55

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър е синоним на нискообразован, полуинтелигентен, суеверен, ментално лабилен индивид, за който вангелия гущерова е център на Вселената.

54

Много смешно!

преди 2 години

До Анонимен :Понеже нямаш нужния капацитет да интерпретираш данните и нямаш никаква критична мисъл, понеже сляпо вярваш в манипулации, сега ти е много смешно, обаче явно не осъзнаваш, че всъщност смешният си ти. Разсъжденията ти са толкова наивни, чак безумни. Напълно безмислено е да се спори с теб, затова те пускам по надолнището и не смятам да си губя времето с теб. В заключение, ако ваксините вършеха работа, нямаше да има нито един ваксиниран в болница, нито пък починал-ваксиниран, а то има!

53

Анонимен

преди 2 години

"В Норвегия 0 хора в интензивните, в Дания 33, в Швеция 109, в България 627. Толкова е очевидна връзката с ваксинацията, че ще ви избоде очите."_____________ Ох, майкоууу... ти в норвежка, датска, шведска болница влизал ли си? Лекували ли са те в някоя от тези държави? От каквото и да е. Тогава, и АКО имаш малко мозък в промитото ваксърско междуушие, щеше да схванеш очевидното обяснение за тези цифри.

52

Уф, че си закърнял

преди 2 години

Анонимен, ти верно ли си толкова зле, или от скука само си чешеш езика, пардон - пръстите по клавиатурата? Вероятно само ти още не можеш да стоплиш, че да сравняваш Израел с България по отношение на здравеопазването, е меко казано безумно. Изобщо, България не бива да се сравнява с нито една нормална държава. Защото се сравняват сравними показатели. Апропо, колко ли струва клиничната пътека за ковид в Израел? Колко е там минималната работна заплата и минималната пенсия, знаеш ли? Я, мисли!

51

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, болниците били пълни с ваксинирани... Как можа да напишеш подобна глупост? Вие антито съвсем изперкахте, тези статистики за вас ги пишат, че над 3/4 дневно от починалите са неваксинирани. Боже, колко мъка има по този свят, Боже...

50

Анонимен

преди 2 години

Бялата мафия ни избива абсолютно безнаказано . Казват: Той умря от ковид и точка...,няма въпроси, няма разследване и аутопсии. Хиляди убити от некадърноста и още по лошо от лакомията за пари от нашите мили докторчета се пишат КОВИД. А българската държава им помага и насърчава в това им начинание.

49

Анонимен

преди 2 години

Еех, ако със същата страст и настойчивост, с която сутрин, обед и вечер медиите ни облъчват и бълват "новини" за ковид, отразяваха протестите срещу пЛандемията и безумните "мерки" и сертификати... Например, В МОМЕНТА в Канада, във Франция, в Австралия се СЛУЧВАТ наистина страховити протести на хората. В нашите медии се промъкват по няколко свенливи изречения, колкото да не е без хич, при това - много далече от реалността. "Новината" тук за случващото се в Париж вчера беше 4 (четири) изречения.

48

Анонимен

преди 2 години

Не съм срещу "ваксините" нито съм за тях, но определено се вижда, че на управляващите мoшеници изобщо не им пука за жертвите... Статистиката точно показва кои групи са потенциалните жертви на вируса, но умишлено не се реагира на тази информация

47

Анонимен

преди 2 години

В Норвегия 0 хора в интензивните, в Дания 33, в Швеция 109, в България 627. Толкова е очевидна връзката с ваксинацията, че ще ви избоде очите. Все предричахте смърт на ваксинираните, пък тя каква стана.....

46

Анонимен

преди 2 години

Урсула, щото на някой му харесва да бъде така.

45

До Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се опитваш да плашиш, колкото и да се опитваш да пропагандираш ваксините, изобщо няма как да пробиеш. Истината отдавна излезе на бял свят. Като се има предвид, че ваксинирани разпространяват вируса, самите те се разболяват, дори и умират, хайде вече да спреш с тези изтъркани мантри. Болниците са пълни с ваксинирани, включително и с бустери, така че, задръж си разсъжденията за себе си, ако обичаш.

44

Урсула

преди 2 години

Бързите антигени тестове те вкарват в карантина ако имаш положителен резултат,но не се признават за Европейски зелен сертификат!защо ли?

43

Анонимен

преди 2 години

Ъ, явно не са. Щом има минуси

42

Анонимен

преди 2 години

Ваксите, теа химий дет ги слагате, не им ли изтече срока на годност???

41

Е, па...

преди 2 години

3625 установени положителни тестове за вчера, в никакъв случай не означава 3625 болни, както много манипулативно пише в заглавието. Нека да си имаме уважението, и нека да се изнася официалната информация коректно, моля . Иначе, въпреки ниският процент ваксинирани, положителните случаи намаляват. Извод : ваксините нямат пряко участие в това. Колкото и да се опитват да им предадат свръх роля, на всички е ясно, че не е така.

40

До 66

преди 2 години

Лъжеш! В Израел имат 340 в интензивните.

39

Анонимен

преди 2 години

71 Ей *** още идин ръб. Ти нали си ваксиниран.кво се притесняваш.

38

За 71

преди 2 години

До АнонименЗащо ли? Най-крадливите са явно по тези ширини и викат: Още, още, още ....

37

Анонимен

преди 2 години

Спад, щото не са броили утрешните. В неделя няма кой да брои, просто груба сметка.

36

Анонимен

преди 2 години

Броят в интензивните бавно нараства и е 627. От месеци не е бил под 560. Положението е лошо. И Никъде другаде не засичат делта, ухански, освен в България . Само при нас циркулират и другите по-стари щамове. Защо ли? Защото не сте ваксинирани. Агонията продължава.