144

Фът

преди 2 години

-макот пак лъже. Проспал сроковете по договорите и сега няма ф-16. Нали в глаеата му има само миг-ове и грипени.

143

Анонимен

преди 2 години

В руската военна доктрина е записано, че България им е враг! А ние все им се слагаме, векове наред!

142

Мунчо

преди 2 години

В Лондон Лавров каза, че НАТО изпраща войски и въоръжение в България и Румъния. Нашите мълчат като мушнати гайди. Ще ни подпалят чергата и ни водят към Трета национална катастрофа. Ще се спасяваме поединично.

141

Анонимен

преди 2 години

Хъмпти-дъмпти.

140

Странно,

преди 2 години

Русия и сега граничи с членки на НАТО, но надали и на най-изгладените "русофилски" мозъци им минава през ум , че някой ще ги напада! При тях всичко е лъжа! Представяте ли си нидерландци, белгийци или германци, да си зарежат спокойния живот и да хукнат да воюват! Само в руските болни глави върви сценария за война ,и надничат в териториите на съседите. Така че, как се притеснявали за собствената "сигурност" е върхът на демагогията и лъжата

139

Анонимен

преди 2 години

"Стига ни занимавахте с този измислен конфликт! Каква цяла Европа? Това си е проблем на Украйна и съседите й. Щом украинците са решили да разиграват американския кон до двора на Русия да се оправят а не да намесват и Европа в тази каша." ________________ 1) русия нападна Украйна! 2) русия ни заплашва непрекъснато...под прицел ни гледала 3) Имаме обща граница с русия, Черно море! 4) Почти цяла Европа сме НАТО, затова агресорът ни е проблем! 5) Русия НЯМА право да диктува нашата външна политика!

138

182-

преди 2 години

Ако твоя императорбоК докара талибаните,,,,) Аве те талибаните направо толкова много обичат твоя боК, чеее,,,направо ще се оженят всички за него)) и голУйем,,, ще падне)))

137

Анонимен

преди 2 години

Погледнах руската Уикипедия - сами си признават, че русия е обявявала 18 войни на Волжските българи и на нас, Дунавските българи ДО 1877 г. А 1916, отново. Слава на БГ армията, която ги разбива! После, пак ни обявяват война на 5 септември 1944 г . Агресор!

136

Анонимен

преди 2 години

"Joko: Не знам колко трябва да си *** за да не разбираш, че руснаците не искат повече НАТО до границите си и няма да го допуснат.Не разбрахте, че един народ , който е свикнал и сега живее в лишения с икономически мерки няма да го уплашиш. Единственият резултат е да го озлобиш!"______________ То и ние не искаме нашия дългогодишен въоръжен и заплашващ окупатор до морето, което ни е граница!

135

Анонимен

преди 2 години

"Ако погледнете картата, където ще се разполагат войски на НАТО , заради Украйна, и сравните със страните, приели набедената пандемия ще се види нещо много интересно. Швеция, страната в която ковид мерките бяха почти нулеви , няма да приеме натовски войски. Защото тя е една от страните в света, която не слугува и на Сорос, в това число и на краварите. Е, изводите оставям за Вас."__________ В русия има мерки и задължителна за някои ваксинация! Те първи пуснаха и ваксина! Швеция се замисля за НАТО

134

Анонимен

преди 2 години

Товаришч Радев, това не е криза а агресия на Русия срещу Украйна. Криза е съвсем друго нещо. След като нашите политици се чудят с какви думи да замажат руската агресия, няма защо да се гневим на криволичещата българска позиция между Русия и Запада.

133

До 182

преди 2 години

А ако Путин докара талибаните?НАТО да се запасява с памперси

132

Joko

преди 2 години

Не знам колко трябва да си *** за да не разбираш, че руснаците не искат повече НАТО до границите си и няма да го допуснат.Не разбрахте, че един народ , който е свикнал и сега живее в лишения с икономически мерки няма да го уплашиш. Единственият резултат е да го озлобиш !

131

До 182

преди 2 години

Бааа,колко си проздЪ

130

Приятелски жест

преди 2 години

към съкрушена Украйна са направили САЩ и Англия, дарявайки много противотанкови и противосамолетни оръжия, достатъчно, за да не може нито един съветски танк да навлезе в територията на Украйна или самолет да прелети над държават им. Джуджетата са полудели от гъдел.

129

Стига бе,

преди 2 години

...закараха 2 хиляди американци в Полша, и хиляда в Румъния и вече Русия се чувствала застрашена? От какво бе, като сте ступали десетки пъти повече войски! Русия чуствала застрашени болните геополитически амбиции на Кремъското Зомби? Ужас! Истината е , че дори и хиляда американски войници да има , това е гарант че няма да те нападнат! Затова и реват русо*филистиците, че не може Путин спокойно да си нахлува!

128

Анонимен

преди 2 години

Ани, грешиш. По вероятно е да си е сменил списващия речите му, отколкото да е поумнял.

127

Анонимен

преди 2 години

До 177.. .. украина не е нито в ес, нито в нато, така че никакви "съюзнически" войски си нямат работа там. Русия се чувства застрашена и е в пълно право да трупа войска за самозащита. А Путин е велик президент и патриот, за разлика от фигуранта и трътки като теб.

126

Ани

преди 2 години

Все пак, поне на думи, има еволюция. Аз откровенно смятам Радев за вреден за обществото, но при условие че има еволюция при такъв задръстен тип, можем да смятаме че като общество се развиваме.

125

Краварска подлого

преди 2 години

Радев,коя е твоята Родина Радефф!!??..Пока,а ли си лицето маскара долна!!!