41

Българин

преди 2 години

Само да добавя: От запада след като ни стопиха спестяванията ни заявиха че всички сме капиталисти, само че повечето от нас нямат капитал! И почнаха да ни изкупуват земята, водата, горите.... Иначе много съм доволен от клуба на богатите мошенеици!

40

Анонимен

преди 2 години

Ако осъзнаете, че ви използват за пушечно месо, за да може Бил Гейтс и Илон Мъск да се правят на астронавти и спасители на човечеството, вие няма ли да се гръмнете?

39

Анонимен

преди 2 години

Кремълската върхушка и путин трябва да разберат че насила хубост не става и с война нищо няма да постигнат.Освен в Русия да настъпи още по-голяма мизерия и глад.

38

Анонимен

преди 2 години

Путин комай яко го закъса,в момента седи на актирана противопехотна мина и а мръдне а отлете у небитието!

37

Анонимен

преди 2 години

Не можеме да фалираме русия,ако минем на водород и геотермални източници,ния не можеме да водиме воина с русия,нещата трябва да стават бавно и методично с дипломация,един много уважаван професор беше казал ,че българия е незначителен клиент на газпромако минем на други източници и те ще минат на такива,там е пълно с милионери от такива бедни държави като нас.

36

Анонимен

преди 2 години

Всички който успяха да се откъснат от руските деспоти сега са на светлинни години по икономическо,техническо и всякакво друго развитие.Който се хванал с руснаците тотално е затънал в необятното руско блато!

35

Анонимен

преди 2 години

До я по тихо! В Украйна са 12% от световните запаси на желязна руда.

34

я по тихо!

преди 2 години

Нека поясня за войната:Смисъла е ограбване на нещо ценно от някаква територия и при евентуално възможна окупация експлоатация на робите!Да добиват ресурси от собствените си територии.Никой не може да вземе на босия Ц-Ъ-Р-В-У-Л-И-Т-Е.Суровините и робите са другаде,даже са окупирани ама не го знаят.Само заради едни Украинки никой няма да се бие,ако и голи да ходят.

33

Джо Байдън

преди 2 години

Тоя путин вече сериозно ме дразни - не ще да напада Украйна и това си е. Май ще трябва още няколко учения на нато в черно море пък дано клъвне куката и да посегне тоя руснак ***

32

ДАНС и МВР питайте

преди 2 години

Сигурно сте чували за Targeted Individuals - така убиват, тези хора не се самоубиват! В България е масово явление!

31

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Самоубийства на 100 хил. души;Литва -26Русия - 25Беларус-22Украйна-21Скандинавските - 16ние сме посредата с 9, най-малко са Армения, Гърция, Кипър с по 3.25% от самоубийствата са след потреба на алкохол, 25% заради достъпно оръжие. В случая има ''добро съчетание''

30

Съвсем скоро

преди 2 години

Съвсем скоро на Русия ще и наложат санкции защото НЕ Е нападнала Украйна! Само гледайте!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32Виж ся, миналото си е минало, все пак това е казарма, аз излязах победител в крайна сметка, не че има значение :))

28

До 30

преди 2 години

Киргизстан ,Казахстан Таджикистан ,Армения ,Беларус и Туркменистан са във военен и митнически съюз със Русия ,така ,че пишеш глупости а аз няма руска мечта не ми дреме нито за едните нито за другите в живота си гледам моят личен интерес ,но се пишеш лишени от смисъл глупост ,които не отговарят на действителността..

27

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм даже обмислял да се самоубивам, въпреки всичките казармени простотии. Но веднъж мисля, че щяха да ме гръмнат фкура. Бях в караулката на входа, бърборим си с караулния и съм се облегнал на стената. Той седнал на стола, нещо си прехвърля автомата и го сложи на скута си с дулото към мене. Напсувах го наум и тактично се измъкнах. След двайсетина минути както си играл, гръмнал и куршумът беше се забил в тухлената стена, точно където преди това стоях аз

26

Анонимен

преди 2 години

До До 24Защо си мислиш, че искат да са с Русия ? СССР си беше друга работа, недей да смесваш нещата, щото ще те пратим в Сибир да си изживяваш риуската мечта......хахахахаха :)))

25

Крииим -

преди 2 години

Няма да е Украйна,а твоя идол Путин ще гризне дървото още по яко и то от всех сторон

24

Анонимен

преди 2 години

Какви ветерани има в украйна, от войната във Виетнам ли? ----///---- преди 7 години в Украйна имаше истинска война бе, не p9!

23

До 22

преди 2 години

Това ,което си написал е много глупаво и лишено от всякаква логика!

22

Анонимен

преди 2 години

Аз съм бил на постоянен тормоз когато стъпих в бойното поделение, дори съм правил 200 лицеви, повечето биха рухнали веднага, нормално е да мислят за самоубийство :))