русия изтегляла дойските си. От къдя бре? Че те руснаците са си вкъщи. Виж бая м и ш к и избягаха от Украйна.

211

Анонимен

преди 2 години

е добре де ..са американците че посмеят ли да се върнат у посолството у Киев или още че се крият по военни бази около Полша... що се уплашия тея ора не знам та на бегом се изнесоха ..явно гледат СНН