414

The Priest

преди 2 години

Гешев викна Петков и той се наака, като малко дете започна да повтаря написаните на листче от ДС опорки базирани на ... медийните публикации на Прокопиев. Аз ли нещо не разбирам или службите в държавата не се отчитат на премиера й и му се налага да ползва медийни публикации ???

413

въпрос

преди 2 години

Това недоразумение наречено "премиер" върна ли зплаите като министър?,

412

1280

преди 2 години

КирЕ просто не е разбрал - не го канят, а го призовават. И няма той да пита, а ще го питат. Ама то в тоя селскостопански курс в Харвард това не се учи. Прокурора трябва да викне потника да го пита толкова ли си нямаме родни пеендеели, та трябваше да си внесем канадски

411

Анонимен

преди 2 години

Гешев жив ли е още? Притеснявам се за психическо му състояние. Пазете го от самоубийство, защото трябват показанията му.

410

реалист

преди 2 години

Както вървят събитията в България , българите ще бъдм удавени в източеният язовир от Киро Харварда!

409

!

преди 2 години

Примерно , че си попълнил невярна декларация!

408

Анонимен

преди 2 години

Гешев е безнадеждно болен и не завиждам на Сийка и Пиронева, че са хванали с него на хорото. До един месец ще има доста арестувани, ще гледам Севда в Бай Ставри ТВ. Гешев още някакъв абсолютен неадекватник. Една седмица пише писма, други седмица търси спасение като мекотело. Аз лично чакам да разпитам крупието Йордан Цонев и семейство му през следващите години

407

Анонимен

преди 2 години

Та Кирчо "коИ е бил Мата Хари". Не "коя". Забелязахте ли? Да се смея докато мога, че идва голям рев. Бойкооооо, къде сииии! Ама подпийналия бизнесмен се цепел, че кмета на Симитли правил нещо на Бойко и се кефите. Абе трезвите "две каки" друго говореха в записа. Там въобще не се споменаваше за мъжки нежности.

406

Анонимен

преди 2 години

Къде им е промяната, прилагат същите действия на ГЕРБ, по магистрала "Хемус", например.

405

Анонимен

преди 2 години

Кой, кого ще пита тук? За Киро ментата вече знаем, нарушава конституцията, а прокуратурата не му повдигна обвинение. Той и хората му ни замерват с дипломи и си назначават свои хора във власта. Разсадоха си огромни бонуси и заплати, охрана, транспорт, пътувания...безконтролно. Изобщо, купонът тече. А ги избраха с манипулиран вот, по-малко от 30%.

404

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ще предоставя на Гешев изрезки от вестници. А бре Кирчо, знаеш ли колко такива изрезки можеш да събереш за себе си и за всичките си министри, и за доскорошните на Радев - занеси ги и тях.

403

Анонимен

преди 2 години

Днес ще арестуват Борисов и Пеевски и повече няма да видят свобода до като са живи. Утре или довечера ще арестуват Гешев, сийка и пиронева

402

Анонимен

преди 2 години

Лъжеца вика дръжте лъжеца!

401

Анонимен

преди 2 години

Защо всяка нова власт иска да си назначи "свой" главен прокурор - явно целта и на тези е същата новия главен ще спи за кражбите на властта и ще гони опозицията. Додея ми вече от приказките на Кирчо за светлото бъдеще което ни описва, а в настоящето затъваме и затъваме. Кокорчо обяснявал как като ни трябват пари ще си ги вземем на заем и хич не бърза да взема онези 30 милиарда от ЕС. Питам се защо ли отговора е вероятно защото има контрол, а нашите пари просто си ги харчиш...

400

До военен брокер

преди 2 години

идиотКръгъл в Търново си завършил за тъпозКпЧ....което е Ф историята, катоБоклуци от твоето обкръжение.

399

пУткоФ да пита

преди 2 години

рашкУфф за 19 те имота.

398

Факти

преди 2 години

БКП фалира 3 пъти официално Държавата,сега столетницата БСП има един фалит от три опита за фалит.

397

Военен брокер

преди 2 години

До ПенсионерТе не лъжат ние не ги разбираме. Да намалиш пенсията като я увеличиш това го могат само просветените от елитните университети.Както казваше един колонизатор за схемата на успеха в миналото : "Местните ни даваха златото си ние им давахме да ни работят"

396

Анонимен

преди 2 години

Всяка вечер пускам телевизора и чакам да кажат,че са арестували някой гербер,обаче не чувам нищо такова.Следователно няма доказателства!

395

Анонимен

преди 2 години

С такива темпове на работа,цяла година ще си назначват началници.Кога ще започнат промените?Кой ще ги чака толкова?Ако има доказателства да се започват дела и там каквото трябва,какво се мотат?!Само приказки това ще направиме,онова ще направиме.Аааа такива да ги нямаме!Дела трябват!На думи и обещания се наслушахме!