171

Анонимен

преди 2 години

Е, те с това не съм съгласен!"....първото българско средновековно царство превзема територията на Македония......" България не е завзела тези земи, защото там живеят българите на Кубер! Но още преди тях, по времето на император Анастасии - за тези земи се пише, че са населени с българи! А това е през 4-ти век!Другото, което някои хора трудно ще обяснят са: "племенара скити". В България имане думи като: скитник, скиталец, скитня - което прави тези пленена близки до българите!

170

Анонимен

преди 2 години

Един приятел си прави ДНК тест и беше много разочарован,понеже нямаше българарски гени(основно имаше средиземноморски,турски и арабски).Той е патриот по натура и много държи на Българското.Това с ДНК теста може да промени много нещата и да разочарова всички.Нека премахнем начина на мислене от преди два и повече века.Македонците са граждани на Македония,а Българите са граждани на България.Има лоялни и нелоялни граждани.Гените може да покажат,че Македонците са по-Българи и обратното.Това е смешно.

169

Македонец

преди 2 години

Еми тоа и германските воиски беа пречекани во Париз со цвеке и музика, па сите знаеме како беа испратени. А за градбите, пруга, цркви, школи итн секои окупатор го прави тоа за полесна асимилациа на локалното население.

168

Анонимен

преди 2 години

До 203Никой политик в България не иска те да са българи. Ясно сме казали, че признавам реалността, но и те да признаят преди 1944 като какви са се самоопределяли техните предци. Има предостатъчно доказателства за това.

167

Анонимен

преди 2 години

Нека се спазарим.Те ни пускат да ги бием на двата мача за квалификациите за Европйското по футбол и ние незабавно махаме ветото за ЕС.А историците може да сиюспорят колкото си искат и да си играят играта -Кой е по по най.

166

АнонимеН

преди 2 години

СЪЮЗНИЦИ , НО ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРИЗНАЯТ! ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИСТОРИЯТА ТАМ НЕ МОЖЕ С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!! ТРЯБВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА!! ВСЯКО НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЗВА!

165

Анонимен

преди 2 години

Не бе не сме били окупатори, само където войските действали в Югославия сме ги водили като окупационни войски.

164

Бай Тодор

преди 2 години

Макетата взеха да омекват нищо, значи политиката ни е правилна, правителсвото да продължава в същия дух.

163

Анонимен

преди 2 години

До 186((Цар Борис убива Стамболийски)))В грешка си! Военните и ВМРО правят преврат , а Стамболийски е убит след нечовешки мъчения от ВМРО, заради неглижирането на българите в Македония.Всъщност Стамболийският режим е с наченки на фашизъм, неговите оранжави отряди са доказателство, както и налагането на БЗНС членове на всякакви държавни и чиновнически позиции.

162

ДНК тестът срува

преди 2 години

100 евро и се извъшва в Италия! Тогава "Македонизмът" ще рухне окончателно!

161

Макетата, още малко

преди 2 години

И ще приемат, че сме един народ! Освен училища, "българските окупатори" са изградили Университета в Скопие, пътища и др.. Тоз историчар да ми обясни едно: Кой "окупатор" харчи луди пари за строителство и изграждане на инфраструктура, ако не счита "макетата" за свои братя?

160

Приемайте

преди 2 години

"Бугарската държава станала културниот центар за сите славяни" - тази позиция е достатъчна

159

Анонимен

преди 2 години

"Бугарската държава станала културниот центар за сите славяни" - за мен това е достатъчно по история

158

Анонимен

преди 2 години

На всеки в РСМ да подарим по един безплатен ДНК тест и да се приключва този въпрос с произхода най-после.

157

Анонимен

преди 2 години

Абе късйте ги тия договори за добро съседство, и да се спира таз сага. Кво са за и аваме с тея помири.

156

Българин

преди 2 години

Абе макета вие родословни дървета нямате ли? За моя род родословното дърво е със 6 поколения назад. В други държави като Англия и Франция например си знаят историята на рода от 20 поколения. Само вие не знаете от къде произхождате.

155

Анонимен

преди 2 години

Дойран ...1918г Българите се бият срещу 300 000 французи и англичани в защита на Македония

154

Колев

преди 2 години

Защо изобщо се занимаваме с тези марсианци?! И защо толкова им обръщаме внимание и е необходимо да влизаме в каквито и да било разговори? Докато не приемат, че са държава и народ, създадени след 1944г., преговорите за членство в ЕС могат да почакат. Ние не бързаме, за никъде. И Кирето да не се пъне много и да не говори врели и некипели глупости от рода на икономически връзки с Макетата, защото ако предаде българския инетерес, ще се моли да го тричаме, а не да го наградим с камъни!

153

До македонец

преди 2 години

"што значи заедничка историа" - "Бугарската държава станала културниот центар за сите славяни"

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 187.....така е. Ние Истанбул и Солун сме искали а тия за една македония ревът