62

Анонимен

преди 2 години

Всичко това върви към съсипване на естествения имунитет, и преминаване към изкуствен такъв, поддържан от периодично "ваксиниране". Тогава всички ще трябва да инжектират за да живеят. Но ще трябва да има и ваксини. Хората ще станат роби на създателите на тази "пандемия" и на производителите на ваксини.

61

Анонимен

преди 2 години

Австралия, Австрия, Нова Зеландиятам фашизма победи без да е пукнала една пушка. Точно както в Германия преди войната.

60

АнонимеН

преди 2 години

НЕ Е САМО В АВСТРИЯ!!! СРАМ И РЕЗИЛ В ЦЕЛИЯ СВЯТ!! АВСТРИЯ ВЪВЕЖДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ ОТ ДНЕС! НЮ ЙОРК ВЪВЕЖДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ЗА ДЕЦА НАД 5 ГОДИНКИ ПЛЮС ТЕЗИ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР! ФРАНЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ЗА ДЕЦА НАД 5 ГОДИНКИ! ЧЕХИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ЗА РЕДИЦА СЕКТОРИ РАБОТЕЩИ ! И ОЩЕ 5 ДЪРЖАВИ ПЪЛНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ В ТУРКМЕНИСТАН , ИНДОНЕЗИЯ, МИКРОНЕЗИЯ И ТАДЖИКИСТАН И ЕКВАДОР

59

....

преди 2 години

Фашисти, сър!

58

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните много по-добре ще бъдат манипулирани за в бъдеще. Те са инжектирани с имуно агент, който е прорамирал Т клеките им и имуната им система по определен начин. Следващия щам на вируса ще ползва точно оставените вратички и ще порязява имунизираните. Които от своя страна ще трябва да се имунизират отново с ъпдейтната ваксина която бори точно този щам. Ако не се реимунизираш.. лошо може и да умреш. Този похват ползват и софтуерните компании произвеждащи антивирусни програми.

57

Анонимен

преди 2 години

Тази работа не върви на добре. Колко изкуствени вируси се пуснаха, а? При една критична точка ще има изненада. Следващия вирус, дали ще може да минава през бетона на бункерите? И къде ще ходят тогава, на Марс ли? Май ще ни паднат в ръчичките по бели ***.

56

до 61

преди 2 години

СЗО нищо не забранява и няма никакви правомощия за подобни действия. Единствено издава препоръки. Е една от тях е да не пушиш цигари. Горещо го препоръчват и имат купища материали за риска и последствията от тютюнопушенето. Естествено, това не се връзва с модела на антиваксърите, където се борят срещу световните злодеи и винаги излизат победители. Фантазия, но някои само така се чувстват значими.

55

Анонимен

преди 2 години

Защото това ги устройва. Те не искат хората да живеят. Радват се на всяка смърт. Ако правят нещо то е да смъкнат пари от болния.

54

Както в Русия

преди 2 години

Или другарите антиваксъри пропускат това?

53

Анонимен

преди 2 години

Защо не направят сърдечните прегледи и кръвните иследвания задължителни?! На всеки 6 месеца! Около 200 пъти повече хора по света умират от сърдечни проблеми или рак защото болеста не е открита навреме. Задължителните прегледи ще са превенция и ще спасят 200 пъти човешки животи от колкото ваксината срещу Ковид..

52

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света трябва ваксинацията да е задължителна. Иначе пандемията никога няма да свърши.

51

Анонимен

преди 2 години

Ако СЗО са толкова загрижени за здравето на хората, защо не забранят цигарите и тютюневите продукти?? Те причиняват много повече болести, убиват в пъти повече хора от Ковид 19. И адски натоварват здравната система на държавите по света. Оо да зад цигарите седят едни могъщи корпорации с огромни печалби, които са и спонсори на СЗО.. тц нестава.

50

Анонимен

преди 2 години

Малко са измрели от ваксина, та трябва още.

49

Анонимен

преди 2 години

Хитлер би се гордял с тия ид-ио-ти! Нали и той е австриец...Доста интересно ще е от къде и от коя държава ще се появи антихриста..

48

Анонимен

преди 2 години

Дайте да не обиждаме фашистите. И нац.. другите. Това е нещо друго. Черно и злокобно, най лесно му беше да нанесе удар срещу хората, използвайки Биг Фарма.

47

Дедо

преди 2 години

До 2024 г !? Тва значи , че на нацистите им е в кърпа вързано да си инжектират още поне по 4 пъти химикал в телата ! Я че стоя и че гледам кво че стане . Интересно !

46

Анонимен

преди 2 години

По тази логика могат да приемат всякакви закони с, които дори да убиват хора в интерес на обществото... Извратена логика имат тези фашисти.

45

Анонимен

преди 2 години

Също така много австрийци с две дози отказват да продължат с това безумие и не слагат трета доза.

44

Анонимен

преди 2 години

В Австрия има мащабни протести и множество юридически процедури срещу тия закони, но това нашите медии удобно го пропускат.

43

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса с ваксините тепърва набира сили. Не е лош бизнес модел, 70% от населението на земята да са ти гарантирани клиенти. А още по-добре за бизнеса ще е и клиентите да са длъжни да ползват твоя продукт. А колко често да го ползват. Е колкото им е кеф на Фармацефтичните гиганти и техния маркетинг отдел наречен Световна Здравна Организация..