139

Започна се.

преди 2 години

Рашков не си губи времето. Полицейския рекет вече е в действие. Бяхме го позабравили. На ред са мутрите. Общо взето, комунистическа им работа. Бог да ни пази.

138

Бат-Баян

преди 2 години

Кики сложи за МВР министър един следовател от Народната милиция. Какви методи на контрол за спазване закона за пътищата искате? Милиционерски. Сега КАТ не се крие зад храстите, слага триногите зад тях, а за съставените актове полицейските началници си раздават бонуси и си обновяват материалната база.

137

FMC

преди 2 години

Преди години поставиха стационарна камера и ограничиха скоростта на 50. Още първите дни стана катастрофа, коапто единия намалява, а другия прави багажника му на хармоника. На тоя радар се сещам, че се прибирам от работа и под чаршафа една баба и се подават само краката в лявата лента. Това са глупости. Ние имаме проблем с 50 км/ч ограничение по главен път, какво остава за 10!!!!!!!!!!!

136

FMC

преди 2 години

Вчера си пуснах филмче за Мистър Бийн и човека си реши проблема със скоростта и червения светофар, като слезе от МИнито си и почна да го тика. Така със сигурност няма да превиши 5 км/ч скорост. Затова препоръчвам да слезете от колите си и да ги тиакте, Така и така скоростомера отчита над 20 км/ч.

135

Анонимен

преди 2 години

Айде на хранилката! Това, дами и господа, се нарича рекет. 10 км.ч. е бягане. 5 км.ч. е ходене. Да не ги опердаши някой тираджия тия и да осъмнат като замразено месо в някой холандски фризер? Аз съвсем честно си признавам, че ще ги бия с крика от колата. Дреме ми - хулиганство. Да ги черпим ли по една цигарка да изпушат пред парламента? Нещастници скапани!

134

...::Б:Р:А:В:О::...

преди 2 години

ГЕРБ-аджиите се ненакрадоха. Взеха им магистралите, они излязоха с ново 10.

133

Школата ГЕРБ

преди 2 години

Нарисувал със спрей 10 на знак B2 и тръгнал да рекетира, ако някой му върже. Типичен гербаджия. За затвора е. това не е безобидно. Рашков трябва да ги арестува тия още утре сабахлем.

132

__кво да ти кажа__

преди 2 години

Крадливи гербаджии.

131

Анонимен

преди 2 години

Министерството на ония алкохолик с 19-те апартамента не си поплюва - знак 10 км/ч на главен път окачен на дърво бие тъпoмера.

130

....::: БРАВО :::...

преди 2 години

Генерал Радев ще ги постави на място. Това е истински генерал, не като Бойко, с подарено звание. Поръчково. Бутафорно.

129

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрах Румбата, Цъкльо и Канадеца как са решили да върнат 9-те милиарда обратно в бюджета! Всеки шофьор една година по 400 лева фиш всяка седмица и пак ще има за крадене!

128

По закон

преди 2 години

По закон няма ограничение 60. Има 50. Това, че не те глобяват с 59, не означава, че 60 е ограничението. ***, научи правилника. Цървyл

127

Анонимен

преди 2 години

А защо просто не им подхвърлиш 20 лева на фуражките и въпросът приключва?

126

60км/ч

преди 2 години

До Бокич - ей слабоумник, какво е това ограничение 60? Ти возил ли си се в моторно превозно средство някога през живота си?

125

Румен Велики

преди 2 години

Ако не бяхме под управлението на Румен Радев, нямаше и да се чуе за това. Севда щеше да е наредила на всичките *** да си "траят".

124

Бокич

преди 2 години

До АнонименТи четеш ли статията? Той поясни, че намаляането на скоростта в района е по правилник - със знаци от 60, на 40, на 30, а след това на 10 километра в час.

123

Анонимен

преди 2 години

Как точно ще си вземете глобата, че не се сещам. Смешници

122

КАТ

преди 2 години

КАТ искат българските граждани да умрат на пътя. Ако влезеш с 50 в ограничение 10, трябва да набиеш аварийни спирачки, ако не се удариш в ТИР или дърво, си късметлия и трябва да си правиш курбан на тази дата.

121

Handel

преди 2 години

Отива един полицак при шефа си "Шефе, каня те на сватба, женя сина!" "Ще дойда разбира се, ето и сватбения подарък" - и му подхвърля ключовете на едно X7. "Айде бе, шефе, това не е сериозно! Син женя, не е шега!" "Добре, добре!" - и подхвърля ключовете за мезонет. "Ама ще така бе, шефе?! Единствен син е това, а ти някакъв си мезонет даряваш.." "Ех, какво да те правя... Амо само за три дена, да знеш!" - и му подхърля един знак "Максимална скорост 10 км/час"

120

Ани Салич

преди 2 години

И после психично нестабилната Ана Салич ни призовава от телевизора да уважаваме полицаите. Е как да го уважаваш това нещастно същество? То ти мисли само злото, иска да катастрофираш, прави собствени знаци при недвусмислени, ясно дефинирани пътни регулации. Това е за затвора братче. Който му пусне фира на това, трябва да иде в ада. И знаете ли какво? Според мен има Господ и той гледа! Тези хора рано или късно наистина отиват в Ада. Поне това съм забелязал.