59

аман от пияницци

преди 2 години

Как е възможно да се радвате на случайна "находка" на спирт, в пласмасови бутилки, появил се неясно откъде. И а смятате,че това е голямата "далавера". И да пиеш алкохол-поне уважавай здравето си и купувай качествен алкохол. Има хубави вина, само,че пияницата не търси вино-защото му е слабо. Той пие спирт, опасен за здравето, и даже е готов да "черпи". Това ли са ви житейските достижения-радост от напиване.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Защо се занимаваш с кадъната, да благодари на "гадните" българи, че работи в този сайт :))) Аз не съм почитател на твърдия алкохол, пийвам 100 грама ракия сигурно веднъж на 6 месеца, предпочитам бира или вино, обаче ако е хубава и пивка ракийката, това си находка, нали затова се базикаме в сайта :) Кадъната веднага почна да обижда, типично за ориенталския и манталитет :))

57

Анонимен

преди 2 години

Ракията е над политиката! Ракия е имало преди нас, ще има и след нас!

56

До Яна

преди 2 години

До Яна Каква е мечтата на българската кухоглава кифла/Яна/?

55

ИТ

преди 2 години

Най големите бичове на населението, тъпoтaта и пиенето на ракия. Виждаш ни средната продължителност на живота и ти става ясно. Домашната ракия е отрова, вътре има метил и всякакви съединения. Когато ги пиеш 20г и приключваш, но всеки вари и обяснява какъв е специалист. С трима познати съм спорил и съм им носил ракията на лаборатория, познайте опасна течност за чистачки. Когато нямаш никакви други постижения е голяма гордост да вариш ракия че и да си я пиеш. Направо ги съжалявам милите....

54

до 68

преди 2 години

1. Нямаш право по закон да търгуваш със спирт без акциз. Затовна не можеш нищо да продаваш.2. Не е е редно да "черпиш" приятели с алкохол с неясен произход-явно толкова зачиташ роднините и приятелите си, щом си готов да ги черпиш с напълно неясен като произход алкохол. Като искаш да ги черпиш купи качествено вино, а не ги черпи с ***, които потенциално могат да увредят здравето.

53

Дядо Стефчо

преди 2 години

До тази дето се отвращава от алкохола. Това не е хубаво момиче. Защото най-вероятно алкохола е твой приятел. Ако не пият мъжете предполагам се отвращават като те видят.

52

Анонимен

преди 2 години

Дай ракия! Пак да се напия!

51

Анонимен

преди 2 години

Огнена водЪ.Ох мамоооу!

50

:)

преди 2 години

Явно контрабандата разцъфтява покрай новото правителство.

49

аман от пияницци

преди 2 години

До До 65Баксус няма нищо общо с ракията и чистия спир. А с виното. Което е качествен продукт, в малки количества не е вреден. Но чистия спирт е опасен, а още повече спирт от неизвестне произход.

48

Алекс

преди 2 години

Днес в същия магазин трябва да пуснат някаква салата на суперпромоция.Не хубаво да се пие без мезе.

47

Анонимен

преди 2 години

До 65Знаем те бе ***, избърши си пяната от устата, ще получиш инфаркт.......хахахахаха :))) Ти като не пиеш, други пият, какъв ти е проблема :)) Казах ти да се прибереш в родната ти Турция, ти не щеш, искаш да си с "гадните" българи, що тъй ? :)))

46

Анонимен

преди 2 години

Алкохол с неясен произход и го пият и му се радват?! Ми тя и якорудската ракия беше като елексир... но каква стана. Вероятно са си продавали алкохола, но за оправдание е бил скрит в тубите и е станало объркване.

45

?

преди 2 години

До АнонименСпирт с неизяснен произход -как да спечели? Помниш ли случая от Гоце Делчев преди години, когато спирт уби няколко човека? Да пиеш спирт от някакви пласмасови шишета-значи не уважаваш здравето си.

44

До 65

преди 2 години

100% си веган/ка. Слушай пий си голата водица и яж гарнитурка, но моля те не коментирай помазаните от бог Бакхус.

43

Ъъъъъ...

преди 2 години

Да живей ракията! ...пардон културата! Абе няа значение, ай наздраве!

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя бунак дето се е оплакал не е в ред. Можеше да напълни багажника с евтина ракия и да спечели от цялата работа

41

преди 2 години

Аман от пияници-като гледам коментарите. Аз искам като купувам минерална вода да получа минерална вода. Който иска да се напива-си е негов проблем, и да си купи,най-малкото да пиете спирт с неизяснен произход е безотговорно. Изобщо няма да се зарадвам,ако вместо вода ми дадат алкохол. Нито пия алкохол, даже се отвращавам от алкохола.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58Спри се малко ***, знаем че религията не ви позволява алкохол и свинско да употребявате.......хахахахаха :)) Българите сме всеядни хищници, не ни спира никаква религия, тъй че трай си :))) Като толкова се възмущаваш от нас, оди при Ердоганчо, белким видиш разликата :))