77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90Да де, но статията е за това как разсъждават поне част от клиентите им. Които, между впрочем, са по платежоспособни от голяма част от тези, които са уж напреднали дигитално.

76

Анонимен

преди 2 години

Никога мъртвата машина не може да е над живия организъм .Няма и да бъде. Тва е временна грешка на човечеството, временна заблуда. И това ще мине, но ще трябват оше 20-30 години, докато го разберете, самоуверени малчовци. Таман да остареете и ще ви просветне- след дъжда качулка.

75

Анонимен

преди 2 години

Някой 15 годишен пъпчив се смята за много по-умен от дядо си, защото можел да натиска някое и друго копче по-бързо. А управляващите се забавляват да управляват точно тези натискащи нужното копче.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86Да му мислят тия поколения. Нали са се яхнали върху телефона и смятат, че той всичко ще им оправи. Машината за тях е безгрешна. На добър път.

73

Анонимен

преди 2 години

Дигиталното обслужване е много добро, докато системата работи, няма бъгове и може да ти отговори на въпросите, запитванията. Когато въпросът ти е извън предвидените "често задавани въпроси" настават безкрайни и не винаги успешни опити за свързване с жив консултант. Големи фирми наемат 5 консултанта и клиентите да се оправят онлайн. Нищо, че в онлайн указанията няма отговори на техните въпроси.

72

Анонимен

преди 2 години

Някога, някъде някой неандерталец е разсъждавал също като вас и затова Хомо Сапиенс го е изместил като доминиращия вид. Но поради факта, че част от неандерталския ген все още съществува в нас и явно се проявява от време на време в индивиди където и двамата родители носят повечко от него е и причината все още да има човешки същества които искат с тоягата да бият по монитора и са твърдо против прогреса. Спокойно, след някое друго поколение и вие ще последвате съдбата на неандерталеца.

71

Анонимен

преди 2 години

До IUnknownИ лекари няма да ги лекуват. Ще има телемедицина и докато стигнеш до живия лекар ще трябва да си почти умрял. В другите случаи ще ти отговаря дигитален медицински консултант.

70

Анонимен

преди 2 години

И на тва ше му дойде края. Всяко чудо за три дни. Бъдещето не е в дигитализацията. Невероятно, но факт. Айде почвайте сега тирадите с/у " неграмотните панелистанци". Ама гледайте самонадеяността да не ви изиграе лоша шега. Щото тя винаги така прави.

69

Край

преди 2 години

Ааа нашите възрастни си имат социални асиситенти. От Вятово, Горна Оряховица и гр. Левски са хората. Те са оторизирани от МВР и мобилните оператори да ги обслужват по домовете. Пенсионера само предава пачката на асистента. Тези които не могат да ходят мятат директно кинтите от балкона.

68

До 59

преди 2 години

И как даваш парите кеш в EPay? За изипей ясно...

67

Радослав

преди 2 години

До 74-тото: дразним се когато карат пенсионер с 20 болести да се явява през 3 години на ТЕЛК комисия, ама ако е да стане дигитална и вече големия проблем! А факта, че няма да караме клетия човечец да обикаля по 50 доктора за да изкара хартиите и да ги занесе на комисията не се сещаме, че е даже улеснение за него! А като те карат да обикаляш за УП-та по фирми които я съществуват, я не вместо НОИ и НАП да се попитат една друга и да си съберат само информацията не било плюс за всички.

66

123

преди 2 години

Радославе, вече няма да бъда любезен. Научи се да четеш с разбиране. Опитай се да вникваш в това, което другите ти казват. Научи най-после, че на този свят няма нищо абсолютно, че за всяка ситуация може да има различни гледни точки. Пробвай да влезеш в обувките на другия, дори и на тази, за която смяташ, че е по-важно да си направи ноктите, но не и да гледа детето си. Не лепи етикети на хората. И накрая - Не съди, за да не бъдеш съден. Разбирай го както искаш, няма да те ограмотявам повече.

65

Анонимен

преди 2 години

70 Човекът не може, да стигне до своите пари. Явно, не си прочел статията, защото си неграмотен във всяко отношение.

64

Радослав

преди 2 години

До 74-тото: по твоята логика да вържем 20 човека до всеки пенсионер да са готови да го обслужват? Нали има роднини този пенсионер? Да ги е възпитал така, че да му помагат като е в нужда! Той щом е с паркинсон или Алцхаймер така или иначе не е препоръчително да обикаля сам наляво надясно! Нали като е всичко дигитално децата му ще могат от разстояние да правят всичко вместо него и даже пак е в негов плюс защото толкова болен човек няма да му се налага в пек или студ да обикаля по улиците!

63

Радослав

преди 2 години

До анонимното/анонимната/ безполовата 74: тъй като на вас безполовите ви е трудно да си представите, че света не се върти около вашата шизофрения и ви е голям проблем да се адаптирате ще ти го кажа просто! Има опция, гишетата работят до обяд! Ще стане по рано и ще отиде да си изтегли парите навреме! Няма как гишетата да са отворени 24/7 защото видиш ли на него му скимнало в 2 през ноща да отиде да си изтегли пари! Още повече, че той не оперира с банка ежедневно, а 2-3 пъти в месеца!

62

Радослав

преди 2 години

До анонимната 74: такива хора имат роднини, имат асистенти, имат и възможността да ходят преди обяд до гишетата в банките! Проблема им е ако беше прочел правилно и с разбиране, че гишетата не са отворени точно когато той иска и, че цялата система не се съобразява с това кога той ще реши, че на него му е удобно да излезе да си свърши работата! Там му е проблема на господина както и на теб, че системата не е ангажирана само и единствено с твоето персонално удобство!

61

Радослав

преди 2 години

До 123: Еми дай тогава да върнем стария начин на живот когато децата са работили във фабриките и са ги ползвали да се навират и да смазват части на машини защото са малки? Проблема с децата не е в дигиталната среда, а в родителите които предпочитат да си решат проблема като метнат един телефон пред детето вместо да си губят времето с него! Какво е виновна средата, че някаква си и е по важно да си прави ноктите и да си поства снимки от спалнята вместо да си гледа детето?

60

Радослав

преди 2 години

До 123: болести които ги има и когато същия този човек стой на гишето да обработва хартия. Нали като има дигитализация и електронни системи доста от справките, декларациите и тн. ще отпаднат защото институциите ще си ги събират по служебен път? И какво толкова имаш да правиш в банка, че да ти е проблем? Все едно оперира със сметка за милиони и влага с 200 фонда и търгува на борсата! Големия проблем, че един ден ще му се наложи да си пропусне турския сериал за да отиде по рано до банката!

59

Всичко знаят за вас

преди 2 години

Тотален контрол, това е целта, вече влизат чрез Интерфейс Човек-компютър в мозъка хора за гаври!Чрез кулите на Виваком! Хакват секюритито към антените на Виваком!

58

Анонимен

преди 2 години

къде е тръгнал 80 годишен алчен инвалид...