204

Анонимен

преди 2 години

Не моем разберем,кво общо имат отношенията между Русия и Украйна с "МАЩАБНИЯТ ОТГОВОР НА САЩ" и забележете"НЕГОВИТЕ СЪЮЗНИЦИ"Има, има пич, някой се опитва да разпали война.

203

Анонимен

преди 2 години

Според мен Русия вече постигна целите си в Украйна и без война - всички англо-американски плъхове т.нар. военни инструктури се изнасят през глава от Украйна, тоест точно каквото искаха руснаците. Според мен това беше пика на "войната"

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 229 Асо ви стиска може да си опитате късмета да повоювате срешу Русия.Успех.

201

Анонимен

преди 2 години

В САЩ 32 милиона американци гладуват, промишлената инфлация за 2021 г е 25%, а происвеждат 10 пъти повече оръжия от Русия - самолети, танкове, ракети. А Русия с 20 пъти по малък военен бюджет може да унищожи САЩ с ракети, каквито САЩ в близките години няма да имат. Скоро американците ще им се наложи да ядат танкове и ракети, и без това за друго няма да им послужат.

200

Кой иска война!

преди 2 години

Отговорът на този въпрос ще разберем вероятно чак в края на годината, защото войната може да бъде отлагана до последния ден на тази година. Не се очаква постигане на мирно споразумения, а това значи неизбежна война. А иначе, "решителен и мащабен отговор", с какъвто се заканва Блинкън, няма да изненада никого, като се знае, че военният бюджет на Космическа Америка е 800 милиарда долара, срещу 50 милиарда долара военен бюджет на Русия..

199

Анонимен

преди 2 години

Русия има огромно предимство. Русия се откроява с едно качество: тя е неуязвима за сценария на Сахаров когато бомба с капацитет от стотина мегатона избухва близо до брега, на която и да е държава. Сега почти всеки може да направи бомба с всякаква мощност.

198

Към момента

преди 2 години

на Земята няма по-мощна по въоръжение държава от Русия!Дано това го осъзнаят краварите. Ако не, то крайно време е нещо неприятно да се случи и на тяхна територия.

197

не сме 1940

преди 2 години

Щатите са уязвими по море могат да се атакуват от всякъде. Ако само срещу каньона Хъдсън, отиващ към Ню Йорк, се взриви бомба от няколко стотин мегатона? Вълна с височина около километър ще удари Ню Йорк. Или Сан Франциско Китай, където цялата индустрия е на брега, Япония дори е смешно да се каже. Европа в южната част на Северно море да се взриви бомба, и Европа я няма. И само Русия е абсолютно неуязвима.

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222Я обясни къде е паднала ракетата точно, би требвало аз да знам по добре от теб русофилче.......хахахааха. Ако си сърбе, отивай в Сърбия, ако си турчин, отивай в Турция,какво правиш тук не е ясно :)))

195

Георги

преди 2 години

Икономическото джудже Русия не може да превъзхожда в която и да е област напредналия технологично запад.

194

Анонимен

преди 2 години

Абе мозъци Как решихте че САЩ нямали нищо.Имат американците технологии изпреварили времето си.Всички Тея -НЛО дето за които говорят са американски летателни апарати.Нямате си на представа какво притежават американците в тайните си бази.

193

Анонимен

преди 2 години

Всеобща ядрена война няма да има защото Русия не е заинтересована от това, а САЩ не са способни да водят ядрена война с Русия. При ядрена война Русия ще понесе сериозни поражения, а САЩ и някои европейски държави ще бъдат изтрити напълно от лицето на Земята.

192

Анонимен

преди 2 години

САЩ изтеглят военния си персонал от Украйна, след като американски официални лица предупредиха за война.

191

по-далече от Русия

преди 2 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

190

Анонимен

преди 2 години

Във Сърбия каква агресия имаше руска или американска та падаха ракетите чак в София.Каква беше агресията в Ирак , Либия, Сирия руска или нечия друга.

189

Анонимен

преди 2 години

До АсанЧак пък да се базикаш така с рашките не бива, нали са приятели сега с Ердоганчо :))))

188

Анонимен

преди 2 години

Руските дипломати спешно напускат Киев.

187

Анонимен

преди 2 години

Циркон за разлика от Авангард и Кинжал може да набере сама хиперзвукова скорост при хоризонтален полет и при излитане, не само при спускане. Това е съвършено друго ниво, съвършено други ракетни двигатели. Това е само първата стъпка, но ракетата съществува и поразява целите при изпитанията. А САЩ нямат, и още дълго няма да имат такива технологии. И това не е всичко, и САЩ се досещат, че това не е всичко защото никой не изкарва на показ последните си военни технологии.

186

Анонимен

преди 2 години

Една добре организирана провокация... и войната е започнала... После върви доказвай кой е виновен, когато вече ще има хиляди жертви... За мен Путин не живее в 21 век, а в началото на миналия... За какво се ежи толкова... не разбирам.

185

Анонимен

преди 2 години

Пореден провал на изпитанията на хиперзвуковата ракета на ВВС на САЩ. Тестът на ВВС на САЩ на хиперзвуковата ракета AGM-183A по програмата ARRW (Air-Launched Rapid Response Weapon) завърши с неуспех, съобщи The War Zone, позовавайки се на представител на ВВС на САЩ.